Voeding, Diëtetiek en Leefstijl

Voeding & bewegen: het juiste medicijn

Voeding, Diëtetiek en Leefstijl

Wij zijn Doortje de Vries (diëtist) en Joëlla Struik (leefstijlcoach). Door samen te werken kunnen wij onze passie en kennis combineren en u de beste zorg leveren. Doortje de Vries is gespecialiseerd in klinische diëtetiek en voedingsleer, waar Joëlla deskundige is op het gebied van sport en bewegen, goed slapen en stressmanagement.

Kennis

wij bezitten over de kennis om al uw (voedings-)vragen te beantwoorden en passend advies op maat te geven. Wij kunnen u helpen bij:

  • Het toewerken naar een volwaardig voedingspatroon;
  • Gewicht verliezen, of juist gewicht aankomen op een gezonde manier;
  • Ziekte of het voorkomen hiervan;
  • Spiermassa creëren of behouden;
  • Toewerken naar een optimale nachtrust;
  • Stressmanagement.

Coaching en persoonlijke aandacht

Een belangrijk onderdeel van onze begeleiding is coaching. U wilt graag iets veranderen, wat tot op heden (nog) niet is gelukt. Het veranderen van gewoontes is erg lastig. Daarom bieden wij u een luisterend oor en zijn we gespecialiseerd in coaching technieken.

Een persoonlijke aanpak zorgt voor betere resultaten. Wij houden rekening met uw persoonlijke doelen, leefsituatie en geschiedenis. Zo stellen wij een gepersonaliseerd, haalbaar plan op waardoor u geen enkele dag het gevoel hebt op dieet te zijn. U bent namelijk aan het werken aan een nieuwe, gezonde leefstijl.

Kwaliteit

Een diëtist heeft een 4-jarige HBO Voeding & Diëtetiek afgerond en moet zich blijven bijscholen om aan de kwaliteitseisen te blijven voldoen. Door deze eisen, bent u verzekerd van de beste wetenschappelijk onderbouwde kennis en advisering.

Onze leefstijlcoach heeft een 4-jarige HBO Sportkunde afgerond, met een specialisatie in personal training.

Doe de gezondheidscheck

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US