Aankomende evenementen @Team Victrix

23 juni: Voeding workshop deel 3

Zondag 23 juni om 12:00 wordt er weer een clinic gegeven over voeding en supplementen.

Iedereen is wederom welkom bij deze informatieve clinic om meer kennis te verkrijgen over wat voeding voor je doet en hoe je de juiste voeding kiest die aan sluit op jouw doel.

Dus voor zowel leden als niet leden geschikt. Neem je vrienden mee en verkrijg samen meer kennis.

Let op! Het is het derde deel van een reeks voeding clinics dus de beginselen over voeding worden wel doorgenomen maar niet meer uitvoerig besproken.

Meldt je aan via de app in het rooster van evenementen/workshops.

Deelname is kosteloos.

https://login.crossfitvictrix.nl/cbm/training-info/23-06-2019/12:00/35051/

Beste sportievelingen!

12 mei zal het evenement Krachtsporten is een Lifestyle plaatsvinden in de box. Dit event is opgezet voor tieners van 13 tot de leeftijd van 21 jaar. Het doel van dit project is om CrossFit bekender te maken bij deze generatie tieners. Om hun zicht op krachttraining te verhelderen, komen er verschillende workshops en een presentatie aan bod. De verschillende workshops zullen uit CrossFit, Weightlifting, Strongmen training en Fitness bestaan. In de presentatie zal hier meer over worden verteld, ook zal er een stukje lifestyle aan bod komen.
In de twee weken die aansluiten zullen er extra teens lessen worden georganiseerd. De tiens die er op het evenement waren kunnen zich hiervoor gratis inschrijven.
Wanneer het deze krachtpatsers bevalt kunnen zei zich inschrijven onder een leuke studenten korting: De maand mei en juni gratis sporten bij Team Victrix.

Ken jij misschien een sportieve jonge man of dame die wellicht geïnteresseerd is?
Wie niet waagt, wie niet wint, aanmelden kan gratis op de site!

– De dag zal om 12:00 uur van start gaan en rond 15:00 uur uiterlijk beëindigt worden.
– Workshops: CrossFit, Weightlifting, Fitness, Strongmen training.
– Presentatie: Wat houd krachttraining precies in? Gezonde Lifestyle!
– Locatie: Helderseweg 31 B
– Contact: +31 6 386 333 84 | INFO@TEAMVICTRIX.NL | TEAMVICTRIX.NL

Get in shape in four weeks!!!

Ben jij er klaar voor?

6 Mei starten we met zo veel mogelijk kandidaten een 4 weeks sixpack challenge om voor de zomer zo goed mogelijk in shape te komen, iedereen die mee doet wordt aan het begin van de challenge gemeten en krijgt de volgende dag een schema die voldoet aan het doel, dit zal zijn afvallen/ droog trainen. Iedereen krijgt in de basis 1 schema waar zij zich aan moeten houden met wel een optielijst om zelf te kunnen variëren met hun eten, aan het einde van de maand wordt iedereen weer gemeten om het resultaat te zien in shape en cijfers of een foto. Er zal een groepsapp zijn waar iedereen elkaar kan motiveren om door te blijven zetten. Martijn en ik ( Nico ) zullen ook in deze app zitten om te kunnen coachen. Op 6 mei 20:45 wordt er een presentatie gegeven waar de challenge wordt uitgelegd en om vragen te beantwoorden, op deze dag worden zoveel mogelijk deelnemers ook al gemeten/gewogen worden. Als je op deze datum niet kan, kan je ook daarvoor of iets daarna met onze coach afspreken. Het doel is simpel, we willen iedereen een beetje laten ervaren hoe het is om in rap tempo je vet% omlaag te halen zoals topatleten dit soms ook doen.

Kosten €75,-

Tijd: 20:45

Locatie: Helderseweg 31B Alkmaar

Inschrijven in de link hieronder:

https://login.crossfitvictrix.nl/cbm/training-info/06-05-2019/20:45/33232/

Die staat geplant op maandag avond  6 mei 20:45 , kan je niet bij de informatie dag zijn, even goed inschrijven en dan een mail sturen naar Nico@teamvictrix.nl om een afspraak in te plannen om te meten en te wegen.

28 april. Gratis introductie middag Masters Class 55+

Team Victrix heeft een CrossFit programma ontwikkeld voor 55+ers van 3 maanden. Er zal gestart worden op dinsdag en vrijdag om 10.30 bij Team Victrix met maximaal 12 personen per les.

De les zal gegeven worden door een professionele coach en omdat deze doelgroep extra blessuregevoelig is zal Lars, onze fysiotherapeut in opleiding aanwezig zijn en helpen tijdens de lessen. Hij zal ook een begin en eind meting uitvoeren met de leden om te kijken hoe zij zich hebben ontwikkeld.

Tijdens deze introductie middag wordt kennis met elkaar gemaakt en een presentatie gegeven die ingaat op het programma maar ook andere onderwerpen uitligt zoals herstel, voeding en lifestyle. De middag is vrijblijvend, na de presentatie kunt u beslissen of u mee wilt doen.

Het trainingsprogramma start in de week van dinsdag 30 april en eindigt in de week van 23 juli, op zondag 28 juli hebben wij weer om 12 uur een leuke afsluitende middag waar de resultaten van de begin en eindmeting worden gepresenteerd.

De kosten voor dit 3 maanden programma inclusief begin en eind meting is 149,95 euro.

Het programma zal bestaan uit functionele oefeningen die goed in te zetten zijn in het dagelijks leven. De combinatie tussen balans, flexibiliteit, conditie en kracht opbouw en behoud staat centraal.

Inschrijflink: https://login.crossfitvictrix.nl/cbm/training-info/28-04-2019/12:00/31693/

Ons lesaanbod

Team Victrix biedt een zo breed mogelijk scala op het gebied van fitness en gezondheid.

crossfit fitness alkmaar

Contactgegevens

Team Victrix
Helderseweg 31b
1817BA Alkmaar
06-38633384
info@teamvictrix.nl

Openingstijden

Maandag: 9.00-22.00
Dinsdag: 7.00-22.00
Woensdag: 9.00-22.00
Donderdag: 7.00-22.00
Vrijdag: 9.00-22.00
Zaterdag: 9.00-14.00
Zondag 9.00-12.00