Mijn naam is Manon Langedijk, ik ben geboren in 1991, opgegroeid in Hoogwoud en sinds enkele jaren woonachtig in Alkmaar. Vanaf 1 januari 2019 neem ik de honneurs waar als fysiotherapeut bij Crossfit Victrix onder de naam Fysiotherapie Fit-Boost. Als persoon herken je mij als iemand met veel energie en enthousiasme. Ook heb ik een grote passie voor revalidatie, voeding en het geven van (sport-specifieke) training. Zelf heb ik jarenlang op het veld gevoetbald en voetbal ik momenteel nog in de zaal. Daarnaast fitness ik fanatiek met een cosmetisch doel. Daardoor heb ik zelf goed kunnen ervaren wat een goede training en voeding met het lichaam doet.

Mijn achtergrond
Mijn achtergrond in werkzaamheden zijn sportgelegenheden als fitnesscentra, snowboardcentra’ s, en personal training studio’s. Als fysiotherapeut heb ik gewerkt in een revalidatiecentrum, bij AFC Ajax en bij een reguliere praktijk. Omdat ik sport en voeding interessant vind heb ik naast mijn opleiding Fysiotherapie aan de VU Bewegingswetenschappen gestudeerd. Dit pas ik toe in mijn vak als therapeut door het stukje revalidatie over te laten vloeien in performance waarbij naar een specifiek doel gewerkt kan worden. Een goede balans en combinatie van de juiste tools, voeding, training en rust zorgt ervoor dat we fysieke beperkingen zo goed mogelijk kunnen optimaliseren. Voor de ene persoon is dat een aantal kilometer wandelen en voor de andere persoon is dat een crossfit wedstrijd op hoog niveau. Mijn drive is om eerst de (pijn)klachten te reduceren en geleidelijk uit te bouwen naar oefentherapie en (mogelijk) performance. Deze combinatie maakt dat ik mijn werk als fysiotherapeut met veel enthousiasme uitoefen. Kom gerust eens langs en neem een kijkje op mijn website! manon@fit-boost.nl / 06-11535325 / fit-boost.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ons lesaanbod

Team Victrix biedt een zo breed mogelijk scala op het gebied van fitness en gezondheid.

crossfit fitness alkmaar

Contactgegevens

Team Victrix
Helderseweg 31b
1817BA Alkmaar
06-38633384
info@teamvictrix.nl

Openingstijden

Maandag: 9.00-22.00
Dinsdag: 7.00-22.00
Woensdag: 9.00-22.00
Donderdag: 7.00-22.00
Vrijdag: 9.00-22.00
Zaterdag: 9.00-14.00
Zondag 9.00-12.00