Sporten voor Masters (50+ jaar)

Een speciaal trainingsprogramma voor 50+ers.

Functioneel Fitness voor 50+ers

Team Victrix heeft een programma ontwikkeld speciaal voor de sporters van 50+. Train één of twee keer per week met leeftijdsgenoten onder leiding van een Functioneel Fitness coach in een groep van maximaal acht deelnemers.

In dit programma wordt de nadruk gelegd op functionele bewegingen die gemakkelijk in te zetten zijn in het dagelijks leven. Er wordt onder andere gewerkt met kettlebels, dumbells, techniek stangen, cardioapparatuur en eigen lichaamsgewicht. De combinatie tussen balans, flexibiliteit, conditie, kracht opbouw/behoud en plezier staat centraal.

Kom het uitproberen

Voor de start van de lessen komt u langs voor een intake en worden er testen uitgevoerd om te kijken wat de beginsituatie is van uw conditie, kracht en balans. Elke drie maanden doen we de testen opnieuw om de voortgang in kaart te brengen.

Bent u enthousiast geworden of wilt u meer informatie? Vraag dan een vrijblijvend introductiegesprek aan of meld u aan voor een gratis proefles.

Health & Lifestyle

Gezondheid is meer dan beweging, ook jouw mentale gesteldheid bepaald hoe gezond je je voelt. In het verbeteren van de gezondheid moet daarom rekening gehouden worden met lichaam en geest. Daarom bieden we naast training ook Health & Lifestyle coaching aan.

Bij deze coaching begeleiden wij jou op het gebied van gezonde en verantwoorde voeding, maar gaan we ook een stapje verder. Wij helpen jou ook met het verbeteren van gewoontes, het optimaliseren van jouw slaappatroon en het managen van jouw stress. Samen zorgen we voor een jouw gezonde leefstijl verandering die bovenal duurzaam is.

Doe de gezondheidscheck

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US