29 juni 2023

Kids examen

Afgelopen zaterdag vond het Kids Examen plaats, een spannende duo-competitie waarin onze kinderen konden laten zien wat ze hebben geleerd. Op deze manier leren de kinderen goed samenwerken wat wij erg belangrijk vinden. Tijdens de workouts werden ze uitgedaagd met overhead lunges, burpees, duo sit-ups, squats en touwtjespringen. Het was fantastisch om te zien hoe ze zich vol overgave inzetten.

De kinderen hebben hun prestaties tijdens het examen met trots gedeeld met hun ouders, vrienden en familieleden. Aan het eind van het examen kregen alle kinderen hun welverdiende diploma! Sommigen van hen waren zo trots dat ze hun diploma’s met plezier op school hebben laten zien. Naast het ontvangen van hun diploma werden er tevens prijzen uitgereikt voor de nummers 1, 2 en 3 per categorie.

Nu is het tijd om vooruit te kijken naar het volgende examen. Op zaterdag 23 september zal het volgende examen plaatsvinden. Het belooft opnieuw een spannende en leuke dag te worden, waarin de kinderen hun vaardigheden verder kunnen ontwikkelen en hun grenzen kunnen verleggen.

Dus, noteer alvast deze datum in je agenda en zorg ervoor dat je erbij bent! Het volgende Kids Examen wordt een ervaring die je niet wilt missen. We kijken ernaar uit om jullie allemaal weer te zien en samen te genieten van de indrukwekkende prestaties van de kinderen.

Foto’s van het examen:
Foto’s

Bekijk ook ander nieuws
13 juli 2023
Hoe blijf je fit op vakantie?
Dit zijn mijn top 6 tips die ik gebruik om actief te zijn op vakantie en zo het lekkere eten te kunnen compenseren. 
Lees verder
Team Victrix Vakantie Workouts
13 juli 2023
Gratis download: vakantie work-out gids
Zit jij een periode lang thuis of ga je lekker op vakantie? Dan is deze gratis gids speciaal voor jou!
Lees verder
28 juni 2023
Start nieuwe groep Project Health
Donderdag 22 juni zijn wij gestart met een nieuwe groep wil jij wat dit inhoudt klik dan snel verder!
Lees verder