Fitness gym

Een gym waar jij centraal staat.

Fitness met begeleiding, of liever zelf aan de slag?

Professionele apparatuur, advies als je daar behoefte aan hebt en een kracht training programma dat precies bij jou past: dat vind je in onze Victrix Fitness Gym in Alkmaar. De overzichtelijke fitnessruimte biedt alles wat je nodig hebt om je persoonlijke doelen te behalen. En je staat er zeker niet alleen voor. Als je wilt, kun je gebruikmaken van fitness met begeleiding.

  • Coach maakt voor jou een programma op maat
  • Advies over uitvoer oefeningen en houding
  • Evaluatie na elk voltooid schema

 

Heb je jezelf tot doel gesteld om af te vallen? Onze leefstijlcoach denkt graag met je mee wat je, naast het sporten, nog meer kunt doen om dit te bereiken. Bijvoorbeeld op het gebied van voeding.

Sport specifiek trainen

De Victrix Fitness Gym biedt ook ruimte als je sport specifiek wilt trainen. Ben je topsporter (bijvoorbeeld bodybuilder) of wil je jezelf verbeteren in de sport die je beoefend? Dan kunnen wij jou hiermee helpen dankzij sport specifieke trainingen. Dit om jouw sportprestaties te verbeteren en blessure vrij te blijven sporten.

Ons programma is gebasseerd op het Functioneel Fitness principe. Dit houdt in dat we jou op alle vlakken beter willen laten bewegen. De focus is op: mobiliteit, kracht, explosiviteit, conditie en symmetrie in je beweging.

Fitness voor Jeugd

Functionele kracht training voor Teens van 15 tm 20 jaar.  Wil jij starten met kracht training? Dan kan dat! Wij bieden extra begeleiding voor deze doelgroep.  Ze staan er niet alleen voor. Wij vinden het belangrijk dat ze de juiste beweeg patronen aanleren en op een veilige maar ook zeker blessure vrije manier fitter en sterker worden.

Wij gaan als volgt te werk

  • Intake gesprek over je doelen en medische klachten waar we rekening mee moeten houden.
  • Persoonlijk kracht schema + uitleg invullen schema
  • Oefeningen worden doorlopen door een personal trainer
  • Na af ronden schema evaluatie gesprek en doornemen nieuw schema.

Ben je enthousiast en wil je een fit lijf hebben schrijf je dan snel in voor een kennismaking.  Wil je liever in groepsverband trainen dan bieden wij Functioneel fitness aan. Dit bieden van vanaf 10 jaar tm 20 jaar zie kopje Functioneel fitness lessen

 

Voeding & Lifestyle

Bij Team Victrix kan je ook terecht voor Voeding en lifestyle coaching. Wij bieden naast coaching op beweging ook begeleiding in voeding en leefstijl. De combinatie trainen en leefstijl coaching is de beste manier om jezelf  weer terug te vinden. Jouw leefstijl is bepalend voor hoe je in het leven staat en of je jezelf kan motiveren om te gaan sporten.

Voeding is de belangrijkste factor bij afvallen en het verlagen van je vetpercentage. Bij afvallen geldt de 80/20 regel. 80 Procent van dit proces is afhankelijk van voeding. Wij raden sterk aan om er naast te sporten. Dit is goed voor je kracht, conditie en mentale gesteldheid. Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het is om te gaan bewegen. Het bewust zijn van het aansturen van je spieren wordt naar mate je ouder wordt belangrijker om vitaal en fit te blijven.

Prijzen

Fitness bij Team Victrix kost €45,- per maand voor 12 maanden contract. Ben jij student en werken wij samen met je school? krijg je 20% studenten korting.  Werkt jouw school nog niet samen met ons? Geef dit dan aan bij je school en bij ons zodat wij contact kunnen leggen voor een samenwerking. Mail dan naar info@teamvictrix.nl met je schoolnaam.

Wij werken samen met. 

  • Jan Arentsz Alkmaar
  • Vonk (Clusius college)
  • Viaan Alkmaar

 

Voor wie is deze les?

Deze les is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Doe de gezondheidscheck

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US