1 april 2022

Nieuwsflits april

Nieuwsflits april 2022

 

Hierbij de nieuwsflits van de maand april. 

 

3 april: Bring a friend day 

 

Elke eerste zondag van de maand hebben we een Bring a friend day workout om 11.30 uur. Een leuke duo wod waarbij je iemand mee kan nemen om kennis te maken met Team Victrix. Je kunt je op de gebruikelijke manier inschrijven, je buddy hoef je niet in te schrijven. Ook de beginners zijn van harte welkom in deze lessen met een vriend(in). 

 

NB maak jij iemand lid dan krijg je van ons als bedankje €50 shoptegoed! 

 

18 april: Paas duin training 

Met Pasen zijn wij gesloten maar bieden wij wel een leuke duintraining aan. We beginnen om 9 uur en verzamelen onderaan de klimduin. Meld je aan via de inschrijf app als je mee wilt doen. De training duurt ongeveer een uur.

 

25-30 april Kennismakingsweek

 

Tijdens deze week willen we mensen kennis laten maken met Victrix. Jij mag een vriend(in), kennis of familielid meenemen en hij/zij mag de hele week vrijblijvend bij ons sporten. Hoe leuk is dat? Van 1 op 1 training tot groepstraining en van mini’s tot masters. Op deze manier kan hij/zij de sport functioneel fitness ontdekken en kijken of dit iets voor hem of haar is. De Victrix Kennismakingsweek is van maandag 25 t/m zaterdag 30 april en aanmelden kan via de website.

 

Alkmaar City Run & ‘Start-to-run’ pakket  

 

Het leukste hardloopevenement van de regio komt eraan: De Alkmaar City Run! Op 25 mei, de avond voor Hemelvaartsdag is er een hardloopwedstrijd georganiseerd door het centrum van Alkmaar. Je kan mee doen aan de 5 of 10 kilometer run. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen de Rollebol Kids Run meelopen en de jongste kinderen lopen 0,8 km door de stad en de oudste doen mee aan de 1,6 km.

 

In zaal 1 hangt het inschrijfformulier waar jij je naam opschrijft. Je kruist aan of je het start-to-run pakket wilt en je t-shirt maat (optioneel). Nu weten wij dat jij de Alkmaar City Run meerent!

De volgende stap is een ticket kopen op https://www.alkmaarcityrun.nl/inschrijven. Doe dit snel, want de tickets zijn snel uitverkocht!

Wil jij ook weer ergens voor trainen en een sportief doel voor jezelf hebben? Dan is dit zeker iets voor jou: Wij hebben namelijk weer een ‘Start-to-run’ pakket. Dit zijn trainingen om de hardlooptechniek aan te leren en te verbeteren, snelheid te verhogen en uithoudingsvermogen te vergroten. Het is voor ieder niveau geschikt. Meer informatie hierover volgt snel… 

Workshop sportpsychologie 

 

MENTAAL STERK HET NIEUWE SEIZOEN IN

 

In de maand april is de laatste workshop van sportpsycholoog Kars Zoon, deze kan je ook online bijwonen! 

 

Met als laatste onderwerp: “Jezelf kampioen zien worden!” 

Zie jij in gedachte jezelf soms falen op de taak waar je eigenlijk goed in wilt zijn en zakt daardoor je motivatie? Wil jij weten hoe je beter met onbekende situaties om kan gaan? Leer dan visualiseren. In deze sessie gaan we het hebben over de kracht van je verbeelding en hoe je verbeelding alvast paadjes in je hersenen kan maken waardoor je moeilijke taak een stuk makkelijker wordt. We gaan aan de slag met:

  • Implementatie intenties
  • Een visualisatie test
  • Een visualisatie script

 

Meld je aan via de evenementpagina op onze site of via de app in het Personal Training rooster. 

 

Kosten: 

  • Losse workshops €15,- 
  • Online bijwonen losse workshop €9,95,- 

Lid van de maand:

 

Rene Molenaar

 

Zie je hem niet dan hoor je hem wel, ja hoor dat is Rene. Altijd lekker aanwezig en zorgt voor wat reuring in de tent. Rene is een trouw lid van Victrix en je kan altijd op zijn hulp rekenen. Dat waarderen wij heel erg. Standaard traint Rene 2x in de week maar er zijn soms uitschieters naar 4 a 5 keer in de week. Met ruim 557 trainingen en met maar 14x een afwezigheid behoor jij tot de top van vaste leden bij Victrix en daar zijn wij heel trots op. Rene je bent een aanwinst voor Victrix en we hopen jou nog vele jaren te mogen trainen en coachen. 

 

Together we are Victorious 

 

Bekijk ook ander nieuws
13 juli 2023
Hoe blijf je fit op vakantie?
Dit zijn mijn top 6 tips die ik gebruik om actief te zijn op vakantie en zo het lekkere eten te kunnen compenseren. 
Lees verder
Team Victrix Vakantie Workouts
13 juli 2023
Gratis download: vakantie work-out gids
Zit jij een periode lang thuis of ga je lekker op vakantie? Dan is deze gratis gids speciaal voor jou!
Lees verder
29 juni 2023
Kids examen
Afgelopen zaterdag was de 3e editie van het kids examen. Ben jij benieuwd hoe dat was klik dan hieronder.
Lees verder