Personal Training

Victory starts here.

Personal Training bij Team Victrix

Of jouw doel nou fitter worden, afvallen of sterker terugkomen van een blessure is, wij kunnen jou helpen! Het is onze missie om op een leuke manier samen met jou gezond en fit te worden en dit vooral ook te blijven. We begeleiden je op een persoonlijke manier waarbij Functioneel Fitness, meetbare progressie en betrokkenheid centraal staan. Tijdens onze Personal Training word je maximaal uitgedaagd en doe je net het stapje meer. 

Waarom Personal Training bij Team Victrix?

 • Wij trainen jouw lichaam functioneel. We doen functionele bewegingen die ook in het dagelijkse leven van pas kunnen komen. Dit houdt in dat je naast sterker ook beter wordt in het uitvoeren van bewegingen in het dagelijkse leven.
 • Wij maken jouw progressie visueel en meetbaar.
 • Wij zijn betrokken en investeren veel tijd in het ondersteunen, herinneren en aanmoedigen om jouw doelen (ook buiten de trainingen om) te behalen.

Wil je weten hoe onze sportschool er uit ziet of weten of Personal Training iets voor jou is? Vraag dan geheel vrijblijvend een rondleiding of adviesgesprek aan via ons contactformulier.

Aanbod Personal Training

Wij bieden meerdere vormen van Personal Training aan. Dit kan bij ons op locatie zijn, maar ook bij uw onderneming of thuis. Wij bieden 1 op 1 Personal Training aan, maar ook Duo Personal Training en Triple Personal Training. Je traint dan samen met iemand anders onder begeleiding van een gediplomeerde Personal Trainer.

Small Group Personal Training is ook mogelijk, in een groep van 4 tot 6 personen wordt samengewerkt aan het behalen van doelen en werken we aan een gezonde leefstijl.

Small group personal training

Personal training is voor veel mensen een dure hobby. Daarom bieden wij een mooie optie om dit samen met 4 of 5 andere te doen. Ons protocol blijft altijd het zelfde we spreken gezamenlijk doelen af waar wij je in de small group lessen in gaan begeleiden. We focussen op het verbeteren van je kracht en uithoudingsvermogen. Ook werken we aan een sterkere core waardoor je rug, nek en schouder klachten met de horizon verdwijnen.

Inhoud Personal Training

Als gestart wordt met een Personal Training traject bij Team Victrix dan wordt het volgende traject doorlopen:

 • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek worden jouw doelen, sportgeschiedenis en mogelijke blessures besproken.
 • Beginmeting, waarbij de lichaamssamenstelling in kaart wordt gebracht.
 • Belastingscan, om het niveau in kaart te brengen.
 • Persoonlijk trainingsschema op basis van de metingen.
 • Elke 6 weken wordt opnieuw gemeten en geëvalueerd.

In het Personal Training traject proberen wij zoveel mogelijk de progressie meetbaar te maken, door metingen en het bijhouden van de resultaten hopen wij jou extra te motiveren en maken we het trainen visueel.

Voeding & Lifestyle

Gezondheid is meer dan beweging, ook jouw mentale gesteldheid bepaald hoe gezond je je voelt. Bij het verbeteren van de gezondheid moet daarom rekening gehouden worden met lichaam en geest. Daarom bieden we naast training ook voeding en leefstijl coaching aan.

Bij deze coaching begeleiden wij jou op het gebied van:

 • Gezonde en verantwoorde voeding.
 • Verbeteren van (voeding)gewoontes.
 • Optimaliseren van jouw slaappatroon.
 • Managen van jouw stress.

Samen zorgen we voor een jouw gezonde leefstijl verandering die bovenal duurzaam is.

Doe de gezondheidscheck

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US