Functioneel Fitness

De meest effectieve manier om snel fit in je vel te zitten. Dit kan al vanaf 4 jaar tot master 50+, van beginner tot advanced.
Gratis proefles Functioneel Fitness

Bouwen aan kracht en conditie met Functioneel Fitness

Wat is Functioneel Fitness

Het programma van Team Victrix bestaat uit een intensief en dagelijks wisselend fitnessprogramma, geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

De focus ligt op krachttraining en cardio. Tijdens de training gebruik je geen ingewikkelde fitnessapparaten. We bouwen aan je kracht en conditie op een manier die past bij jouw niveau en doel. Dit doen we met behulp van oefeningen met eigen lichaamsgewicht en  materialen als: halters, kettlebells, wall balls en pull-up rekken. Je traint individueel, in duo’s of in een team, dit hangt af van de training. Voor Kids, Teens en masters 50,60+ hebben wij een speciaal programma ontwikkeld zie kopje aanbod (voor wie)

 • 1 of 2x per week trainen
 • 21+ 2x keer per week trainen
 • Duur les: 60 minuten
 • Fit check VO2 en max hartslag test
 • Maximaal 14 personen per les
 • We meten je progressie
 • Blessure je kan altijd sporten wij passen het programma aan voor je.

Een professionele trainer begeleidt, motiveert en stimuleert je tijdens de les. Zo kun jij lekker trainen met een goede houding en zonder blessures.

Vraag snel een proefles of rondleiding + advies gesprek aan.

Basic class

In onze basic lessen nemen we alle tijd om alle oefeningen met een goede techniek uit te voeren. We nemen je mee in onze Victrix road map je leert alles over bewegen, Leefstijl en onze werkwijze Na deze lessen ben je zowel fysiek als mentaal verder. Deze lessen zijn perfect voor de beginnende sporter in functioneel fitness.

Wij bieden naast een maand of jaar contract ook een 3 maanden try-out traject aan.

Regulier Class

Elke week staan er minimaal 75  lessen gepland

Aan de Functioneel fitness lessen kan in principe iedereen meedoen. Wij coachen namelijk ieder op zijn eigen niveau.  Je kan mee doen in de regulair class als je ons basis traject hebt afgerond. Je beheerst dan de basis en we coachen je om nog meer uit jezelf te halen om telkens weer een volgende stap te maken.  Ben je al ervaren sporter of heb je eerder functioneel fitness gedaan dan kan je aansluiten bij de regulair class. Wij zullen die met jouw afstemmen.

Advanced Class

dinsdag 18:45 – 20:15 | donderdag 18:45 – 20:15 | zaterdag 8.30 – 10:00

Wil jij selectietraining van professionele (Weightlifting) coaches met atleten waar je mee kunt levelen? Het selectieteam van Team Victrix is een team met atleten die toewerken naar competities. Dit team is bedoeld voor atleten die de ambitie hebben om meer te bereiken dan hoge scores in de box. Maar dit ook willen bewijzen aan de rest van Nederland/Europa/Wereld. Een selectieteam voor sporters met passie, ambitie en aanleg in de sport Functioneel Fitness. Wil jij de volgende stap maken en competitief bezig zijn. Dan is deze les voor jouw. We hebben een 5 daags programma en 3 vaste Team trainingen. Je kan deze trainingen volgen met een onbeperkt abonnement van €90,- p.m 

 • 5 daags advanced programma
 • 3 Team trainingen
 • Persoonlijke Coach
 • Wedstrijd begeleiding
 • Trainingskampen

Masters 50 - 60+ Class

Dinsdag 9:00 – 10:00 | vrijdag 16:00 – 17:00 | zondag 10:30 – 11:30

Ons Master 50+ programma is bedoeld voor, je raadt het al, vijftig plussers. Het is een Functioneel fitness class speciaal geprogrammeerd voor deze leeftijdsgroep. Tevens is het ook gezellig om met je leeftijdgenoten te sporten toch!

Team Victrix

De route

Team Victrix ligt gelegen aan de Helderseweg 31b 1817ba Alkmaar.

We hebben een eigen parkeer terrein en is een veilige omgeving om lekker buiten te sporten.

Zien we jou snel?

Voor wie zijn onze lessen?

Voor iedereen, wij begrijpen dat iedereen anders is. Van jong tot oud, ongeacht je huidige ervaring of niveau. Wij hebben een passende training.

Doe de gezondheidscheck

Veelgestelde vragen over Functioneel Fitness

Leeftijd en niveau spelen geen rol. Wij hebben voor ieder een passend functioneel fitness & Health programma. Wij dagen iedereen uit om op zijn of haar niveau fit te worden.

Moet je een goede conditie hebben voor deze les?

Nee, ieder traint op zijn eigen niveau. Onze coach zorgt voor de juiste begeleiding.

Hoe vaak wordt deze les gegeven?

Wij hebben 70 lesuren in de week die geschikt zijn voor elk niveau. Er is dus keuze genoeg.

Kan je deze training volgen als je een blessure hebt?

Ja, je kan zeker komen trainen. Wij passen de oefeningen zo aan dat je altijd mee kan draaien. Een snel herstel begint toch bij functioneel bewegen.

Hoe oud moet je zijn voor deze les?

Wij hebben ‘mini’s’ lessen vanaf 4 jaar, tot masters van 50,60+ en alles daar tussenin.

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US