Sportmassage & revalidatie

Piept het of kraakt het? Met sportmassage vergaat het.

Sportmassage & revalidatie

Ik ben Lotte Damen in 2009 ben ik begonnen als sportmasseuse. Masseren is als het ware helemaal “mijn ding” en het maakt me blij als ik iemand lekkerder in zijn of haar vel kan laten voelen. Inmiddels heb ik door de jaren heen heel wat ervaring opgedaan met masseren binnen bedrijven, op sportevenementen en in mijn eigen praktijk. Ook heb ik met mijn team heel wat jaar binnen een hotel de massages verzorgd. Mensen weten mij te vinden voor stevige sportmassages, voor klachtbehandelingen of gewoon om even lekker te ontspannen.

Bij mij kun je terecht voor:

  • Sport/ontspanningsmassage
  • Bindweefselmassage
  • Triggerpoint therapie
  • Cupping

Sport & ontspanningsmassage

Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren.

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning

Bindwevelmassage & triggerpoint therapie

Bindweefselmassage

Het is een intensieve massage, met als doel dat de spanning in de huid afneemt. Bindweefsel bevindt zich tussen de huid en de spieren. Onze gespecialiseerde therapeut kan door middel van bindweefselmassage jouw huid en bindweefsel prikkelen waardoor de doorbloeding van jouw lichaam verbetert.

Triggerpoint therapie

Bij Triggerpoint Therapie wordt er manueel druk uitgeoefend op een triggerpoint met als doel de verkramping in de spier op te heffen en de spierfunctie te herstellen

Cupping

Cupping dringt diep door tot in de bindweefsellaag, dat zich om spieren en gewrichten bevindt. Het vacuum zorgt voor activering van de bloed- en lymfestroom met als gevolg een betere doorbloeding. Dit zorgt vervolgens voor een betere aanvoer van voedingsstoffen en versnelde afvoer van toxinen (gifstoffen).

Doe de gezondheidscheck

Veelgestelde vragen over massage

Zit je vraag er niet tussen neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US