Lesaanbod

Bekijk hieronder ons lesaanbod

Basic Class

In onze basic lessen nemen we alle tijd om alle oefeningen met een goede techniek uit te voeren. We nemen je mee in onze Victrix road map je leert alles over bewegen, Leefstijl en onze werkwijze Na deze lessen ben je zowel fysiek als mentaal verder. Deze lessen zijn perfect voor de beginnende sporter in functioneel fitness.

Wij bieden naast een maand of jaar contract ook een 3 maanden try-out traject aan.

Regulier Class

Elke week staan er minimaal 75 WOD lessen gepland

Aan de WOD lessen kan in principe iedereen meedoen. We raden wel aan om eerst een paar basic lessen te doen om de juiste techniek van verschillende oefeningen goed in de knie te krijgen. Elke dag zijn de WOD lessen weer geprogrammeerd met uitdagende oefeningen die je hele lichaam sterk maken.

Advanced class

dinsdag 18:45 – 20:15 | donderdag 18:45 – 20:15 | zaterdag 8.30 – 10:00

Wil jij selectietraining van professionele (Weightlifting) coaches met atleten waar je mee kunt levelen? Het selectieteam van Team Victrix is een team met atleten die toewerken naar competities. Dit team is bedoeld voor atleten die de ambitie hebben om meer te bereiken dan hoge scores in de box. Maar dit ook willen bewijzen aan de rest van Nederland/Europa/Wereld. Een selectieteam voor sporters met passie, ambitie en aanleg in de sport Functioneel Fitness .

Onze specialty lessen

Wij bieden ook speciale lessen aan als de Hyrox class, Strongfit  en Yoga. Als je hier meer over wilt weten klik dan hieronder. Onze specialty lessen zijn vanaf 15 jaar maar voor zowel beginner als advanced.

Master 50+ programma

Dinsdag 9:00 – 10:00 | vrijdag 16:00 – 17:00 | zondag 10:30 – 11:30

Ons Master 50+ programma is bedoeld voor, je raadt het al, vijftig plussers. Het is een WOD speciaal geprogrammeerd voor deze leeftijdsgroep. Tevens is het ook gezellig om met je leeftijdgenoten te sporten toch!

Doe de gezondheidscheck

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US