Sporten voor mini's en kids van 4 tot 9 jaar

Meer zelfvertrouwen door Functioneel Fitness.

Pieten gym

De maandagen zijn vol. Op de donderdagen, Vrijdag en zaterdagen zijn nog enkele plekken beschikbaar.

In oktober gaat de Pietengym weer starten. Alle Kids gaan zes weken lang stickers verzamelen voor een compleet Pietendiploma. Onze Pieten in opleiding gaan o.a. aan de slag met pakjes door de schoorsteen gooien, klimmen en klauteren over de schuine daken en zwaaien van het ene naar het andere dak om cadeautjes rond te brengen.

Doel
In onze Pietengym lessen worden de kids op een speelse manier in beweging gebracht door ervaren coaches. Na zes weken ontvangen de ze allemaal hun Pietendiploma.

Wat gaan we doen?
– Pakjes door de schoorsteen gooien
– Klimmen en klauteren over de schuine daken
– Zwaaien van het ene naar het andere dak
– Nog veel meer leuks…

Meer info & Aanmelden

Sporten voor mini's van 4 tot 6 jaar

Voor de allerkleinsten onder ons biedt Team Victrix een les voor mini’s aan. Kinderen tussen 4 en 6 jaar worden op speelse wijze uitgedaagd om functionele bewegingen te doen. Denk aan springen, rennen, trekken, duwen en ga zo maar door!

  • Maximaal 10 kinderen, zodat ze genoeg aandacht krijgen.
  • Veel diversiteit aan oefeningen dit zorgt voor naast veel plezier ook voor een betere houding, meer conditie en kracht.
  • Ze leren te vertrouwen op de mogelijkheden van het eigen lichaam.
  • Leren over teamwork, sportiviteit en luistervaardigheden.
  • Al met al zorgen we voor een les met veel FUN!

Het trainingsprogramma is speciaal opgezet voor de ontwikkelingsbehoeften van de kinderen. Onder professionele begeleiding doorlopen ze vier onderdelen van de training: warming-up, krachtoefeningen, W.O.D. (Work Out of the Day) en een cooling down spel als afsluiting.

Sporten voor kids 6 tot 9 jaar

Vanaf 7 jaar stromen de mini’s door naar de kids les. Het doel van het specifieke trainingsprogramma is om meer kracht, een betere conditie en meer zelfvertrouwen op te bouwen. De oefeningen zijn divers, zodat de kids goed worden geprikkeld.

Zeker in deze leeftijdscategorie is sporten heel belangrijk: kinderen doen ervaringen op op het gebied van sportiviteit, teamwork en luistervaardigheden die ze de rest van hun leven bij zich houden. De lessen worden gegeven door professionele coaches en bestaan uit: een warming-up, krachttraining, W.O.D. (Work Out of the Day) en cooling down in de vorm van een spel.

Team Victrix vindt het belangrijk dat kids plezier hebben tijdens de training. Ze worden weliswaar uitgedaagd, maar leren ook om hun eigen grenzen te herkennen en bewaken. Wil jij dat je kind zich beter, fitter, sterker en sneller voelt? Dan is deze les dé manier om dit te bereiken! Om voldoende aandacht aan de kids te kunnen besteden, zijn groepen niet groter dan 10 kinderen.

Diploma structuur

Voor kids en jeugd is het heel belangrijk om ze naar een doel toe te laten werken. In veel sporten kun je daarom ook groeien in je progressie en dat wordt kenbaar gemaakt met een diploma waar een moeilijkheidsgraad aan vast hangt. Wij hebben dit gecreëerd voor Functional Fitness voor kids in de vorm van diploma’s.

Vier maal per jaar organiseert Victrix de testweek. Tijdens deze testweek worden de kids getest op bepaalde competenties. Deze lopen iedere testweek op in moeilijkheidsgraad. Als ze deze competenties beheersen, krijgen ze een sticker. Na 4 testweken heeft een kind 4 stickers verzameld en beheerst hij of zij alle competenties in dit level. Zij ontvangen dan een diploma en gaan een level omhoog. Ieder jaar kunnen de kids een volgend diploma krijgen (van wit naar brons, van brons naar zilver of van zilver naar goud).

Doe de gezondheidscheck

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US