Project Leefstijl = Project Health

Na deze zes maanden ben je gegarandeerd een energieker, gezonder en blijer persoon. Meld je snel aan!

Project Health start zaterdag 16 september

Project Health is gericht op mensen die aan een duurzame levensstijl willen werken, voor hun gezondheid en vitaliteit. Project Health komt voort uit Project Leefstijl, geïnitieerd door arts Martin Bennis en mediahuis regionaal. De deelnemers van Project leefstijl, mede mogelijk gemaakt door team Victrix, ervaarden heel veel positieve gezondheidsvoordelen. Om deze reden is Martijn Ploeger met zijn team verder gegaan met het positief beïnvloeden van de gezondheid van mensen, onder de naam Project Health.

Het is tijd voor een verandering van slechte, culturele gewoontes, naar een toekomst waarin mensen de positiviteit van een uitgebalanceerd leven kunnen ervaren. Wij mogen met trost vertellen dat wij op zaterdag 16 september gaan starten met een nieuwe groep. 

Download hier alle krantenberichten over Project Leefstijl

Bron: mediahuis regionaal

Meld je aan

Voeding en beweging

De focus ligt op krachttraining en cardio. Tijdens de training gebruik je geen ingewikkelde fitnessapparaten. We bouwen aan je kracht en conditie op een manier die past bij jouw niveau en doel.

Tijdens het gehele proces word je door onze diëtist, Doortje de Vries en leefstijlcoach en sportkundige, Joëlla Struik, intensief begeleid. Onze twee specialisten hebben een voedings- een leefstijltraject ontwikkeld waar Intermittent Fasting en gezond, onbewerkt eten centraal staan. Samen met deze professionals ga je jouw oude, vervelende gewoontes aanpakken en toewerken naar een ultieme leefstijl.

Vergoeding basisverzekering

Een gezonde leefstijl is essentieel voor uw welzijn en kwaliteit van leven. Bij Project Health richten wij ons op verschillende aspecten, zoals voeding, lichaamsbeweging en stressmanagement.

We werken samen met huisartsen en erkennen het belang van een geïntegreerde benadering van uw gezondheid. Daarom is het goed om te weten dat Project Health ook door uw huisarts kan worden aanbevolen. Door deze doorverwijzing wordt het eenvoudiger om toegang te krijgen tot de vergoedingen via uw zorgverzekering.

Dankzij de deelvergoeding via de verzekering wordt deelname aan Project Health toegankelijker en betaalbaarder. Hoewel de vergoeding per verzekeraar kan verschillen, streven we ernaar om de financiële drempel zo laag mogelijk te houden.

Ontdek nu hoe u kunt profiteren van de vergoeding via uw zorgverzekering. Neem contact met ons op voor meer informatie en meld u aan voor een gezondere toekomst.

Meer informatie?

Prijzen & Inhoud

Project Health
* Intensief traject 6 maanden

Inhoud: 

  • Twee keer per week groepstraining;
  • Elke maand een wandeling;
  • Vasten Voedingstraject incl. ketosemetingen;
  • Zes keer een weeg- en meetmoment;
  • 24/7 professionele begeleiding;
  • Zeven clinics;
  • Twee maal DEXA body scan;
  • Polar hartslagband;
  • Een nieuwe leefstijl!:

Investering:
€ 959,95

 

* Na traject 18 maanden

Het natraject is optineel, maar erg belangrijk voor het behoud van de gezondheidsvoordelen. Hierbij blijft men twee keer per week sporten en is er elke zes weken een gezamenlijk gedragsveranderingsuurtje om elkaar te blijven motiveren. Het natraject biedt de mogelijkheid om de opgedane kennis en ervaringen te blijven toepassen in het dagelijks leven en verder te werken aan de gezondheid.

Investering:
€ 70,- per maand

 

Ex-deelnemer vertelt

Hilleke, oud deelneemster Project Leefstijl vertelt over haar ervaring met het eerste pilotproject bij Team Victrix. Heeft zij haar doelen behaald?

Voor wie zijn onze lessen?

Voor iedereen, wij begrijpen dat iedereen anders is. Van jong tot oud, ongeacht je huidige ervaring of niveau. Wij hebben een passende training.

Doe de gezondheidscheck

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US