12 september 2022

Kom weer in je ritme!

Terwijl we terug kijken naar een mooie maand met o.a. de Strong(wo)man games komen we weer in het ritme van het ‘normale’ leven. De kennismakingsweken lopen morgen af en we mochten weer veel nieuwe gezichten verwelkomen. Inmiddels hebben we een aantal nieuwe collega’s en lessen maar ook toffe evenementen op de planning staan.

Joëlla Struik – Lifestyle coach
Misschien hebben jullie haar al rond zien lopen bij Team Victrix, onze nieuwe collega en topper: Joëlla Struik! Zij is 26 jaar en komt ons team versterken als lifestyle coach. Wil je informatie over jou lifestyle of wil je fitter worden na de zomervakantie? Klop dan gerust aan de deur bij Joëlla, zij staat klaar voor al jullie vragen. Zij zal samen met jou kijken naar de mogelijkheden en je hierbij begeleiden. Vraag hier een gratis intake aan bij Joëlla.

Bekijk haar welkomstvideo!

 

16 September : Workshop the ICEMAN
Volgende week vrijdag organiseren we de workshop The ICEMAN. De gecertificeerde Wim Hof methode instructeur Jelle Schut gaat jullie te laten ervaren wat deze methode inhoudt. Vol = Vol

Meer weten?

16 t/m 25 september: Nationale sportweek 2022
De Nationale Sportweek is bedoeld om activiteiten voor (nieuwe) sporters aan te bieden om op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met sport en bewegen. In samenwerking met Alkmaar Sport bieden wij gratis extra lessen aan van 16 tot en met 25 september speciaal voor de kidsdeze kids lessen komen voor vast in ons rooster. Hoe leuk is dat?! Schrijf je snel in via de website of app en tot snel.

maandag om 16:00 uur | donderdag om 16:00 uur | zaterdag om 09:00 en 10:15 uur 

23 en 24 September: Battle of the North
is de Battle of the North – Solo editie in de Bonte Wever in Assen. Twee dagen lang zullen zullen Robin, Rik en coaches Raymon en Max strijden op wedstrijdniveau. Er wordt gestreden voor de titel: “the Fittest of the North”. We wensen jullie veel succes en plezier!

28 september: Hyrox PFT Tour
Na een geslaagde eerste tour, een tweede editie bij Victrix! Woensdagavond 28 september komen de externe HYROX trainers naar Victrix om jullie kennis te laten maken met het HYROX concept. Het wordt een uitdagende training en een mooi moment om te voelen hoe een echte HYROX workout is. Iedereen wordt op zijn/haar eigen niveau uitgedaagd. Leden kunnen zich gratis inschrijven via de app.

Nog geen lid?

Bekijk ook ander nieuws
31 mei 2023
Nieuwsbrief mei
Lees alles over de laatste nieuwtjes en weetjes bij Victrix!
Lees verder
30 mei 2023
Lid van de maand mei
Familie Rigter is lid van de maand mei
Lees verder
1 mei 2023
Zomer fit
Team Victrix zomer stop powered by Victrix Performance
Lees verder