Specialty lessen

Focus op één onderdeel.

Strongman / Strongfit

De sterkste man of vrouw van Nederland. Iedereen kent het wel: sandbags tillen, tractorbanden slepen, sleeën, yokes, atlas stones, farmerwalks en slamballs. Dit is de Strongman training, het is de ultieme krachttraining voor elk niveau. Het maakt niet uit of je al flink wat kracht in je lijf hebt of dat je pas net komt kijken.

De oefeningen hangen sterk samen met onze Functioneel Fitness lessen. Dit komt doordat de Strongman training op uitdagende manier functionele kracht oplevert, ook al is het iets statischer om te doen dan Functioneel Fitness. Het is daarnaast een leuke afwisseling van de trainingen die je bij Team Victrix kan volgen. Deze les is voor iedereen geschikt van beginner tot gevorderde sporter.

Wij hebben 150m2 Strongman ruimte tot onze beschikking met alle materialen die je nodig hebt.

Weightlifting

Weightlifting staat voor gewichtheffen: een zeer belangrijk onderdeel binnen Functional Fitness. De uitdaging van Weightlifting zit hem in de techniek. Om een lift goed te doen, heb je concentratie, coördinatie, balans en flexibiliteit nodig. Dit zijn onderdelen waar je aan werkt tijdens de Weightlifting lessen. Onder begeleiding van een professionele coach train je kracht en mobiliteit.

Bij Team Victrix komt de basis van ‘Olympic lifts’ ook aan bod tijdens de Functional Fitness  lessen. Denk bijvoorbeeld aan: push press, deadlift, sumo deadlift en high pull. Als je je verder wilt verdiepen in gewichtheffen en je techniek wilt verbeteren, dan kun je je inschrijven voor de training Barbell & Strength. Tijdens de training wordt volledig aandacht besteed aan olympisch gewichtheffen. De training wordt afgesloten met een korte work-out.

Gymnastics

Gymnastics heeft één doel: jouw core stabiliteit vergroten. Het zijn oefeningen om je romp en bekken goed te trainen, en dan met name de spieren in je (onder)buik, lage rug en billen. Gymnastics is zeer geschikt voor beginners, maar ook de gevorderde sporter kan hier goed terecht.

Er wordt met name gewerkt aan de pull-ups, push-up, handstand, muscle-ups en pistol squats. Je wordt tijdens de les begeleid door een ervaren coach.

Advanced class

Wil jij selectietraining van professionele (Weightlifting) coaches met atleten waar je mee kunt levelen? Het selectieteam van Team Victrix is een team met atleten die toewerken naar competities.

Dit team is bedoeld voor crossfitters die de ambitie hebben om meer te bereiken dan hoge scores in de box. Maar dit ook willen bewijzen aan de rest van Nederland/Europa/Wereld. Een selectieteam voor sporters met passie, ambitie en aanleg in de sport Functioneel Fitness .

Voor wie zijn de Specialty lessen beschikbaar?

Deze les is voor iedereen vanaf 15 jaar.

Doe de gezondheidscheck

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US