Specialty lessen

Focus op één onderdeel.

Strongfit

dinsdag 20:00 – 21:00 | donderdag 19:00 – 20:00

Strongfit is een trainingsmethode waarbij voornamelijk kracht, Explosiviteit en spieruithoudingsvermogen bij komt kijken. In de trainingen wordt veel gebruik gemaakt van “Odd Objects”. Denk aan Yoke’s, Zandzakken, Stenen, Farmer handles, banden, sleetjes etc.. Strongfit is een ideale trainingsmethode voor het creëren van een sterke basis, en balans in het lichaam. Het doorbreken van plateau’s en het voorkomen van blessures. De lessen zijn gevarieerd en de focus zal altijd liggen op correct en efficiënt bewegen. Strongfit is voor iedereen toegankelijk, we raden het vooral aan voor beginnende sporters omdat het een goeie manier is om de belastbaarheid op te bouwen zonder al te veel lastige vaardigheden te vragen.

OFFICIEL HYROX GYM

maandag 20:00 – 21:00 | woensdag 19:30 – 20:30

HYROX is een wereldwijde fitnessrace voor iedereen. Deelnemers van over de hele wereld strijden in exact hetzelfde format. De race begint met een run van 1km, gevolgd door 1 functionele beweging, die 8 keer wordt herhaald. HYROX is geïnspireerd door miljoenen sporters over de hele wereld, voornamelijk triatleten die tijdens hun seizoen of off seizoen kracht & snelheid willen opbouwen. De combinatie van conditie en kracht maakt HYROX een race voor atleten en sportliefhebbers met verschillende achtergronden. Wij Team Victrix bieden deze trainingen aan en die worden aangepast op het niveau wat jij bent. Geen enkele training is het zelfde ons doel is jouw fitter, sterker en sneller te maken.

Advanced class

dinsdag 18:45 – 20:15 | donderdag 18:45 – 20:15 | zaterdag 8.30 – 10:00

Wil jij selectietraining van professionele (Weightlifting) coaches met atleten waar je mee kunt levelen? Het selectieteam van Team Victrix is een team met atleten die toewerken naar competities. Dit team is bedoeld voor sporters die de ambitie hebben om meer te bereiken dan hoge scores in de box. Maar dit ook willen bewijzen aan de rest van Nederland/Europa/Wereld. Een selectieteam voor sporters met passie, ambitie en aanleg in de sport Functioneel Fitness .

Yoga

maandag 19:00 – 20:00 | woensdag 18:45 – 19:45

Wanneer je lichaam gezond en sterk is, voel je je energieker en gelukkiger. Yoga is een manier om aan je lichamelijke gezondheid te werken; niet op het gebied van kracht, maar op het gebied van flexibiliteit, mobiliteit en balans. Als je aan krachttraining doet, dan worden je spieren doorgaans korter en dikker. Er komt meer spanning op te staan. Ook als je zittend werk hebt, kunnen je spieren minder functioneel worden. Hier kunnen lichamelijke klachten uit voortkomen en dat wil je natuurlijk voor zijn. Tijdens de les staan stretch oefeningen centraal. Binnen een uur werk je aan langere spieren, een betere lichaamshouding, verminderde kans op klachten, betere fysieke prestaties en meer flexibiliteit.

Voor wie zijn de Specialty lessen beschikbaar?

Deze les is voor iedereen vanaf 15 jaar.

Doe de gezondheidscheck

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US