Aankomende evenementen @Team Victrix

1 september Introductie bijeenkomst nieuw basic master programma
Na het succesvolle eerste 55+ programma hebben wij besloten om deze opnieuw aan te bieden. Wij hebben gemerkt dat deze sport heel veel voordelen biedt voor deze doelgroep en daarnaast is het een super gemotiveerde en gezellige klas geworden. De combinatie tussen balans, flexibiliteit, conditie en kracht opbouw en behoud staat centraal in de lessen. We doen voornamelijk functionele oefeningen die goed in te zetten zijn in het dagelijks leven. Wij hebben een programma ontwikkeld van 3 maanden en willen na de zomervakantie weer met een groep van maximaal 12 personen starten. De les zal gegeven worden door Martijn op vrijdag middag 17.15 uur. Wij starten deze cursus met een begin meting en eindigen met een eind meting om te kijken of de deelnemers zich hebben ontwikkeld.

Zondag 1 september hebben wij van 12 tot 13 uur een introductiebijeenkomst voor iedereen die interesse heeft in het programma. Dit is vrijblijvend en gratis. Hier wordt kennis met elkaar gemaakt en de sportschool. Er wordt een presentatie gegeven die ingaat op het programma maar ook andere onderwerpen uitligt zoals herstel, voeding en lifestyle.

Het trainingsprogramma start vrijdag 6 september en eindigt 29 november, waarna we het programma willen afsluiten met een etentje op de sportschool waarbij de resultaten van de begin en eindmeting worden gepresenteerd.

De kosten voor dit 3 maanden programma inclusief begin en eind meting is 149,95 euro.

Ken jij nu iemand die dit helemaal te gek zou vinden tip diegene dan om zich in te schrijven voor de introductiemiddag. Dit kan via de volgende link: https://login.crossfitvictrix.nl/cbm/training-info/01-09-2019/12:00/38585/

26 augustus Start sixpackchallenge

Get in shape in four weeks!!!
Na het succes van de summerchallenge starten wij op 26 augustus wederom met zo veel mogelijk kandidaten een 4 week sixpack challenge om de vakantiekilo’s weer zo snel mogelijk kwijt te raken.Iedereen die mee doet wordt aan het begin van de challenge gemeten en krijgt dezelfde week een schema die voldoet aan het doel, dit zal zijn afvallen/droog trainen. Iedereen krijgt in de basis 1 schema waar zij zich aan moeten houden met wel een optielijst om zelf te kunnen variëren met hun eten, aan het einde van de maand wordt iedereen weer gemeten om het resultaat te zien in shape en cijfers of een foto. Er zal een groepsapp zijn waar iedereen elkaar kan motiveren om door te blijven zetten. Martijn en ik (Nico) zullen ook in deze app zitten om te kunnen coachen. Op 26 augustus 21.00 uur wordt er een presentatie gegeven waar de challenge wordt uitgelegd en om vragen te beantwoorden, op deze dag worden zoveel mogelijk deelnemers ook al gemeten/gewogen worden. Als je op deze datum niet kan, kan je ook daarvoor of iets daarna met onze coach afspreken. Het doel is simpel, we willen iedereen een beetje laten ervaren hoe het is om in rap tempo je vet% omlaag te halen zoals topatleten dit soms ook doen.

Kosten €75,-
Tijd: 21.00
Locatie:Helderseweg 31B| Alkmaar
Inschrijven in de link hieronder:
https://login.crossfitvictrix.nl/cbm/training-info/26-08-2019/21:00/38584/

Kun je niet bij de informatie dag zijn? Schrijf je evengoed in en stuur een mail naar Nico@teamvictrix.nl om een afspraak in te plannen om te meten en te wegen.