Health & Lifestyle

Gezondheid is meer dan beweging, ook jouw mentale gesteldheid bepaald hoe gezond je je voelt. In het verbeteren van de gezondheid moet daarom rekening gehouden worden met lichaam en geest.

Health & Lifestyle coach Alkmaar

Gezondheid is meer dan beweging, ook jouw mentale gesteldheid bepaald hoe gezond je je voelt. In het verbeteren van de gezondheid moet daarom rekening gehouden worden met lichaam en geest. Daarom bieden we naast training ook Health & Lifestyle coaching aan. 

Bij deze coaching begeleiden wij jou op het gebied van gezonde en verantwoorde voeding, maar gaan we ook een stapje verder. Wij helpen jou ook met het verbeteren van gewoontes, het optimaliseren van jouw slaappatroon en het managen van jouw stress. Samen zorgen we voor een jouw gezonde leefstijl verandering die bovenal duurzaam is.

Begeleiding leefstijlcoach

Als je bij ons start met een voedingsproject dan wordt op voorhand een voedingsdagboek ingevuld. Die wordt besproken tijdens een vrijblijvende intake, daar worden ook de doelen besproken en lichaamsmetingen gedaan. Op basis van deze informatie wordt een op maat gemaakt voedingsschema gemaakt die goed bij je past.

Door middel van tips en slimme aanpassingen creëren we een voedingspatroon die dicht bij je staat en die je daardoor kan volhouden. Tijdens het traject meten en evalueren we regelmatig de voortgang en maken passende aanpassingen in het voedingsschema. Dit in combinatie met 24/7 online coaching zorgt voor een optimale begeleiding.

Voeding

Bij Team Victrix zien we voeding als de basis voor een gezonde leefstijl. Iedereen kan wel voedingsadvies gebruiken, ook jij! Tegenwoordig is er is veel tegenstrijdige voorlichting over voeding, veel misleidingen door voedingsproducenten en veel mythes over sportvoeding op internet. Wij als voedingsdeskundigen van Team Victrix vertellen graag hoe het zit en bieden voor jou een onderbouwd doelgericht voedingsadvies aan.

Of jouw doel nou is om gezond af te vallen, gezond aan te komen of om kennis te krijgen over voeding bij veelvuldig sporten, wij kunnen je helpen. Door middel van tips en slimme aanpassingen in het voedingspatroon kunnen wij jouw leefstijl nog beter maken. 

Aanbod

Afvallen is moeilijk en vaak helpen diëten slechts tijdelijk. Het enige dat echt werkt is een aanpassing van je levensstijl. Samen gaan we een traject van een half jaar of een jaar aan. Een langer traject is nodig om mindere voedingsgewoontes om in zetten goede gewoontes en zo een gezonde leefstijl te creëren.

Duurzaam afvallen en gewoontes omzetten duurt nou eenmaal lang en kost tijd. Het aanleren van een gezonde leefwijze is het uiteindelijke doel; gewichtsverlies komt daarmee vanzelf! Naast langdurige trajecten bieden wij ook een voedingstraject voor 4 weken, eenmalig advies of een losse metingen.

 

Doe de gezondheidscheck

Reviews

Onze sporters over ons

“Professionele en hoogwaardige begeleiding”
"Personal training bij victrix is DE manier om weer (terug) in vorm te komen op een fysiek veilige en duurzame manier. Je krijgt professionele en hoogwaardige begeleiding op het gebied van bewegen en voeding. Ik heb een hormoon aandoening maar ook daar wisten ze wel raad mee met het gewenste resultaat. Daarnaast is het de allerleukste community."
Angelina
“Bedankt voor jullie advies”
"Misschien wel leuk om te horen, ik had mijn 2e bloedtest gedaan bij EQ! Bizar hoe de resultaten zijn na 4 mnd gebruik. Ik zat op 13,6:1 (slecht!) nu op 3,3:1 Omega 3 index zat op 4,9% en nu op 7,2 %. Ben hier ontzettend blij mee! Thanks voor de motivatie om dit te gaan gebruiken. Ik voel me beter, fitter en heb geen last meer van zere knieën."
Anouk Kuiper

Word samen met Team Victrix gezond en fit!

Victrix is meer dan alleen een sportschool. Wij zetten ons vol enthousiasme in om jou fysiek, mentaal en sociaal sterker te maken.

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US