Health & Lifestyle voor bedrijven

Wij dagen werkgevers en werknemers op een uitdagende en verantwoorde manier uit op het gebied van gezonde levensstijl. Met als resultaat: fittere en productievere werknemers.

Bedrijfscoaching bij Team Victrix

De missie van Team Victrix is om iedereen in Alkmaar en omgeving, van jong tot oud en alle niveaus, te laten sporten en gezond te laten leven, dus ook alle bedrijven in Alkmaar en omgeving.

Speciaal voor deze doelgroep bieden wij:

  • Personal Training, van 1 op 1 tot Small Group.
  • Groepstraining, van 7 tot 12 personen.
  • Begeleiding in gezonde en verantwoorde voeding.
  • Begeleiding in het verbeteren van (voeding)gewoontes.
  • Begeleiding in het optimaliseren van het slaappatroon.
  • Begeleiding in het managen van stress.

Bij Team Victrix staan Functioneel Fitness, teambuilding en meetbare progressie centraal.

Vitale medewerkers bij HHNK

We werken samen met Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) om hun medewerkers gezonder te maken. In de hele maand juni geven wij vanuit Team Victrix verschillende workshops op locatie aan en kunnen werknemers een gezondheidscheck laten uitvoeren. Wil je dit ook op jouw werkplek of in jouw bedrijf? Neem dan snel contact met ons op! 

Waarom is het belangrijk om de gezondheid van mijn bedrijf te verbeteren?

  • Minder verzuimkosten

Uit een groot onderzoek van TNO Arbeid, in samenwerking met NOC*NSF[1], is gebleken dat werknemers minder vaak en minder lang verzuimen wanneer ze sporten. Werknemers die sporten verzuimen gemiddeld 6 dagen minder dan werknemers die dit niet doen. Als je dan nagaat dat een werknemer gemiddeld €200 tot €450 aan verzuimkosten per dag kost, kom je al snel uit op €2000 per werknemer per jaar. Ons vitaliteitsprogramma kost gemiddeld €1000 per werknemer per jaar. Met ons programma bespaar je gemiddeld €1000 per werknemer per jaar. Tel uit je winst!

  • Meer productiviteit 

Maar ons programma levert meer op dan kostenbesparing. Doordat jouw personeel vitaler wordt, krijgen ze meer energie en worden ze productiever. Hetzelfde onderzoek van TNO en NOC*NSF[1] toont aan dat de productiviteit met 12% stijgt.

  • Teambuilding

Door werknemers samen te laten sporten en aan hun gezondheid te laten werken, leren ze elkaar op een andere manier kennen. In een informele setting leren ze elkaars doelen, sterke en zwakke punten kennen. Dit is weer handig om toe te passen op de werkvloer. Door jouw werknemers samen te laten werken aan een gezonde leefstijl, versterk je de teamspirit en creëer je een betere werksfeer. Dit is cruciaal, vooral nu er meer thuis wordt gewerkt.

  • Professionaliteit 

Door een vitaliteitsprogramma aan te bieden, laat je betrokkenheid zien bij je personeel. Je hebt het beste met hen voor en wilt hen helpen de beste versie van zichzelf te worden. Hiermee ben je bezig met de toekomst van jouw bedrijf, wat ervoor zorgt dat je huidige personeel behouden blijft en nieuwe talenten aantrekt. Mensen willen graag bij jouw bedrijf werken vanwege deze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde. Wij dagen werkgevers en werknemers op een uitdagende en verantwoorde manier uit op het gebied van een gezonde levensstijl. Het resultaat is fittere en productievere werknemers, die bewuster omgaan met hun voeding en beter in hun vel zitten. Bedrijven die door ons worden gecoacht, besparen op verzuimkosten en investeren in een gezonde en duurzame toekomst. (Link naar voorbeeld met bedrijf Triple of HHNK) [1] Verwijzing naar de bron: TSG 2003;81(5)p256-264. Sporten, type werk, arbeidsverzuim en welbevinden: resultaten van een 3-jarige follow-up studie

Online coaching

Online coaching betekent dat er geen sprake is van het afstemmen van agenda, reistijd, planningen of locaties. Je hebt altijd en overal toegang tot je coach, en je kunt
zelfs thuis gewoon aan de slag. Op deze manier kunnen wij iedereen begeleiden, zelfs als ze niet in de buurt wonen. Wij zijn experts in het opbouwen van spiermassa, sterker worden, vet verliezen, maar ook in leefstijlcoaching en stressmanagement. Jouw werknemers behalen bij ons betereresultaten en houden het langer vol omdat het programma op maat gemaakt is.

Waarom Team Victrix?

We onderscheiden ons omdat we niet alleen het ziekteverzuim in kaart brengen, maar ook de oorzaken aanpakken. Het begint met een kennismakingsgesprek met jouw bedrijf, zodat we kunnen ontdekken wat je werknemers nodig hebben om gezonder te worden. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk vitaliteitsprogramma samen dat kan variëren van individuele plannen tot groepsactiviteiten, inclusief leuke teambuilding. Zoals onze slogan zegt: ‘Together we are Victorious’. Bovendien zijn wij heel gemotiveerd om er samen een succes van te maken.

Doe de gezondheidscheck

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Hoe groot moet mijn bedrijf zijn?

Elk bedrijf kan bij ons terecht. Van ZZP tot 100+ medewerkers.

Geven jullie ook workshops?

Wij geven workshops over gezonde leefstijl, denk hierbij aan voeding, gewoontes, slaap en stressmanagement.

Wat kost een traject?

Wij maken een op maat gemaakte offerte. De prijs hangt af van wat de keuzes zijn van het bedrijf.

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US