12 augustus 2022

Nieuwsflits augustus

7 augustus: Bring a friend day
Elke eerste zondag van de maand hebben we een Bring a friend day workout. Een leuke duo wod waarbij je iemand mee kan nemen om kennis te maken met Team Victrix. Je kunt je op de gebruikelijke manier inschrijven, je buddy hoef je niet in te schrijven. Ook de beginners zijn van harte welkom in deze lessen met een vriend(in). NB maak jij iemand lid dan krijg je van ons als bedankje €25,- shoptegoed! 

20 augustus: Arena Throwdown
Zaterdag 20 augustus is de Arena Throwdown in Rotterdam. Hier zullen Robin, Menno, Ramon en coach Max strijden op wedstrijdniveau. Deze throwdown bestaat uit zeven verschillende divisies, zoals Teens, Juniors, Seniors etc. Daarnaast zijn er vier verschillende skill levels namelijk: scaled, Advanced, RX en Elite. Dit is een van de grootste crossfitwedstrijden van Nederland, met maar liefst 1200 deelnemers!

We wensen jullie namens Team Victrix veel succes en plezier. Together we are Victorious!

28 augustus: Strong(wo)man Games
Wij organiseren jaarlijks het grootste Strongman evenement van de regio. Het gave van dit evenement is dat dit voor ieder niveau en leeftijd is. Van de sterkste man / vrouw van Nederland naar de sterkste senior en kind. Er zijn verschillende divisies waar ze zich voor kunnen inschrijven!

Voor wie?
De Victrix Strongman Games organiseren wij voor iedereen die kennis wil maken met Strongman of die wil laten zien hoe sterk ze zijn. Dit kunnen kinderen, tieners, volwassenen en zelfs senioren zijn, iedereen kan hier aan meedoen! Binnen deze leeftijdscatergorieën zijn er verschillende niveau’s waarin je mee kan doen en dat maakt dit evenement leuk voor eenieder.

Tijd en locatie

  • Zondag 28 augustus van 12:00 tot 16:00 uur, 
  • Team Victrix op de Helderseweg 31b, 1817 BA te Alkmaar.

Kijk op onze website voor alle informatie over de Victrix Strongman Games. Website klik hier  of mail naar raymon@teamvictrix.nl 

Promo filmpje vorige edities:
2020: https://www.youtube.com/watch?v=PLF4r6VdtkM&t=19s
2021: https://youtu.be/JrRsr-Z6Qek 

Onze Victory Foundation
De winst wordt volledig overgedragen aan de Victory Foundation. Voor kinderen die niet kunnen sporten door financiële omstandigheden. Onze overtuiging is dat elk kind zou moeten kunnen sporten, helaas is dat niet altijd mogelijk. Dit kan komen door een beperking waardoor aangepast materiaal nodig is of omdat de portemonnee het gewoon even niet toelaat. 

22 augustus t/m 11 september: Kennismakingsweken
Tijdens deze 3 weken willen wij mensen kennis laten maken met Team Victrix. Jij mag een vriend(in), kennis of familielid meenemen en hij/zij mag de hele week vrijblijvend bij ons sporten. Hoe leuk is dat? Van 1 op 1 training tot groepstrainingen en van kids tot masters. Op deze manier kan hij/zij de sport functioneel fitness ontdekken en kijken of dit iets voor hem of haar is. De Victrix Kennismakingsweken zijn van maandag 22 augustus t/m zondag 11 september en aanmelden kan via de website.

29 augustus t/m 4 september: Back to Basic week
Tijdens de back to basic week wordt jouw algemene fitheid getest. We gaan in deze week terug naar de basisbewegingen en techniek van het functioneel fitness.

 De back to basic week is voor iedereen die bij ons sport. Dit is hét moment om te kijken waar je staat op het gebied van functioneel fitness. In alle lessen komen de basis bewegingen en technieken weer aan bod, in samenhang met bekende work-outs, zoals ‘Cindy’.

Als jij deze workouts eerder hebt gedaan dan kan je ze nu misschien wel met een moeilijkere oefening uitvoeren, je gaat geen single-unders meer doen maar je probeert nu double-unders. Techniek staat voorop. Misschien heb je wel gewerkt aan je kracht en kan je de workout nu wel een level hoger, of heb je nu eindelijk het lastige weightlifting onder de knie? 

4 september: Ouder-kind wod en kids uitvoering examen voor de ouders

Ouder-kind wod
Samen sporten met je kind, of met je vader of moeder. Hoe leuk is dat!? Zondag 4 september organiseren wij weer een ouder-kind wod om 11.30 uur. Een les van 60 minuten waarbij wij een training bedenken voor een ouder samen met kind. Per duo graag één schrijving in de app. Wij zorgen na afloop voor wat drinken en iets lekkers. De leeftijd is van 4 t/m 10 jaar. Heb je een puber met wie je graag zou willen sporten? Neem hem/haar mee naar Bring a friend WOD elke eerste zondag van de maand (a.s. 7 augustus).

Diploma-uitreiking
Na een geslaagde vorige editie is het weer tijd voor de diploma examen middag! In de week van 29 augustus t/m 3 september gaan wij de kids voorbereiden om op zondag 4 september hun examen af te leggen aan de Functioneel Fitness jury. De ouders mogen hier natuurlijk bij aanwezig zijn om te zien wat jullie kids hier bij Victrix hebben geleerd. Wij zoeken nog ouders die als vrijwilligers willen helpen en ouders die achter de jury tafels willen gaan zitten.

Na de ouder-kind wod om 12:30 uur hebben wij de diploma/sticker uitreiking voor de kids die mee hebben gedaan aan de back to basics week. Deze kids worden automatisch ingeschreven voor de diploma uitreiking. Zou u hem/haar uit willen schrijven als jullie niet komen? We sluiten de uitreiking af met een hapje en een drankje. Zet het alvast in je agenda en tot dan! Aanmelden als vrijwilliger kan naar: raymon@teamvictrix.nl

Wij zullen alle kids op het rooster inschrijven. Zijn jullie verhinderd laat ons dit dan even weten en schrijf je uit van het rooster. Wij hebben er zin in! 

Evenemententeam; Wij zijn op zoek!
​​Wij zijn opzoek naar leden, vrienden of kennissen van Victrix die het leuk vinden om onderdeel te zijn bij de organisatie van evenementen en activiteiten. Jaarlijks zijn dit er nogal wat: Strongman Games, trainingskamp, clubkampioenschappen, diploma uitreikingen, sinterklaas, kerst en nog veel meer. Deze evenementen en activiteiten zijn een groot onderdeel van Team Victrix en maken onze sterke community.

De taken van het evenemententeam kunnen heel verschillend zijn: materiaal klaarzetten, fotograaf, judgen van atleten, inkopen doen, penningmeester financieel, bardienst draaien, media en marketing etc.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Gratis deelname event en consumptie
  • Cadeaubon voor Victrix Webshop
  • Evenemententeam t-shirt 
  • Teamuitje 

Stuur raymon@teamvictrix.nl een mailtje, dat je lid wilt worden van het evenemententeam en wat jouw motivatie hierbij is. 

Lid van de maand: Lydie van der Thiel
In 2017 is ze lid bij ons geworden, ze traint vier keer per week en ze doet bijna al onze events fanatiek mee: Lydie van der Thiel! Ze is een fanatieke Victrix atleet en daarnaast ook nog kampioen limbo dansen… if you know you know! 

Lydie gaat verhuizen en daarmee een nieuwe uitdaging tegemoet in Arnhem en daarom willen we haar extra in het zonnetje zetten! Ze heeft veel progressie bij ons gemaakt, komt goed mee in de advanced lessen en beheerst lastige skills zoals kipping pull-ups en handstand walk! 

We willen haar bedanken voor alle mooie momenten en wensen haar heel veel succes met haar nieuwe baan en toekomstige PR’s.

Bekijk ook ander nieuws
31 mei 2023
Nieuwsbrief mei
Lees alles over de laatste nieuwtjes en weetjes bij Victrix!
Lees verder
30 mei 2023
Lid van de maand mei
Familie Rigter is lid van de maand mei
Lees verder
1 mei 2023
Zomer fit
Team Victrix zomer stop powered by Victrix Performance
Lees verder