Official Hyrox gym

Het nieuwe fitness

What is Hyrox

De nieuwe fitness-sensatie: Hyrox De ultieme combinatie
van uithoudingsvermogen, kracht en functionele training,
die ontstaan is bij onze buren in Duitsland verovert snel de
hele wereld, nu ook bij jou in de buurt! Wij als Team Victrix
bieden hier trainingen in aan, graag vertellen wij je hier meer over!

Claim je gratis maand bij TREE11 klik op proefles en volg de stappen.

 

The fitness competition for every body

HYROX is een functionele fitness competitie, dit is opgebouwd uit oefeningen die voor iedereen haalbaar en toegankelijk zijn. Dit zorgt niet automatisch voor dat dit makkelijk is, maar voor veel sporters wel een leuke uitdaging om jezelf te testen. Dit is ook de reden waarom het ook wel ‘the fitness competition for every body’ wordt genoemd. “HYROX lijkt op Functioneel fitness, maar is een stuk toegankelijker. Zo kan jij jezelf toch
flink uitdagen zonder dat het meteen heel ingewikkeld wordt.”

De HYROX competitie

HYROX organiseert competities, oftewel een wedstrijd tegen jezelf en natuurlijk anderen. Een HYROX competitie is altijd het zelfde, je kan hier dus heel specifiek op voorbereiden. Het concept is simpel, je begint altijd met 1000 meter hardlopen gevolgd door een onderdeel gericht op kracht of uithoudingsvermogen. In totaal doe je dit acht keer achter elkaar, het is de bedoeling dat je de race zo snel mogelijk doet als dat jij kan. Je hebt de keuze om dit in je eentje te doen of samen met een partner in duo’s, in duo’s kan je de oefeningen onderling verdelen. Wanneer het seizoen tot zijn einde is gekomen nemen de atleten die de snelste tijd hebben neergezet het tegen elkaar op tijdens het wereldkampioenschap van HYROX. Deze atleten komen vanuit alle steden in omstreken en soms ook uit het buitenland, HYROX is namelijk een internationale sport geworden.
Meer weten? Kijk dan op HYROX

 

HYROX Trainingen

Team Victrix is partner van HYROX en hebben voor alle sporters de beste manier gecreëerd om jezelf voor te breiden op de competitie, maar ook voor iedereen die het gewoon leuk vind om op deze leuke en uitdagende manier te werken aan kracht en uithoudingsvermogen. Hiermee bieden wij iedereen de mogelijkheid om aan de lessen mee te doen. Elke week kan je bij ons HYROX lessen volgen, de enorm leuke lessen zullen je zeker een nieuw inzicht geven wat betreft functioneel fitness.
Kom jij bij ons de uitdaging aangaan? en biedt de mogelijkheid aan alle sporters om deel te nemen aan de lessen. We ondersteunen jouw proces wanneer je wilt trainen voor de competitie, maar ook wanneer je het gewoon leuk vindt om op deze unieke manier te werken aan je kracht en uithoudingsvermogen. Elke week kun je HYROX-lessen bij ons volgen. We beloven je dat het ontzettend leuk gaat worden.
Ga jij de uitdaging aan?

Les aanbod:

 • Maandag 20:15 – 21:15
 • Dinsdag 17:00-18:00
 • Woensdag 20:00-21:00
 • Donderdag 6:30-7:30 & 20:00-21:00
 • Vrijdag 18:00-19:00
 • Zaterdag 12:00 – 13:30 Train with the trainer full HYROX

 

Try-out traject

Wanneer jij besluit om te starten met sporten bij Team Victrix dan kan je beginnen met het try-out traject. Wat fijn is dat je niet vast zit aan een lang abonnement maar welk alvast kunt werken aan je doelen. Drie maanden lang leer je bij ons de basisbeginselen, een goede techniek en train je samen met leden die ook net zijn begonnen.

 • Drie maanden lang onbeperkt meedoen met onze Hyrox class
 • Uitgebreid intake gesprek vooraf
 • Uitgebreid evaluatie gesprek na 3 maanden
 • Maximaal 14 personen in een les
 • Verbeteren van conditie, kracht en mobiliteit
 • Meetbare progressie
 • Fit check VO2 – max hartslag test – hersteltijd test – Kracht testen en  wegen en meten

De intake en proefles is gratis. De investering voor het Try-out Pakket is €279,95  Kies je direct voor een jaar contract dan krijg je ook de fit check !!!

Wij werken samen met TREE11 en zullen daar Hyrox voortzetten

Voor iedereen, wij begrijpen dat iedereen anders is. Van jong tot oud, ongeacht je huidige ervaring of niveau. Wij hebben een passende training.

Doe de gezondheidscheck

Veelgestelde vragen over Hyrox

Leeftijd en niveau spelen geen rol. Er is voor ieder een passend niveau. Zit je vraag er niet tussen? Wij beantwoorden je vraag graag.

Moet je een goede conditie hebben voor deze les?

Nee, ieder traint op zijn eigen niveau. Onze coach zorgt voor de juiste begeleiding.

Hoe vaak wordt deze les gegeven?

3x per week en dat word uitgebreid naar maten het drukker word

Kan je deze training volgen als je een blessure hebt?

Ja, je kan zeker komen trainen. Wij passen de oefeningen zo aan dat je altijd mee kan draaien. Een snel herstel begint toch bij functioneel bewegen.

Hoe oud moet je zijn voor deze les?

Wij bieden dit aan vanaf de Teens 15+ 

Moet je kunnen hardlopen

Nee wij kunnen jouw stap voor stap grotere stukken laten hardlopen. Wij zorgen voor de juiste belastbaarheid en passen desnoods de oefening aan

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US