Functioneel Fitness

De meest effectieve manier om snel fit in je vel te zitten. Dit kan al vanaf 4 jaar tot master 50+, van beginner tot advanced.

Bouwen aan kracht en conditie met Functioneel Fitness

Het programma van Team Victrix bestaat uit een intensief en dagelijks wisselend fitnessprogramma, geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

De focus ligt op krachttraining en cardio. Tijdens de training gebruik je geen ingewikkelde fitnessapparaten. We bouwen aan je kracht en conditie op een manier die past bij jouw niveau en doel. Dit doen we met behulp van oefeningen met eigen lichaamsgewicht en  materialen als: halters, kettlebells, wall balls en pull-up rekken. Je traint individueel, in duo’s of in een team, dit hangt af van de training. Voor Kids, Teens en masters 50,60+ hebben wij een speciaal programma ontwikkeld zie kopje aanbod (voor wie)

 • 1 of 2x per week trainen
 • 21+ 2x keer per week trainen
 • Duur les: 60 minuten
 • Fit check VO2 en max hartslag test
 • Maximaal 14 personen per les
 • We meten je progressie

Een professionele trainer begeleidt, motiveert en stimuleert je tijdens de les. Zo kun jij lekker trainen met een goede houding en zonder blessures. Wil je weten hoe onze sportschool er uit ziet of weten of Functioneel Fitness iets voor jou is? Vraag dan geheel vrijblijvend een rondleiding of adviesgesprek aan via ons contactformulier.

Tr-out trajecten

Wanneer jij besluit om te starten met sporten bij Team Victrix dan kan je beginnen met het try-out traject. Dit traject hebben wij voor alle leeftijden, niveau en leeftijden. Wat fijn is dat je niet vast zit aan een lang abonnement maar welk alvast kunt werken aan je doelen. Drie maanden lang leer je bij ons de basisbeginselen, een goede techniek en train je samen met leden die ook net zijn begonnen. Heb je wel al veel ervaring in sporten? Dan zullen de coaches je een goed advies geven welke trainingen je kunt gaan volgen.

 • Drie maanden lang onbeperkt sporten
 • Drie maanden lang onbeperkt meedoen met onze groepslessen
 • Uitgebreid intake gesprek vooraf
 • Uitgebreid evaluatie gesprek na 3 maanden
 • Maximaal 14 personen in een les
 • Verbeteren van conditie, kracht en mobiliteit
 • Meetbare progressie
 • Fit check VO2 en max hartslag test – Kracht testen en  wegen en meten

De intake is gratis. De investering voor het Try-out Pakket is €279,95  Kies je direct voor een jaar contract dan krijg je ook de fit check !!!

Voor de Pre-teen / Teens en de kids hebben wij aparte Try-out trajecten

Voor wie zijn onze lessen?

Voor iedereen, wij begrijpen dat iedereen anders is. Van jong tot oud, ongeacht je huidige ervaring of niveau. Wij hebben een passende training.

Doe de gezondheidscheck

Veelgestelde vragen over Functioneel Fitness

Leeftijd en niveau spelen geen rol. Wij hebben voor ieder een passend functioneel fitness & Health programma. Wij dagen iedereen uit om op zijn of haar niveau fit te worden.

Moet je een goede conditie hebben voor deze les?

Nee, ieder traint op zijn eigen niveau. Onze coach zorgt voor de juiste begeleiding.

Hoe vaak wordt deze les gegeven?

Wij hebben 70 lesuren in de week die geschikt zijn voor elk niveau. Er is dus keuze genoeg.

Kan je deze training volgen als je een blessure hebt?

Ja, je kan zeker komen trainen. Wij passen de oefeningen zo aan dat je altijd mee kan draaien. Een snel herstel begint toch bij functioneel bewegen.

Hoe oud moet je zijn voor deze les?

Wij hebben ‘mini’s’ lessen vanaf 4 jaar, tot masters van 50,60+ en alles daar tussenin.

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US