Victrix Performance Coaching & Training

Sport specifieke functionele kracht training en coaching voor individu en teams

Wat is Victrix Performance

Onze sport specifieke functionele kracht training is voor iedereen die in zijn of haar eigen sport een betere sporter wilt worden. De voordelen zijn meer kracht, explosiever, weerbaarder, Functioneler. We zijn gespecialiseerd in meetbare progressie boeken. Dit duiden wij aan in cijfers. Dit op alle aspecten van fitheid.

 Functionele movement screening test (FMS)
 Vo2 metabolic tests
 Kracht/Power tests met Force plates ( Dual Plate VALD      Performance)
 Specifieke training voor uw discipline

 

 

 

Individueel of in Teams

Het eerste en belangrijkste kenmerk van elk type training is dat het moet helpen om de prestaties te verbeteren.
Ons programma is voor de individuele sporter maar ook voor Teams. Samen werken wij aan een sterkere fundering.
Elke discipline kenmerkt zich door bewegingen die uniek zijn in zijn soort. Om je doelen te bereiken moet je kunnen trainen op de specifieke aspecten van de discipline

 specifieke test voor uw discipline
 specifieke training voor blessurepreventie (FMS)
 specifieke planning (periodisering) voor uw wedstrijd
 specifieke Power training

Werkwijze Coaching

We luisteren naar uw behoeften en helpen u bij het plannen van concrete, progressieve en haalbare doelen. Wij beginnen altijd met een FMS (functional movement screen): het is mogelijk dat er bij sommigen aanzienlijke beperkingen of onevenwichtigheden aan
de rechter- en linkerkant bestaan individuen op zeer basale bewegingsniveaus. Deze beperkingen en onevenwichtigheden mogen niet over het hoofd worden gezien.Het lichaam moet vrij zijn van beperkingen en vrij van onevenwichtigheden voorafgaand aan
training, conditionering, competitie, fitnessactiviteiten. De significante beperkingen in links-rechts onevenwichtigheden verstoren motorisch leren drastisch, bewegingswaarneming, lichaamsbewustzijn en mechanica. Ze beroven het lichaam van efficiëntie en zijn dat heel vaak verborgen door die individuen die leren te compenseren en te vervangen door andere bewegingspatronen.

Werkwijze Training

We testen, trainen en testen; op deze manier kunnen we continu controleren hoe het met je persoonlijke planning en het behalen van je doelstellingen gaat. deze gegevens helpen ons om uw verbeteringen bij te houden en de juiste weg naar uw specifieke doelen te verduidelijken. Wij laten je cijfer matig zien wat je progressie is. ? We trainen op hartslag frequentie, om jou het herstel te geven wat je nodig hebt.

Voor wie zijn onze lessen?

Voor iedereen, wij begrijpen dat iedereen anders is. Van jong tot oud, ongeacht je huidige ervaring of niveau. Wij hebben een passende training.

Doe de gezondheidscheck

Veelgestelde vragen over Performance

Leeftijd en niveau spelen geen rol. Er is voor ieder een passend niveau. Zit je vraag er niet tussen? Wij beantwoorden je vraag graag.

Moet je een goede conditie hebben voor deze les?

Nee, ieder traint op zijn eigen niveau. Onze coach zorgt voor de juiste begeleiding.

Hoe vaak wordt deze les gegeven?

3x per week en dat word uitgebreid naar maten het drukker word

Kan je deze training volgen als je een blessure hebt?

Ja, je kan zeker komen trainen. Wij passen de oefeningen zo aan dat je altijd mee kan draaien. Een snel herstel begint toch bij functioneel bewegen.

Hoe oud moet je zijn voor deze les?

Wij bieden dit aan vanaf de Teens 15+ 

Moet je kunnen hardlopen

Nee wij kunnen jouw stap voor stap grotere stukken laten hardlopen. Wij zorgen voor de juiste belastbaarheid en passen desnoods de oefening aan

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US