Sporten regulier (21+ jaar)

Functioneel Fitness voor volwassenen.

Functioneel Fitness

Wil je werken aan een betere conditie en kracht? Dan is Functioneel Fitness misschien iets voor jou! Deze allround manier van sporten is geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Functioneel Fitness is een combinatie van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Tijdens deze les doen we functionele bewegingen die je gemakkelijk in kunt zetten in het dagelijks leven. Bij Team Victrix werk je aan een betere conditie en meer kracht onder begeleiding van een professionele trainer. Iedere les begint met een warming-up, daarna werk je aan een skill of kracht, doe je de W.O.D. (Work out Of the Day) en eindig je met een cooling down. Elke les sluiten we af met een Lifestyle tip.

Starterstraject

Wanneer jij besluit om te starten met Functioneel Fitness bij Team Victrix, dan start je met het try-out traject. Dit is een programma van drie maanden waarbij je eerst de basisbeginselen leert. Een goede basis is een must om geen blessures op te lopen.

  • Train twee keer per week
  • Keuze uit 65 lesuren per week.
  • Elk moment van het jaar instappen in het try-out traject.

Wanneer jij het traject na drie maanden hebt afgerond kun je (als het bevalt) kiezen voor één van onze reguliere Team Victrix abonnementen. Met dit abonnement stroom je automatisch door naar de reguliere lessen.

Doe de gezondheidscheck

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US