Acties in oktober!

Ze zijn er weer! De tien rittenkaarten met 50% korting om nieuwe leden op een voordelige manier kennis te laten maken met Crossfit. Tip iemand die dit moet weten!!

Coaches op vakantie

Van 4 t/m 13 oktober gaat Martijn eindelijk weer eens lekker op vakantie. Hierdoor zullen de andere coaches de lessen overnemen en worden er eventueel wat lessen samengevoegd. Coach Val gaat van 21 tot 27 oktober op vakantie. We wensen hun veel plezier.

Lid van de maand: Team Rigter

Sebastiaan (39 jr), Boudewijn (37 jr) en Rory (9 jr) Rigter oftewel #teamrigter. Deze toppers zijn super sportief, sociaal en behulpzaam. Boudewijn rent een marathon voor het goede doel en Sebastiaan helpt hem op alle manieren om daar genoeg geld voor in te zamelen. En dat is gelukt! En dan heb je Rory, onze vaste mascotte die altijd aanwezig is om aan te moedigen en mee te helpen en zelf schittert ze elke zaterdag ochtend in de CrossFit kids les. We hopen dat jullie ons nog lang blijven vermaken met jullie slappe geouwehoer.

27 oktober individuele clubkampioenschappen met aansluitend kip en karaoke

Vanaf 14.00 uur houden wij individuele clubkampioenschappen in de box. Schrijf je in via de app. Het wordt een leuke dag met uitdagende wods waarbij jij kan testen of je dit jaar weer sterker en beter bent geworden. Na het succes van de sparerib en bier en sangria en tapas avond sluiten we deze dag af met het thema kip en karaoke.

 

20 t/m 27 oktober herfstvakantie

Schoolvakanties staan bij ons altijd in het teken van vriendjes en vriendinnetjes. De kinderen in de kids en teens lessen zijn vrij om iemand mee te nemen. We zullen zorgen voor een leuke toegankelijke les waar samenwerken centraal staat.

14 oktober ouder-kind WOD

Samen sporten met je kind, of met je vader of moeder hoe leuk is dat!? Zondag 14 oktober organiseren wij 2 ouder-kind WOD’s om 9.00 uur en 10.30. Een les van 60 minuten waarbij wij een training bedenken voor een ouder samen met kind. Per duo graag 1 inschrijving in de app. Wij zorgen na afloop voor wat drinken en iets lekkers. P.s leeftijd is van 6 t/m 12 jaar. Heb je een puber met wie je graag zou willen sporten? Neem hem/haar mee naar de Bring a friend WOD op 7 oktober.

LIKE, DEEL en WIN ACTIE

In oktober verloten wij op Facebook elke week onder alle deelnemers een 10 rittenkaart CrossFit Basic.
Like onze pagina en deel het bericht om kans te maken. Elke zondag 12:00 uur wordt de winnaar bekent gemaakt.

Albert Heijn Sportactie

Ook wij doen mee met de AH sportactie. Ga naar www.ahsportactie.nl en schrijf je in voor 1 van onze basic lessen voor beginnende CrossFitters

Vriendjes mee kids lessen

In de vakantie mogen de kids een vriendje of vriendinnetje mee nemen. Ook mogen jullie je kind mee laten doen met een proefles. De kids lessen zijn in de vakantie op woensdag middag 16.00-17.00 uur en zaterdag 9.00-10.00 uur. De les voor de mini’s is op zaterdag 11.00-12.00 uur.

Sixpackchallenge resultaten

De sixpack challenge is afgerond en de resultaten zijn fantastisch! Er deden 16 deelnemers mee met veel verschillende doelen, afvallen en spiermassa bouwen zijn de meest geziene doelen, en die zijn bij alle mensen weer behaald.

De deelnemers gaan vrolijk door met het nieuw aangeleerde eetpatroon om zo nog verder door te kunnen pakken op het behaalde resultaat.

De sixpack challenge bewijst zich wederom als een goede duw in de juiste richting voor sporters en niet sporters die zoekend zijn in hoe ze beter kunnen worden in het managen van hun eetpatroon om zo ook beter te worden in hun sport, maar ook om zo beter inzicht te krijgen in wat ze moeten/kunnen eten om doelgericht te kunnen voeden.

De volgende sixpack challenge zal starten in oktober, officiële startdatum wordt later bekend gemaakt. Voor meer info over voeding en lifestyle kun je mailen naar Nico@teamvictrix.nl