CrossFit Open 2023

Het 2023 NOBULL CrossFit seizoen trapt af dit jaar met de CrossFit Open, een internationale competitie van 3 weken die 16 februari begint en 6 maart eindigt.

Wat is The Open?
De workouts die tijdens de open voorbij komen zijn vergelijkbaar met de workouts die je tijdens onze reguliere lessen al waarschijnlijk een keer hebt gedaan, voor ieder niveau is er wat wils.

Het is een manier om te kijken waar je staat qua niveau, pull-ups te doen want dat is altijd leuk, je zelf te motiveren en gemotiveerd worden door andere atleten om in de toekomst progressie te boeken, persoonlijke doelstellingen neer te zetten of te verbreken, en dit alles met de andere atleten te vieren.

Wanneer gaan wij dit doen?
Vanaf 17 februari gaan we elke vrijdagavond vanaf 18:30 the Open doen! Ben jij al lid bij ons kan je je aanmelden voor dit event in het rooster op vrijdag avond 16 februari.

Ben jij niet lid bij Victrix maar wil je een toffe locatie hebben om the Open te doen? Neem dan contact op met max@teamvictrix.nl.

Wil jij officieel mee doen met de competitie en je kunnen vergelijken met de rest van de wereld? Koop dan je ticket op https://www.crossfit.com/

Extra informatie The Open
Er zijn verschillende divisies waar je aan mee zou kunnen doen:

Rx’d: Bij Rx’d voer je de workouts uit zoals ze staan beschreven, dit is de meest uitdagende optie. Ondanks dat het de meest uitdagende divisie is, zie je elk jaar een verschuiving van atleten die in scaled zijn begonnen en de overstap maken naar Rx’d

Scaled: Nog niet helemaal klaar voor de workouts zoals ze staan beschreven? Geen probleem. De scaled divisie biedt verschillende vereenvoudigde versies van gymnastics oefeningen en minder zware weightlifting workouts.

Foundations: Ben je net gestart of is dit misschien je eerste Open? De foundations divisie is dan een goede plek om te starten.

Age Groups: In totaal zijn er 9 verschillende leeftijdsgroepen waar er zowel Rx’d als Scaled versies van workouts gegeven worden en voor leeftijdsgroepen zoals tieners tussen de 14-17jaar of de master atleten van 35+.

Adaptive: De adaptive divisies zijn net zo uitdagend als de andere groepen. Het zijn aangepaste workouts speciaal voor mensen met een beperking. Deze divisies bestaan onder andere uit: bovenste extremiteit, onderste extremiteit, neuromusculair en nog meer

Twijfel je nog om mee te doen? Wij zeggen, gewoon doen!

Bekijk ook andere events
Strongman Games 2023
Strongman Games 2023 zit erop! Klik verder voor de foto's en ranking
Lees verder
Kerstbrunch
Om het jaar mooi af te sluiten hebben wij op zaterdag 17 december een Kerstbrunch!
Lees verder
29 januari: 42 KM roeien en borrel
29 januari: 42 KM roeien, winterbbq en borrel
Lees verder