Fit Kids Traject

Ons 3 maanden FitKids programma is speciaal ontworpen om kinderen meer te laten bewegen, zelfvertrouwen op te bouwen, leren werken in een team en – het meest belangrijke – plezier te hebben!

Fit Kids Traject

Voor wie?
  • Kinderen van 6 t/m 9 jaar  en Pre- Teens van 10 t/m 14 jaar  die graag sporten in een groep en het tof vinden om zichzelf uit te dagen.
Wat gaan we doen?
  • Samenwerken in teams
  • Luistervaardigheid
  • Opbouwen kracht en conditie
  • Weerbaarheid verbeteren 
  • Sporten in spelvormen

Wat is Functioneel Fitness?
Functioneel Fitness is geweldig voor kinderen vanwege de grote verscheidenheid aan disciplines. Het gaat van gewichtjes heffen tot gymnastiek. De les bestaat vaak uit een warming up, skill (vaardigheid), workout of the day (deze wordt aangeboden in een circuitvorm) en een afsluitend spel. De lessen kunnen variëren van drie kwartier tot een uur. Ze zijn afwisselend en gevarieerd en aangepast op de spanningsboog van het kind. Binnen drie maanden leren de kinderen spelenderwijs de basisbewegingen van Functioneel Fitness!

Investering?
€120,- voor drie maanden onbeperkt FitKids lessen

 

 

Waarom?
Door het sporten krijgen de kinderen sterkere spieren en botten, een gezondere lichaamscompositie, minder kans op overgewicht en een betere kijk op het leven. Kinderhersenen zijn als kleine sponzen, ze popelen om neurologische verbindingen en aanpassingen te maken. Deze verbindingen in de hersenen komen als reactie op de prikkels. Hoe meer kinderen worden blootgesteld aan allerlei dingen als ze jong zijn, des te meer neurologische aansluitingen kunnen ze ontwikkelen en behouden ze deze de rest van hun leven.

Afsluiting
We sluiten ons FitKids trainingsprogramma af met een dag gevuld met leuke workouts van alle basisbewegingen van Functioneel Fitness die zij hebben geleerd. Het traject eindigt met een Functioneel fitness diploma uitreiking voor al onze Fitkids!

Aanmelden Fit Kids Traject

Vul het formulier in met jouw gegevens en op welke datum je jouw kids een kennismaking training willen doen.

Wanneer zijn de lessen?

Kids van 6 t/m 9 jaar  op elke maandag, donderdag van 16:00-17:00  en zaterdag van 10:15 – 11:15

Pre-teens van 10 t/m 14 elke woensdag en vrijdag van 16:00-17:00 en zaterdag van 9:00 tot 10:00

Op basis van de leeftijd bespreken we samen met jou een datum om te starten.
Uit de voorkeursdagen zullen wij kijken of we een extra dag en uur kunnen toevoegen!
Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US