Health & Lifestyle voor bedrijven

Wij dagen werkgevers en werknemers op een uitdagende en verantwoorde manier uit op het gebied van gezonde levensstijl. Met als resultaat: fittere en productievere werknemers.

Bedrijfscoaching bij Team Victrix

De missie van Team Victrix is om iedereen in Alkmaar en omgeving, van jong tot oud en alle niveaus, te laten sporten en gezond te laten leven, dus ook alle bedrijven in Alkmaar en omgeving.

Speciaal voor deze doelgroep bieden wij:

  • Personal Training, van 1 op 1 tot Small Group.
  • Groepstraining, van 7 tot 12 personen.
  • Begeleiding in gezonde en verantwoorde voeding.
  • Begeleiding in het verbeteren van (voeding)gewoontes.
  • Begeleiding in het optimaliseren van het slaappatroon.
  • Begeleiding in het managen van stress.

Bij Team Victrix staan Functioneel Fitness, teambuilding en meetbare progressie centraal.

Waarom moet ik de gezondheid van mijn bedrijf verbeteren?

  • Minder verzuimkosten

Uit een groot onderzoek van TNO Arbeid in samenwerking met NOC*NSF[1] is gebleken dat werknemers de sporten minder vaak en minder lang verzuimen. Werknemers die sporten verzuimen gemiddeld 6 dagen minder dan werknemers die dit niet doen. Als je dan na gaat dat een werknemer gemiddeld €200 tot €450 aan verzuim kost per dag. Kost die je al snel gemiddeld €2000 per werknemer per jaar. Ons vitaliteitsprogramma kost gemiddeld €1000 per werknemer per jaar. Met ons programma bespaard je gemiddeld per werknemer per jaar €1000. Tel uit je winst!

  • Meer productiviteit 

Maar ons programma levert meer op dan kostenbesparing. Door dat jouw personeel vitaler wordt, krijgen ze meer energie en worden ze productiever. Hetzelfde onderzoek van TNO en NOC*NSF[1] toonde aan dat de productiviteit met 12% omhoog gaat.

  • Teambuilding

Door werknemers samen te laten sporten en aan hun gezondheid te laten werken, leren ze elkaar op een andere manier kennen. Ze leren in een informele setting elkaars doelen, sterkte en zwakte punten kennen. Dit is weer handig om toe te passen op de werkvloer. Door jouw werknemers samen te laten werken aan een gezonde leefstijl versterk je de teamspirit en zorg je voor een betere werksfeer. Dit is cruciaal helemaal nu er meer thuis wordt gewerkt.

  • Professionaliteit 

Door een vitaliteitsprogramma aan te bieden laat je zien dat je betrokken bent met jouw personeel. Je hebt het beste met hen voor en wilt ze helpen de gezondste versie van zichzelf te worden. Je bent bezig met de toekomst van jouw bedrijf. Dit zorgt ervoor dat jouw personeel blijft en je nieuw personeel aantrekt. Mensen willen graag bij jouw bedrijf komen werken door deze goede arbeidsvoorwaarde.

Wij dagen werkgevers en werknemers op een uitdagende en verantwoorde manier uit op het gebied van gezonde levensstijl. Met als resultaat: fittere, productievere werknemers, die bewuster omgaan met hun voeding en beter in hun vel zitten. Bedrijven die door ons gecoacht worden, besparen op verzuimkosten en investeren in een gezonde en duurzame toekomst.

1. TSG 2003;81(5)p256-264. Sporten, type werk, arbeidsverzuim en welbevinden: resultaten van een 3-jarige follow-up studie

Online coaching

Online coaching betekent dat er is geen sprake is van af te stemmen agenda’s, reistijd, planningen of locaties. Je hebt altijd en overal toegang tot je coach en je kunt zelfs thuis gewoon aan de slag. Zo kunnen wij iedereen begeleiden die niet uit de buurt komt.

Wij zijn experts in spiermassa opbouwen, sterker worden en vet verliezen maar ook in leefstijl coaching en stressmanagement. Jouw werknemers behalen bij ons betere resultaten en houden het langer vol, omdat het programma op maat gemaakt is. 

Waarom Team Victrix?

Onze kracht is dat wij niet alleen het ziekte verzuim in kaart brengen, maar dat wij het ook bij de wortels aanpakken. Dit begint met een uitgebreide intake van het personeels lid, hiermee brengen wij in kaart wat hij of zij nodig heeft om de beste versie van zichzelf te worden. Dit kan individueel maar ook in groepsverband met een stukje teambuilding. Together we are Victorious zoals onze slogan is. Daarnaast zijn wij heel gemotiveerd om er samen een succes van te maken.

Doe de gezondheidscheck

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Hoe groot moet mijn bedrijf zijn?

Elk bedrijf kan bij ons terecht. Van ZZP tot 100+ medewerkers.

Geven jullie ook workshops?

Wij geven workshops over gezonde leefstijl, denk hierbij aan voeding, gewoontes, slaap en stressmanagement.

Wat kost een traject?

Wij maken een op maat gemaakte offerte. De prijs hangt af van wat de keuzes zijn van het bedrijf.

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US