23 september 2022

Naomy Dop – Kids Coach

Naomy Dop is onze ervaren Kids Coach. Samen met haar gaan kids en teens werken aan kracht, groepsgevoel en sterke mindset. Bovenal zijn deze sportlessen speels en heel leuk! Sinds juni is Naomy als coach begonnen bij team Victrix al is ze geen nieuw gezicht. Al een aantal jaar sport Naomy bij ons in het advanced team. 

“Het is leuk om te zien dat er veel nieuwe kinderen en nieuwe aanmeldingen komen. Vooral bij de pre-teens komen er steeds meer nieuwe gezichten bij. Hierdoor hebben wij ons lesaanbod recent uitgebreid. Tijdens elke les is er nu een maximum ingesteld op twaalf kinderen/teens. Hiermee zorgen we dat de kwaliteit van de les en het persoonlijke contact met de kinderen gewaarborgd blijft.”

“De kids vinden de spelvormen vaak het allerleukste van de les. Mijn lessen zijn daarop ingericht; veel spelelementen met hier en daar wat uitleg voor de juiste technieken. Deze week had ik een spelelement in mijn les om de hersenactiviteit te activeren en dat was weer super leuk.”

“Mijn kwaliteiten als coach zijn o.a. mijn openheid. Ik heb een open gezicht en geef alle kinderen persoonlijke aandacht dat ook passend is bij specifiek dat kind. Hiernaast ben ik geduldig en zorg ik ervoor dat elk kind het naar zijn/haar zin heeft.”

“Gister zat ik met een moeder van twee deelnemende kids na te praten en zij vertelde dat haar kinderen mij als voorbeeld zien. Sterk, een meisje, meisje maar toch ook stoer. Ja, ik ben wel echt trots dat ik hun voorbeeld mag zijn.”

Naast mijn baan bij Victrix ben ik ook jurist in omgevingsrecht bij de gemeente Zaanstad. Het is heerlijk om mijn kantoorbaan te kunnen afwisselen met de actieve kids/teens lessen die ik nu geef. Zelf sport ik ook nog regelmatig bij Victrix in het advanced team. Na een deelname aan een functioneel fitness wedstrijd in zweden, wat super tof was, ben ik er wel achter dat ik geen wedstrijd sporter ben. Maar sporten in deze hechte advanced groep met max als coach is echt super fijn.”

“Mijn lieveling-oefening is met een zwaar gewicht een ‘Snatch’ doen. Dit geeft me een machtig gevoel. Ik heb heel lang hiervoor getraind en ben wel trots op het feit dat ik nu het hoogste gewicht heb van de vrouwen binnen Victrix.”

“Het is ontzettend fijn om bij Victrix te sporten omdat de coaches goed met je meedenken, fijn in het contact zijn en je echt meenemen in de groep. Ze hebben ervoor gezorgd dat ik me snel welkom voelde.

Op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en om de week op zaterdag is Naomy in de gym te vinden. Geef je haar een high five als je haar ziet? We zijn namelijk super blij met haar!

Bekijk ook ander nieuws
13 juli 2023
Hoe blijf je fit op vakantie?
Dit zijn mijn top 6 tips die ik gebruik om actief te zijn op vakantie en zo het lekkere eten te kunnen compenseren. 
Lees verder
Team Victrix Vakantie Workouts
13 juli 2023
Gratis download: vakantie work-out gids
Zit jij een periode lang thuis of ga je lekker op vakantie? Dan is deze gratis gids speciaal voor jou!
Lees verder
29 juni 2023
Kids examen
Afgelopen zaterdag was de 3e editie van het kids examen. Ben jij benieuwd hoe dat was klik dan hieronder.
Lees verder