Vriendjes mee kids lessen

In de vakantie mogen de kids een vriendje of vriendinnetje mee nemen. Ook mogen jullie je kind mee laten doen met een proefles. De kids lessen zijn in de vakantie op woensdag middag 16.00-17.00 uur en zaterdag 9.00-10.00 uur. De les voor de mini’s is op zaterdag 11.00-12.00 uur.

Sixpackchallenge resultaten

De sixpack challenge is afgerond en de resultaten zijn fantastisch! Er deden 16 deelnemers mee met veel verschillende doelen, afvallen en spiermassa bouwen zijn de meest geziene doelen, en die zijn bij alle mensen weer behaald.

De deelnemers gaan vrolijk door met het nieuw aangeleerde eetpatroon om zo nog verder door te kunnen pakken op het behaalde resultaat.

De sixpack challenge bewijst zich wederom als een goede duw in de juiste richting voor sporters en niet sporters die zoekend zijn in hoe ze beter kunnen worden in het managen van hun eetpatroon om zo ook beter te worden in hun sport, maar ook om zo beter inzicht te krijgen in wat ze moeten/kunnen eten om doelgericht te kunnen voeden.

De volgende sixpack challenge zal starten in oktober, officiële startdatum wordt later bekend gemaakt. Voor meer info over voeding en lifestyle kun je mailen naar Nico@teamvictrix.nl

Lid van de maand: Peter vd Munnik

Peter is in 2017 begonnen bij Team Victrix omdat hij hulp zocht bij het behalen van zijn fitness doelen. Hij wilde toen al graag meedoen met een bodybuilding wedstrijd. Hij traint sinds het begin van zijn lidmaatschap in de fitness onder de begeleiding van Nico.

Nu zijn we dik een jaar verder en heeft hij zich enorm ontwikkeld. Daarom gaat hij meedoen met de INBA wedstrijd in september in de Men’s physique klasse.

Hij is sinds een aantal weken begonnen met diëten en met poseerlessen bij Nico zodat hij straks op zijn best op het podium zal staan. Peter is een goed voorbeeld van iemand met een sterke wilskracht en hoge discipline om zijn doelen te halen en we wensen hem veel succes!!

Les om 7.00 en 8.00 uur

Na de vakantie, vanaf september, komen er op dinsdag en donderdag ochtend twee vroege vogel lessen op het rooster. Deze starten om 7.00 en 8.00 uur. Hierbij vervalt op deze dagen wel de reguliere lessen van 9.00 en 10.15. Bij genoeg vraag kunnen deze lessen weer terugkomen. (om 9.15 uur start er een basic les)

24 augustus DUO competitie

De derde duo competitie WOD doen we op vrijdag avond 24 augustus om 19.45 uur. De regulieren duo WOD vervalt hierbij. Ben je ingeschreven en heb je de tweede WOD nog niet gedaan dan hebben jullie tot die dag de tijd om deze in te halen. Schrijf je in via de app zodat we weten wie er komen en jullie in kunnen delen in 2 heats.

19 augustus pull up clinic

Wil jij je eerste pull up maken of deze verbeteren? Deze clinic is voor elk niveau toegankelijk. Je krijgt handige tips en oefeningen die je ook zelf kunt doen om je pull up te verbeteren. De clinic begint om 12 uur en is gratis voor leden. Schrijf jezelf in via de app https://login.crossfitvictrix.nl/cbm/training-info/19-08-2018/12:00/23679/

ACTIE! Afgestudeerde middelbare scholieren

Ken je iemand die zijn diploma heeft gehaald? Dan feliciteren wij hem/haar met een maand gratis trainen. Ga naar de site of volg deze link:  https://login.crossfitvictrix.nl/cbm/account/aanmelden/?RID=6

ACTIE! Zomerstop verenigingen

Wij hebben een leuke actie voor de sporters die tijdens de zomerstop fit willen blijven. Een 10 rittenkaart voor €50,-. Met deze 10 ritten kunnen ze in de zomer lekker door blijven trainen en zitten ze niet aan een abonnement vast. Ook als zij tussendoor op vakantie gaan blijven de ritten staan. login.crossfitvictrix.nl/cbm/account/aanmelden/?RID=12

Wedstrijdteam Victrix

Het wedstrijdteam is van start!!

 

Ben jij…
– een ambitieuze crossfitter. CrossFit all day, every day;
– een harde werker zonder smoesjes;
– iemand die dedicated is;
– iemand die prioriteiten kan stellen;
– iemand die wedstrijden wil doen en wil winnen.

 

Wat bieden wij?
– 2 Selectie/wedstrijdtrainingen (onder begeleiding van een coach) per week, waarvan 1 verplicht.
– Weekprogrammering van 5 dagen:
* 4 algemene trainingsdagen bestaande uit 2 selectietrainingen en 2 vrije trainingen.
* 1 dag aangepast voor de atleet.
* 3 Evaluatie- en meetmomenten per jaar (buiten de wedstrijden om). In de beginfase, na 3 maanden, daarna om het half jaar.
– ‘24/7’ coaching en feedback van de coach van het wedstrijdteam.
– Begeleiding en coaching bij (kwalificatie-)wedstrijden.

 

Optioneel: Voedings- en lifestylecoaching die past bij de fase van trainingen of voorbereiding van de wedstrijd.
– Intake aan het begin van een periode (wegen, meten en voedingsschema op maat)
– Elke maand een meting en eventuele aanpassing voedingsschema
– ‘24/7’ online coaching

 

Wat kost het?
We hebben een ‘try-out’ actie! 3 maanden het team uitproberen voor EUR 75,- (voor leden, niet-leden is EUR 150,-) Begeleiding door een voedings- en lifestylecoach is EUR 75,- voor 3 maanden (leden en niet-leden).

Ben je geïnteresseerd? Mail dan naar rob@teamvictrix.nl.

Lid van de maand: Linda Wehnes

Linda traint sinds 2016 bij ons en komt sinds vorig jaar gezellig met haar zoon Jay. Linda is begin dit jaar na een blessure weer even terug gestapt naar de basic les maar staat nu weer volop in de reguliere wods te knallen. Tijdens de coachmeeting met Rob heeft Linda mobiliteits oefeningen mee gekregen die ze braaf 2x per week doet. Hierdoor ziet haar squat er na een paar weken al veel beter uit en overhead squat ze bijna onder de 90 graden. Wat een prestatie. Lin ga zo door!