1 september Introductie bijeenkomst nieuw basic master programma
Na het succesvolle eerste 55+ programma hebben wij besloten om deze opnieuw aan te bieden. Wij hebben gemerkt dat deze sport heel veel voordelen biedt voor deze doelgroep en daarnaast is het een super gemotiveerde en gezellige klas geworden. De combinatie tussen balans, flexibiliteit, conditie en kracht opbouw en behoud staat centraal in de lessen. We doen voornamelijk functionele oefeningen die goed in te zetten zijn in het dagelijks leven. Wij hebben een programma ontwikkeld van 3 maanden en willen na de zomervakantie weer met een groep van maximaal 12 personen starten. De les zal gegeven worden door Martijn op vrijdag middag 17.15 uur. Wij starten deze cursus met een begin meting en eindigen met een eind meting om te kijken of de deelnemers zich hebben ontwikkeld.

Zondag 1 september hebben wij van 12 tot 13 uur een introductiebijeenkomst voor iedereen die interesse heeft in het programma. Dit is vrijblijvend en gratis. Hier wordt kennis met elkaar gemaakt en de sportschool. Er wordt een presentatie gegeven die ingaat op het programma maar ook andere onderwerpen uitligt zoals herstel, voeding en lifestyle.

Het trainingsprogramma start vrijdag 6 september en eindigt 29 november, waarna we het programma willen afsluiten met een etentje op de sportschool waarbij de resultaten van de begin en eindmeting worden gepresenteerd.

De kosten voor dit 3 maanden programma inclusief begin en eind meting is 149,95 euro.

Ken jij nu iemand die dit helemaal te gek zou vinden tip diegene dan om zich in te schrijven voor de introductiemiddag. Dit kan via de volgende link: https://login.crossfitvictrix.nl/cbm/training-info/01-09-2019/12:00/38585/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *