14 maart 2022

25 mei Alkmaar City Run (vanaf 18.30 uur gesloten)

Het leukste hardloopevenement van de regio komt eraan: De Alkmaar City Run! Op 25 mei, de avond voor Hemelvaartsdag is er een hardloopwedstrijd georganiseerd door het centrum van Alkmaar. Je kan mee doen aan de 5 of 10 kilometer run. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen de Rollebol Kids Run meelopen en de jongste kinderen lopen 0,8 km door de stad en de oudste doen mee aan de 1,6 km.

Trainen

Wil jij ook weer ergens voor trainen en een sportief doel voor jezelf hebben? Dan is dit zeker iets voor jou: We komen namelijk weer met een ‘Start-to-run’ pakket. Dit zijn trainingen om de hardlooptechniek aan te leren en te verbeteren, snelheid te verhogen en uithoudingsvermogen te vergroten. Het is voor ieder niveau geschikt. Aanmelden voor de trainingen kan bij raymon@teamvictrix.nl (Meer informatie volgt snel!)

Je komt in de Victrix Runners Chat zodat jij makkelijk kan afspreken met de hardlopers van Victrix.

Aanmelden

Hoe meld je je aan voor de Alkmaar City Run?

In zaal 1 hangt het inschrijfformulier waar jij je naam opschrijft. Je kruist aan of je het start-to-run pakket wilt en je t-shirt maat (optioneel). Nu weten wij dat jij de Alkmaar City Run meerent!

De volgende stap is een ticket kopen op https://www.alkmaarcityrun.nl/inschrijven. Doe dit snel, want de tickets zijn snel uitverkocht!

Na afloop

Het juichende publiek vanaf de gezellige horecapleinen en de diverse ‘cheering zones’ geven jou een boost richting de finish. Daarna kun je met jouw medaille om je nek nagenieten tijdens Swinging Night in de gezelligste kroegen van Alkmaar.

17 maart 2022
27 maart: Workshop Slaap 14:00
Eindelijk uitgerust wakker worden
Lees verder
4 januari 2022
29 januari: 42 KM roeien en borrel
29 januari: 42 KM roeien, winterbbq en borrel
Lees verder