Health & Lifestyle voor bedrijven

Gezondheid is meer dan beweging, ook jouw mentale gesteldheid bepaald hoe gezond je je voelt. In het verbeteren van de gezondheid moet daarom rekening gehouden worden met lichaam en geest.

Waarom bedrijfscoaching?

De missie van Team Victrix is om iedereen in Alkmaar en omgeving, van jong tot oud en alle niveaus, te laten sporten en gezond te laten leven, dus ook alle bedrijven in Alkmaar en omgeving. Speciaal voor deze doelgroep bieden wij personal training en groepstraining aan, waarbij functioneel fitness, teambuilding en meetbare progressie centraal staan. Ook begeleiden wij in voeding, slaap- en stressmanagement in de vorm van coachingstrajecten en workshops.

Health & Lifestyle

Voor optimale resultaten combineren we de bedrijfstrainingen met Health & Lifestyle begeleiding. Door middel van coachingstrajecten en workshops begeleiden wij werkgevers en werknemers op het gebied van voeding, stressmanagement en gezonde leefstijl. Wij dagen werkgevers en werknemers op een uitdagende en verantwoorde manier uit op het gebied van gezonde levensstijl. Met als resultaat fittere, productievere werknemers, die bewuster omgaan met hun voeding en beter in hun vel zitten. Bedrijven die door ons gecoacht worden, besparen op verzuimkosten en investeren in een gezonde en duurzame toekomst.

Online coaching

Online coaching betekent dat er is geen sprake is van af te stemmen agenda’s, reistijd, planningen of locaties, heb je altijd en overal toegang tot je coach en je kunt zelfs thuis gewoon aan de slag. Zo kunnen wij iedereen begeleiden die niet uit de buurt komt.

Wij zijn experts in spiermassa opbouwen, sterker worden en vet verliezen maar ook in lifestyle coaching en stressmanagement. Ze behalen bij ons betere resultaten en houden het langer vol, omdat het programma op maat gemaakt is. 

Waarom Team Victrix

Onze kracht is dat wij niet alleen in kaart brengen van het ziekte verzuim, maar dat wij het ook bij de wortels aanpakken.  Dit begint met een uitgebreide intake van het personeels lid, hiermee brengen wij in kaart wat hij of zij nodig heeft om de beste versie van zichzelf te worden. Dit kan individueel maar ook in groepsverband met een stukje team building. Together we are victorious zoals onze slogan is. Daarnaast zijn wij heel gemotiveerd om er samen een succes van te maken.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Hoe groot moet mijn bedrijf zijn?

Elk bedrijf kan bij ons terecht. Van zzp tot 100+ medewerkers.

Geven jullie ook workshops?

Wij geven workshops over health & lifestyle en stressmanagement.

Wat kost een traject?

Wij maken een op maat gemaakte offerte. De prijs hangt af van wat de keuzes zijn van het bedrijf.

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US