Beste sporter,

Zoals jullie weten gaan veel evenementen die gepland waren helaas niet door i.v.m. het Corona virus. Een van deze evenementen is de Alkmaar City Run, een hardloopwedstrijd waar Team Victrix en nog duizenden andere hard voor trainen.

Team Victrix heeft daarom een super leuk initiatief om zelf een hardloop wedstrijd te organiseren: de ‘Alkmaar Victrix Run’. Dit is een hardloopwedstrijd waar iedereen aan mee mag doen, die vijf of tien kilometer kan lopen. Er is zelfs een leuk parcours voor de kinderen gemaakt!

Waarom zou dit evenement wel door mogen gaan?

Wij geven jou drie weken om een zo goed mogelijke tijd op de hardloop route neer te zetten. Zodoende lopen jullie niet met z’n allen op hetzelfde moment. Ook hebben wij geen vast startpunt maar begin je op je eigen gekozen plek op de route. De score wordt online gelogd via de app van Team Victrix en via de app Strava. Op deze manier heb jij geen contact met andere hardlopers en voldoe jij volledige aan de Corona maatregelen.

Waarom zou jij mee willen doen aan dit evenement?

Misschien zou de Alkmaar City Run wel jouw eerste hardloop wedstrijd zijn en was je er al hard voor aan het trainen. Door mee te doen aan de Alkmaar Victrix Run is dat gelukkig niet voor niets geweest! Voor de top 3 beste man/vrouw heeft Team Victrix leuke prijzen. Daarnaast kan elke deelnemer een lot aanschaffen en kans maken op nog meer prijzen. Zoals 6 maanden gratis sporten bij Team Victrix, rittenkaarten, 2x fitness schema en toegang tot open gym, personal training en nog veel meer.

Daarnaast doneren wij een bedrag van de aangeschafte rittenkaarten aan het Rode Kruis, je loopt dus ook voor het goede doel.

Wat moet jij doen om deel te nemen aan dit evenement?

Geen lid van Team Victrix? Klik op 1 van de volgende links om je in te schrijven voor de run.

Al lid van Team Victrix? Schaf in jouw eigen inschrijfapp 1 van de 3 rittenkaarten aan. Deze staan onder ‘lidmaatschap’ en kun je vinden in het menu links bovenin.

Daarna kun je je inschrijven bij 1 van de drie evenementen

Alkmaar Victrix Run 5 KM
Alkmaar Victrix Run 10 KM
Alkmaar Victrix Run KIDS

Nu sta jij bij ons in het inschrijfsysteem ingeschreven op jouw gekozen run, daar kun je je gelopen tijd loggen. Daarnaast installeer je Strava op je telefoon en meld je je aan bij de club Team Victrix. Daar staat het parcours wat je moet lopen en wordt ook jouw score genoteerd.

Alkmaar Victrix Run is een recreatief hardloopwedstrijd die toegankelijk is voor jong en oud die vijf of tien kilometer kan gaan lopen. Voor vragen, opmerkingen of onduidelijkheden kun je e-mailen naar raymon@teamvictrix.nl.

Hierbij nog de volledige handleiding van de run

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen