Tijdens de actiedag hebben we het monsterbedrag van €1585,- euro opgehaald. Iedereen super bedankt die zich heeft ingezet. Boudewijn is met €7955,20 die naar New York gegaan en heeft de marathon in 4.45 uit gelopen. Wat een HELD!

De nieuwe website voor Personal training staat online. Check hem: http://personaltraining.teamvictrix.nl

Mees Fernee, onze stagiair, geeft elke donderdag avond om 20.45 een kwartier oefeningen waarmee je je core verbeterd. Het is zoals een ouderwets buikspierkwartier alleen dan niet alleen gericht op crunches maar vooral op de core(stabiliteits) spieren die je helpen met elke beweging van Crossfit (van squats tot shoulder presses). De training is gratis en je kunt je inschrijven in de app.

Vrijdag avond 18.30 wordt een Strongfit les. Strongfit is gericht op het sterker maken van het lichaam en dan vooral de core. Geen moeilijke oefeningen maar oefeningen die je fundering helpen te versterken waardoor jij uiteinden de Crossfit movements veiliger en beter kunt uitvoeren. Denk aan strongman oefeningen afgewisseld met calisthenics/core oefeningen. Met deze training voorkom je blessures en is daarom geschikt voor iedereen (beginnend tot gevorderd).

Marije is vanaf moment 1 lid bij ons en heeft de box zien veranderen en groeien. Zij heeft na de bevalling van haar eerste kindje keihard gewerkt om weer in shape te komen. Nu zij in verwachting is van de tweede zit ze lekker op haar plek in de Zwanger en Fit les en runt ze samen met Maayke de instagram account ‘Zwanger_en_fit’. Marije is enorm gemotiveerd en we zijn heel trots op haar.

Vrijdag avond 23 november is het alweer tijd voor de vierde en laatste duo competitie WOD. We starten om 19.45 uur, de reguliere duo WOD vervalt hierbij maar als je niet officieel bent ingeschreven maar je wilt ook mee doen met de duo wod ben je van harte welkom, ook is er de mogelijkheid om vrij te trainen in de kleine zaal of gezellig te komen aanmoedigen! Ben je ingeschreven en heb je de derde WOD nog niet gedaan dan hebben jullie tot die dag de tijd om deze in te halen. Schrijf je in via de app zodat we weten wie er komen en jullie in kunnen delen in 2 heats. We sluiten deze avond af met een borreltje.

Het is een veel besproken item in de sportschool wereld, namelijk supplementen.  Een onderwerp van gesprek waar mensen regelmatig lijnrecht tegenover elkaar staan in de discussie over wat er wel en niet zou werken om je doelen sneller te benaderen, en of het wel of niet een gezonde keuze is om bijvoorbeeld te supplementeren naast je voeding.

Om de feiten van de fabels te scheiden organiseren we op zondag 11 november van 11.30 tot 13.00 uur een “supplementen clinic”

Dus wil je graag iets leren over wat supplementen voor jou kunnen betekenen, of wil je weten wat je naast goede voeding kunt doen om je sportprestaties en fysiek te verbeteren?

Schrijf je dan GRATIS in om aanwezig te zijn bij deze informatieve clinic waar je echt wat van op steekt.