Sporten voor mini's en kids van 6 tot 10 jaar

Meer zelfvertrouwen door Functioneel Fitness.

Sporten voor kids 6 tot 10 jaar

Functioneel Fitness is een ideale sport voor kinderen, vanwege de grote
verscheidenheid aan disciplines. De vaardigheden gaan van gewichtjes
heffen tot gymnastiek.

Zeker in deze leeftijdscategorie is sporten heel belangrijk: kinderen doen ervaringen op op het gebied van sportiviteit, teamwork en luistervaardigheden die ze de rest van hun leven bij zich houden. De lessen worden gegeven door professionele coaches. De lessen bestaan uit een warming up, vaardigheidstraining en een workout of the day. Deze wordt aangeboden in een circuitvorm. We sluiten de les altijd af met een leuk spel. De lessen zijn afwisselend,
gevarieerd en aangepast op de spanningsboog van kinderen

Team Victrix vindt het belangrijk dat kids plezier hebben tijdens de training. Ze worden weliswaar uitgedaagd, maar leren ook om hun eigen grenzen te herkennen en bewaken. Wil jij dat je kind zich beter, fitter, sterker en sneller voelt? Dan is deze les dé manier om dit te bereiken! Om voldoende aandacht aan de kids te kunnen besteden, zijn groepen niet groter dan tien kinderen.

Voordelen voor jouw kind:
– Zelfvertrouwen vergroten;
– Kracht-en conditie opbouwen;
– Een échte teamplayer worden.


Jong geleerd is oud gedaan!

 

Diploma structuur

Voor kids en jeugd is het heel belangrijk om ze naar een doel toe te laten werken. In veel sporten kun je daarom ook groeien in je progressie en dat wordt kenbaar gemaakt met een diploma waar een moeilijkheidsgraad aan vast hangt. Wij hebben dit gecreëerd voor Functional Fitness voor kids in de vorm van diploma’s.

Per jaar werken we in vier cyclussen van drie maanden, toewerkend naar het examen. Waarbij jouw kind in het zonnetje wordt gezet voor het behalen van zijn/haar doelen.

Tijdens dit examen worden de kids getest op bepaalde competenties. Deze lopen ieder examen op in moeilijkheidsgraad. Als ze deze competenties beheersen, krijgen ze een gekleurde sticker op hun diploma. Na vier examens heeft een kind vier stickers verzameld en beheerst hij of zij alle competenties in dit level. Zij ontvangen dan een diploma en gaan een niveau omhoog. Ieder jaar kunnen de kids een volgend diploma krijgen.

Doe de gezondheidscheck

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US