Personal training

Victory starts here.

Personal Training in Alkmaar

Personal Training bij Team Victrix in Alkmaar onderscheidt zich van anderen doordat we jouw lichaam functioneel trainen. We doen functionele bewegingen die ook in het dagelijkse leven van pas kunnen komen. Dit houdt in dat je naast sterker ook beter wordt in het uitvoeren van bewegingen in het dagelijkse leven. Bovendien investeren wij veel tijd in het ondersteunen, herinneren en aanmoedigen om jouw doelen (ook buiten de trainingen om) te kunnen behalen.

Wij maken jouw progressie visueel en meetbaar. Door onze begeleiding word je maximaal uitgedaagd en doe je net het stapje meer. Behaal door middel van persoonlijke coaching jouw doelen, welke dit ook zijn. Wil jij samen jouw doelen behalen en vooral deze ook behouden? Of jouw doel nou fitter worden, afvallen of, sterker terugkomen van een blessure is, wij kunnen jou helpen! Het is onze missie om op een leuke manier samen met jou gezond en fit te worden en dit vooral ook te blijven. We begeleiden je op een persoonlijke manier waarbij Functioneel Fitness, meetbare progressie en betrokkenheid centraal staan.

 

Aanbod Personal Training en Small Group Training

Wij bieden meerdere vormen van Personal Training aan. Dit kan bij ons op locatie zijn, maar ook bij uw onderneming of thuis. Wij bieden 1 op 1 Personal Training aan, maar ook Duo Personal Training. Je traint dan samen met iemand anders onder begeleiding van een gediplomeerde Personal Trainer.

Small Group Personal Training in Alkmaar is ook mogelijk, in een groep van 3 tot 6 personen wordt samengewerkt aan het behalen van doelen en werken we aan een gezonde leefstijl.

Begeleiding

Als gestart wordt met een Personal Training traject bij Team Victrix, dan is er eerst altijd een kennismakingsgesprek. In dit gesprek worden jouw doelen, sportgeschiedenis en mogelijke blessures besproken. Ook wordt er een lichaamsanalyse en belastingscan van je gedaan om het niveau in kaart te brengen.

Op basis hiervan wordt een persoonlijk trainingsschema gemaakt. In het Personal Training traject proberen wij zoveel mogelijk de progressie meetbaar te maken, door metingen en het bijhouden van de resultaten hopen wij jou extra te motiveren en maken we het trainen visueel.

Lifestyle & Voeding

Gezondheid is meer dan beweging, ook jouw mentale gesteldheid bepaald hoe gezond je je voelt. In het verbeteren van de gezondheid moet daarom rekening gehouden worden met lichaam en geest. Daarom bieden we naast training ook Health & Lifestyle coaching aan.

Bij deze coaching begeleiden wij jou op het gebied van gezonde en verantwoorde voeding, maar gaan we ook een stapje verder. Wij helpen jou ook met het verbeteren van gewoontes, het optimaliseren van jouw slaappatroon en het managen van jouw stress. Samen zorgen we voor een jouw gezonde leefstijl verandering die bovenal duurzaam is.

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US