Sporten voor Teens (15 tot 20 jaar)

Functioneel Fitness voor tieners.

Teens (15 tot 20 jaar)

Wil jij graag sterker worden? Bij Team Victrix kun je je aanmelden voor Functioneel Fitness voor teens. Deze groepsles met maximaal 12 personen onder leiding van een professionele coach is bedoeld voor iedereen tussen de 15 en 20 jaar. Met Functioneel Fitness train je jouw spieren en verbeter je jouw conditie. Dit doe je door middel van uitdagende bewegingen, zonder het gebruik van fitnessapparaten. Wel gebruik je, zodra je techniek goed is, gewichten, kettlebells, wall balls en pull-uprekken.

Tijdens de lessen is altijd een coach aanwezig om je te adviseren over je houding en te helpen. Jouw doelen staan centraal: wil je bijvoorbeeld sterker worden, een betere conditie, een gespierd lijf of afvallen? Het kan allemaal onder goede begeleiding en met een flinke dosis gezelligheid. Functioneel Fitness is dan wel een individuele sport: het contact met anderen tijdens de lessen geeft je soms net dat stukje meer energie!

20% studenten korting als je schoolpas kan aantonen.

Krachtschema & voeding

Professionele apparatuur, advies als je daar behoefte aan hebt en een kracht training programma dat precies bij jou past: dat vind je in onze Victrix Fitness Gym in Alkmaar. De overzichtelijke fitnessruimte biedt alles wat je nodig hebt om je persoonlijke doelen te behalen. En je staat er zeker niet alleen voor. Als je wilt, kun je gebruikmaken van fitness met begeleiding.

  • Coach maakt voor jou een programma op maat
  • Advies over uitvoer oefeningen en houding
  • Evaluatie na elk voltooid schema

Heb je jezelf tot doel gesteld om af te vallen? Onze leefstijlcoach denkt graag met je mee wat je, naast het sporten, nog meer kunt doen om dit te bereiken. Bijvoorbeeld op het gebied van voeding.

 

Testweek

Victrix testweek is in het leven geroepen om iedereen te testen en te meten op voortgang in het sporten bij Victrix. Deze testweek wordt elk kwartaal gehouden dus om de 3 maanden. Tijdens de lesvormen die wij aanbieden komen dezelfde onderdelen weer terug zodat het meetbaar wordt. In deze week wordt elk lid bij Victrix getest op voortgang van kids tot masters 50+ en alle les vormen. Voor de kids tot 9 jaar gaan ze aan de slag met het diploma structuur. Het is een community week waar iedereen elkaar motiveert en de progressie samen viert. We hebben de Wall of Victory waar ze op kunnen groeien met prestaties. 

Doe de gezondheidscheck

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US