9 juli: Victrix Summer Games en Tropical Party

9 juli: Victrix Summer Games & Tropical Games

VICTRIX SUMMER GAMES

Op zaterdag 9 juli is het zover. De Victrix Summer Games! Tussen 12:00 en 16:00 voert elk duo in totaal 3 work-outs uit om kans te maken op één van de prijzen. Weet jij al met wie je een duo gaat vormen? Ook niet-leden zijn uitgenodigd. Ben je nog opzoek naar iemand? Spreek dan een coach aan, dan koppelt hij je aan iemand.

WEDSTRIJDDAG

We hebben drie workouts bedacht, bij deelname aan alle drie de workouts maak je kans op een mooie prijs. Het is ook mogelijk om één van de drie workouts te doen.

En dit voor ieder niveau: kids, teens, volwassenen en masters: iedereen mag meedoen. Voor niet-leden is dit een mooie manier om kennis te maken met Team Victrix

AANMELDEN & KOSTEN

  • Deelname aan de Summer Games is gratis voor iedereen.
  • Leden kunnen zich aanmelden in het rooster op 9 juli (paarse vakjes).
  • Niet-leden kunnen zich aanmelden door te mailen naar raymon@teamvictrix.nl

Tropical Party

Naast dat er hard gestreden wordt is er ruimte voor gezelligheid. Zaterdag sluiten we de Victrix Summer Games af met een Tropical Party: een heerlijke barbecue, zwembadjes en de waterpistolen worden ook weer uit de kast gehaald! 

Doe jij niet mee met de box competitie, maar vind je het wel leuk om mee te helpen bij het evenement? Jouw hulp kunnen we dan goed gebruiken! Laat het een van de coaches weten. 

Aanmelden Tropical Party

  • Leden: in de app rooster op 9 juli.
  • Niet-leden: klik hier

Graag aanmelden voor 8 juli i.v.m. de boodschappen halen.