Clinics & workshops

Voor het echte team-gevoel.

Clinics & workshops

Team Victrix weet dat sport verbindt. Het zorgt voor een gezond lichaam, positieve geest en geeft energie. Ook brengt het je in contact met anderen: wanneer je elkaar aanmoedigt of wanneer je als team het gestelde doel behaalt. Voor scholen, bedrijven en verjaardagen of feestjes bieden wij sportworkshops op maat aan. Denk aan: workshop teambuilding, sportclinic, functioneel fitness clinic en Health & Lifestyle workshops.

Ook organiseren we andere evenementen, zoals wedstrijden, ouder-kind W.O.D. (Work Out of the Day) en buitentrainingen. Eventueel gecombineerd met een barbecue om de sportclinic of functioneel fitness workshop goed af te sluiten.

Workshop teambuilding

Wil je medewerkers spelenderwijs en met plezier in beweging krijgen? Informeer dan naar onze workshop teambuilding. In overleg stellen wij een programma op maat samen. Ook is het mogelijk om een wekelijkse of maandelijkse functioneel fitness clinics te volgen met medewerkers.

Goede vitaliteit zorgt voor energie en productiviteit op de werkvloer. Dus dat is een investering waard! Team Victrix informeert je graag over de mogelijkheden.

Functioneel Fitness clinics voor scholen

Team Victrix biedt Functioneel Fitness aan op basis van 12 fundamentele bewegingen. Voor deze bewegingen hebben we richtlijnen opgesteld. Sporten moet leuk zijn, maar ook verantwoord. Door te letten op houding, gezond te eten en eigen grenzen te herkennen en hanteren, kunnen scholieren bewust omgaan met hun fysieke gesteldheid. En naarmate ze hierin groeien, groeit hun zelfvertrouwen mee. Naast bewegen geven wij ook leefstijlcoaching, tijdens de les krijgen de deelnemers in spel vormen vragen over leefstijl en voeding en krijgen ze opdrachten mee die ze thuis kunnen doen.

Een mooie win-winsituatie waar we je graag meer over vertellen! Ook staan wij open voor langdurige samenwerkingen met bedrijven of scholen. Wij stellen samen een op maat gemaakt trainingsplan op, afgestemd op jullie wens.

Doe de gezondheidscheck

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US