Online coaching

Online coaching betekent dat er is geen sprake is van af te stemmen agenda’s, reistijd, planningen of locaties. Je hebt altijd en overal toegang tot je coach en kunt zelfs thuis gewoon aan de slag.

Coaching

Bereik het volgende niveau

Het is al honderden mensen per jaar gelukt om hun lichaam te transformeren en beter in hun vel te zitten. Van getrouwde ouders met meerdere banen tot professionele wedstrijdatleten. Wij hebben ze via online coaching geholpen. Online coaching betekent dat er is geen sprake is van af te stemmen agenda’s, reistijd, planningen of locaties. Je hebt altijd en overal toegang tot je coach en kunt zelfs thuis gewoon aan de slag. Wij zijn experts in spiermassa opbouwen, sterker worden en maximaal vet verliezen. Je behaalt bij ons betere resultaten en houdt het langer vol, omdat het programma bij je past. 

Training

Beter en sneller resultaat door personalisatie

Wij werken met trots en passie op een wetenschappelijk onderbouwde manier. Een bewezen no-nonsense aanpak. Hierdoor is geen één trainingsschema hetzelfde, alles wordt op basis van een uitgebreide intake voor jou opgezet. Zo haal je het maximale uit jezelf. Jouw training wordt afgestemd op je huidige niveau en krachtstatus, genetische potentie, fysiologische opmaak, gewenste inzet, stresstolerantie en je persoonlijke agenda. Met behulp van professionele software analyseren we je techniek. Dit is een praktische manier om constant aan je techniek te werken en deze tot in de details te perfectioneren, zonder dat je gebonden bent aan verplichte fysieke sessies of extra kosten voor Personal Training sessies.

  • Continue bijgewerkt trainingsplan.
  • Videoanalyse van je trainingstechniek.
  • Video bibliotheek met uitleg van de oefeningen.

Voeding

Flexibel blijven en toch je doelen halen

Het beste dieet? Het dieet dat je het beste kunt volhouden en het beste bij je past. We bekijken niet alleen je persoonlijke voorkeuren en wat je op papier nodig zult hebben, maar gaan ook alles testen van koolhydraattolerantie tot de optimalisatie van je energieniveaus. Je krijgt duidelijke richtlijnen voor calorieën en macronutriënten en een app voor recepten, maar bent niet beperkt aan een rigide schema. We leren je flexibel te blijven en zelf keuzes te maken zodat je zonder schema resultaat kunt behouden. We werken met calorieën, macronutriënten en coaching zodat je sneller zelfstandig bent en niet afhankelijk bent van een schema. Je kunt onderaan deze pagina meer lezen over onze voedingsaanpak. We zoeken hierbij altijd naar een manier die goed resultaat behaalt en past bij jouw voorkeur. We hebben ook ervaring in het begeleiden van mensen met eetstoornissen.

  • Continue bijgewerkt voedingsplan voor calorieën en macronutriënten.
  • Leer de vaardigheden zelfstandig en flexibel verder te gaan.

Lifestyle & gedrag

Meer dan trainen…Wij ondersteunen jouw leefstijl, zodat je beter kunt presteren en je beter voelt. Leefstijlfactoren zijn vaak een onderschat aspect. Wij gaan daarom ook een stap verder in psychologische begeleiding, mindset en leefstijl. Of je nou student, drukke ouder of ondernemer bent, wij willen je leven verrijken, zodat je beter kunt presteren, zowel privé als zakelijk. Wij helpen je leren hoe je kunt genieten van het leven en toch resultaten kunt behouden. Denk dan bijvoorbeeld aan omgaan met uit eten gaan, voldoende ontspanning en rust nemen en beter in je vel zitten.

Doe de gezondheidscheck

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US