Victrix Summer Games

Na het succes van de Summer Games die we vorige jaar voor het eerst hebben gedaan organiseren wij op zaterdag 1 juli van 10:00-16:00 de tweede editie! Het thema is Tropical Party!

Wat houdt dit in? 

Op zaterdag 1 juli organiseren we een duo wedstrijd voor al onze leden en niet-leden. Je kan je inschrijven met een duo of alleen en dan gaan wij jouw duo vormen. Tussen 10:00-16:00 zijn er drie workouts die gedaan moeten worden. We delen je in een heat en er zullen Judges aanwezig zijn die jouw score bij houden. De fun factor staat hoog in het vaandel, maar de score houden we van ieder duo bij, want hoe hoger jouw score, hoe meer jij kans maakt op de prijzen.

Tussen 10:00-16:00 zijn er drie workouts die je zo goed mogelijk moet doen want hoe beter je score, hoe meer kans jij maakt op een van de prijzen.

Voor wie?

Dit event is voor alle kinderen, teens, volwassenen en masters! Deelname is helemaal gratis en voor ieder niveau. Lid of geen lid, jij mag met ieder een duo vormen.

Workouts

De workouts worden 7 dagen van te voren bekend gemaakt en zal een mix zijn van conditoning, gymnastics, weightlifting en strongfit. Wij zorgen ervoor dat de herhalingen eerlijk verdeeld

Consumpties

De kantine zal geopend zijn voor maaltijden en de koelkast is gevuld met drankjes!

Aanmelden

Aanmelden kan alleen op het inschrijfformulier die hangt op de Newswall in de gym, naast de trap. Geef je voorkeur voor divisie door en schrijf je teamnaam erbij!

Divisies

Om mee te doen aan de Victrix Summer Games moet je op zoek naar een partner die op jouw niveau is. Er zijn drie divisies waarin je kan meedoen: man/man of vrouw/vrouw. Als jij zelf niet iemand kan vinden dan kunnen we je ermee helpen. Er komen straks drie verschillende leaderboards:

Vereiste Teens:

– Jump pull-ups

– Knee raises

– Single-Unders

– Dumbells 12,5/7,5, Kettlebell 12/8 

Vereiste SC:

– Jump pull-ups

– Knee raises

– Single-unders

– Barbell 40/25, Dumbbell 15/10, Kettlebell 16/12

Vereiste RX:

– Pull-Ups

– Toes to Bar / Single-leg Toes to Bar

– Double-Unders

– Barbell 60/40, Dumbbell 22,5/15, Kettlebell 24/16 

Bekijk ook andere events
Kerstbrunch
Om het jaar mooi af te sluiten hebben wij op zaterdag 17 december een Kerstbrunch!
Lees verder
29 januari: 42 KM roeien en borrel
29 januari: 42 KM roeien, winterbbq en borrel
Lees verder