Health & Lifestyle

Gezondheid is meer dan beweging, ook jouw voedingspatroon en mentale gesteldheid bepalen hoe gezond je je voelt. Het verbeteren van de gezondheid moet multidisciplinair worden aangepakt.

Project Leefstijl

Het Project Leefstijl is een initiatief van arts Martin Bennis & Martijn ploeger  en het Mediahuis (Noordhollands Dagblad, het Leidsch Dagblad, de IJmuider Courant, Het Haarlems Dagblad en De Gooi- en Eemlander). De interventie is gericht op mensen die aan een duurzame levensstijl willen bouwen voor hun gezondheid en vitaliteit. Dit is het begin van een omslag in de manier waarop we met ons lichaam omgaan. Het is tijd voor een verandering van slechte, culturele gewoontes, naar een toekomst waarin mensen de positiviteit van een uitgebalanceerd leven kunnen ervaren.

Wat is Vasten

Intermittent Fasting, in het Nederlands ‘’periodiek vasten’’ genoemd, is een (nieuwe) baanbrekende manier om op een snelle, makkelijke en misschien zelfs wel leuke manier af te vallen en te werken aan een extreem goede gezondheid. Er zijn steeds meer wetenschappers, doktoren en andere professionals die de ongekend sterke effecten van Intermittent Fasting op onze gezondheid beamen en het aanraden voor een gezond, energiek en slank lichaam.

Waar zo goed als ieder dieet tegenwoordig is gericht op ‘’minder calorieën eten’’, focust intermittent fasting alleen maar op ‘’wanneer’’ je eet. Door te spelen met de timing van je maaltijden zorg je dat het lichaam het grootste deel van de dag lichaamsvet verbrandt voor energie. 

Doel

 • Verbeteren algemene gezondheid
 • Meer energie
 • Vet verliezen
 • Beter slapen
 • Minder stress

Training

Het programma bestaat uit een intensief en dagelijks wisselend Functioneel fitness programma, geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

De focus ligt op krachttraining en cardio. Tijdens de training gebruik je geen ingewikkelde fitnessapparaten. We bouwen aan je kracht en conditie op een manier die past bij jouw niveau en doel. Dit doen we met behulp van oefeningen met eigen lichaamsgewicht en  materialen als: halters, kettlebells, wall balls en pull-up rekken. Je traint individueel, in duo’s of in een team, dit hangt af van de training. Voor masters 50,60+ en mensen met een overgewicht hebben wij een speciaal programma ontwikkeld. Zo werkt ieder naar een duurzaam en sterk en gezond lichaam!

Doel

 • Meer spierkracht
 • Betere mobiliteit
 • Betere houding
 • Blessure preventie
 • Betere conditie

 

Trajecten & Vergoeding

Bij Team Victrix staan wij voor een duurzaam traject zodat wij jullie progressie meetbaar kunnen maken en dit in cijfers en in de praktijk kunnen laten zien.  Je leefstijl aanpassen gaat namelijk niet over 1 dag maar we willen jullie intensief kunnen begeleiden zodat je na dit traject niet terug valt. Onze kracht is dat wij alles onder 1 dak hebben en je dus na je traject nog steeds begeleid word door onze Coaches en altijd advies en tips kan krijgen. Onze missie is dan ook iedereen maar dan ook echt iedereen een gezonde leefstijl kunnen bieden en dit voor elk niveau en levensfase. Je hebt bij ons een NAAM en bent geen nummer. Onze coaches staan voor je klaar.

Wij bieden trajecten van 3 maanden 6 maanden en 12 maanden.

Vergoeding

Trajecten worden volledig vergoed (geen eigen risico) vanuit de basisverzekering bij verwijzing van een (huis-)arts of medisch specialist. Uitgezonderd het individuele leefstijl traject. We informeren je graag!

Je komt in aanmerking voor de GLI als:

 • je een BMI hebt van 25 of hoger én een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, diabetes 2 of last hebt slaapapneu of artrose.
 • je een BMI hebt van 30 of hoger.
 • je 18 jaar of ouder bent.
 • je gemotiveerd bent om te werken aan je leefstijl.

 

Doe de gezondheidscheck

Reviews

Onze sporters over ons

“Bedankt voor jullie advies”
"Misschien wel leuk om te horen, ik had mijn 2e bloedtest gedaan bij EQ! Bizar hoe de resultaten zijn na 4 mnd gebruik. Ik zat op 13,6:1 (slecht!) nu op 3,3:1 Omega 3 index zat op 4,9% en nu op 7,2 %. Ben hier ontzettend blij mee! Thanks voor de motivatie om dit te gaan gebruiken. Ik voel me beter, fitter en heb geen last meer van zere knieën."
Anouk Kuiper
“Professionele en hoogwaardige begeleiding”
"Personal training bij victrix is DE manier om weer (terug) in vorm te komen op een fysiek veilige en duurzame manier. Je krijgt professionele en hoogwaardige begeleiding op het gebied van bewegen en voeding. Ik heb een hormoon aandoening maar ook daar wisten ze wel raad mee met het gewenste resultaat. Daarnaast is het de allerleukste community."
Angeline Burgerman

Word samen met Team Victrix gezond en fit!

Victrix is meer dan alleen een sportschool. Wij zetten ons vol enthousiasme in om jou fysiek, mentaal en sociaal sterker te maken.

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US