Pre-teens (10 tot 14 jaar)

Een betere houding, meer conditie, kracht en zelfvertrouwen.

Pre-Teens 10 tot 14 jaar

Sporten voor kinderen in Alkmaar. Vanaf 10 jaar stromen de kids door naar de pre-teens les. Het doel van het specifieke trainingsprogramma is om meer kracht, een betere conditie en meer zelfvertrouwen op te bouwen.

  • Focus van spel naar training. 
  • De oefeningen zijn divers, zodat de tieners goed worden geprikkeld.
  • Tijdens de lessen is altijd een coach aanwezig om te adviseren over houding en aanpassingen te maken waar nodig.
  • Om voldoende aandacht aan de tieners te kunnen besteden, zijn groepen niet groter dan 10 kinderen.

De Functioneel fitness  voor kinderen bestaan uit: een warming-up, krachttraining, W.O.D. (Work Out of the Day) en cooling down in de vorm van een spel.

 

Diploma structuur

Vier maal per jaar organiseert Victrix de testweek. Tijdens deze testweek worden de kids getest op bepaalde competenties. Deze lopen iedere testweek op in moeilijkheidsgraad. Als ze deze competenties beheersen, krijgen ze een sticker. Na 4 testweken heeft een kind 4 stickers verzameld en beheerst hij of zij alle competenties in dit level. Zij ontvangen dan een diploma en gaan een level omhoog. Ieder jaar kunnen de pre-teens een volgend diploma krijgen (van wit naar brons, van brons naar zilver of van zilver naar goud).

Wall of Victory

Gefeliciteerd met het behalen van je eerste stap naar de top. De Wall of Victory is in het leven geroepen om iedereen te eren met zijn of haar prestaties. Dit kan op 2 manieren, met sportprestaties of als held van Victrix. Je kan op beide manieren naar de top klimmen en dit duurt voor iedereen 10 jaar. Ben jij de eerste die aan de top komt?

Doe de gezondheidscheck

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US