31 mei 2023

Nieuwsbrief mei

We zijn afgelopen zaterdag begonnen met de sixpack challenge! Je kan de 25 deelnemers volgen op de Vicrtix Health pagina. Coach Max is vier weken op vakantie dus zijn lessen worden overgenomen door de andere coaches.

Meet the Coach – Andrea

Andrea is onze nieuwe Performance coach die in Italië zijn Master diploma’s heeft gehaald voor wetenschap en technieken van sportactiviteiten. Hij verdiept zich vooral in sportspecifieke voorbereidingen voor diverse sporten en zal zich bij Victrix bezighouden met clubs/vereningen, scholen en personal training.

Race the Dragon – 10 juni

De Victrix draken gaan dit jaar weer strijden voor de eerste prijs tijdens de drakenbootrace Race the Dragon! Op zaterdag 10 juni gaan we met drie boten peddelen op ‘De Kade’ in Alkmaar.

Wij zoeken nog een paar fanatiekelingen die onze boot willen versterken! Wil jij mee doen? Laat Raymon dit dan zo snel mogelijk weten (raymon@teamvictrix.nl)

FITR Trainingsapp

In de FITR trainingsapp kunnen we persoonlijke schema’s voor je maken zodat jij naast de lessen kan werken aan je doelen. Wil jij een sterkere rug of werken aan je eerste strict pull-up? Dan is dit echt wat voor jou! Kijk op de website voor meer informatie en een filmpje van hoe de app eruit ziet!

Jouw kinderen sterker op het veld!

Wij zijn op zoek naar clubs/verenigingen die tijdens de zomerstop wat extra trainingen kunnen gebruiken! Juist tijdens de ‘off-season’ is het moment om te werken aan kracht, snelheid, motoriek zodat ze het volgende seizoen nog sterker op het veld staan!

Ben jij of ken jij de trainer-coach die hierin is geïnteresseerd? Wij komen graag in contact!

Training volgen tijdens lunchtijd? 

Steeds meer mensen werken thuis en hebben een flexibeler werkrooster. Daarom willen wij gaan beginnen met trainingen onder lunch tijd tussen 12:30-13:30. Lijkt jou dit wat laat ons dan weten welke dag jou het beste uit komt.

Voorkeur doorgeven

Vrijwilligers oproep

Er komen weer leuke evenementen aan en daarom zijn wij zijn op zoek naar leden die het leuk vinden om te helpen in het vrijwilligersteam. Je bent een helpende hand tijdens events die we organiseren. Daarnaast zoeken we handige harry’s voor materiaal onderhoud & bardiensten op zaterdagochtend. Laat het weten bij raymon@teamvictrix.nl

Familie van de maand

Wie heeft ze niet gezien in de gym? Het begon met de oudste Sebastiaan die ondertussen al 9 jaar lid is en opvolgende zijn broer Boudewijn die inmiddels al 401 workouts heeft gedraaid. En zijn vrouw Jessica inmiddels bijna 3 jaar lid is en ruim 147 workouts heeft gedaan. Hier mogen beiden ook heel trots op zijn. En wij zijn ook heel blij met de Fam ze brengen altijd gezelligheid mee en staan altijd open om te helpen waar nodig is.  We hopen nog vele jaren van jullie energie te mogen genieten. En we jullie kunnen blijven helpen naar een gezonde leefstijl.

Bekijk ook ander nieuws
13 juli 2023
Hoe blijf je fit op vakantie?
Dit zijn mijn top 6 tips die ik gebruik om actief te zijn op vakantie en zo het lekkere eten te kunnen compenseren. 
Lees verder
Team Victrix Vakantie Workouts
13 juli 2023
Gratis download: vakantie work-out gids
Zit jij een periode lang thuis of ga je lekker op vakantie? Dan is deze gratis gids speciaal voor jou!
Lees verder
29 juni 2023
Kids examen
Afgelopen zaterdag was de 3e editie van het kids examen. Ben jij benieuwd hoe dat was klik dan hieronder.
Lees verder