13 februari 2023

New Partner Preventimed

Met onze nieuwe partner preventimed en de dexa scan kunnen wij onze klanten nog veel beter inzicht geven over hen gezondheid.

We laten je zien welke meetgegevens het belangrijkste zijn om de gezondheid van je lichaam te leren kennen. Ga niet meer op de weegschaal staan, vergelijk jezelf alleen met jezelf en vergeet BMI! Een DEXA-scan laat zien hoe het écht zit met je lichaamssamenstelling, de hoeveelheid visceraal vet en de verdeling van spiermassa over het lichaam.

DEXA staat voor ‘Dual Energy X-ray Absorptiometry’ en is een zeer betrouwbare meting waarbij onderscheid kan worden gemaakt tussen spierweefsel, vetweefsel en botten. Dit komt doordat DEXA meet met lichte röntgenstraling. De intensiteit van de straling van één scan is ongevaarlijk en kun je vergelijken met straling die je krijgt van een dag buiten lopen. Het kunnen onderscheiden van lichaamsweefsel geeft meer betrouwbaarheid over je gezondheid dan een (bio-impedantie) weegschaal of een huidplooimeter.

Tijdens de afspraak krijg je te horen wat de gemeten resultaten betekenen voor je gezondheid. Ben je gezond of is het belangrijk om je leefstijl aan te passen?

Gratis intake aanvragen

Bekijk ook ander nieuws
13 juli 2023
Hoe blijf je fit op vakantie?
Dit zijn mijn top 6 tips die ik gebruik om actief te zijn op vakantie en zo het lekkere eten te kunnen compenseren. 
Lees verder
Team Victrix Vakantie Workouts
13 juli 2023
Gratis download: vakantie work-out gids
Zit jij een periode lang thuis of ga je lekker op vakantie? Dan is deze gratis gids speciaal voor jou!
Lees verder
29 juni 2023
Kids examen
Afgelopen zaterdag was de 3e editie van het kids examen. Ben jij benieuwd hoe dat was klik dan hieronder.
Lees verder