17 februari 2022

Nieuwsflits Februari

Nieuwsflits februari 2022

 

Geen zin om te lezen? Check hier het filmpje: Klik hier

 

AGENDA

 

6 feb Bring a friend day 

Elke eerste zondag van de maand hebben we een Bring a friend day workout om 11.30 uur. Een leuke duo wod waarbij je iemand mee kan nemen om kennis te maken met Team Victrix. Je kunt je op de gebruikelijke manier inschrijven, je buddy hoef je niet in te schrijven. Ook de beginners zijn van harte welkom in deze lessen met een vriend(in). NB maak jij iemand lid dan krijg je van ons als bedankje een zak Orangefit Protein.

 

7 feb Start Kickstart challenge

Klaar om het nieuwe jaar met een “kickstart” te beginnen? Met de Kickstartchallenge krijg je 6 weken lang voedingsbegeleiding en 1x per week training. Samen werken we aan een gezonde leefstijl en val je daarbij tussen de 4 en 7 kilo af. 

 Inhoud Kickstartchallenge: Non victrix  members €99,95  Victrix members €74,95

 • Een begin- en eindmeting.
 • Een voorbeeld dagmenu die is afgestemd op jouw doelstelling.
 • Een variatielijst om te kunnen variëren in producten.
 • 24/7 Begeleiding via de WhatsApp groep waaraan je voor 6 weken wordt toegevoegd.
 • 1 Keer in de week trainen gedurende de 6 weken met de groep waarbij vetverbranding centraal staat. 

Belangrijke data: 

 • In de week van maandag 7 februari t/m vrijdag 11 februari is de beginmeting. Je ontvangt na je meting je voorbeelddagmenu, optielijst en uitleg over het schema.
 • Maandag 14 februari 19.00-20.00 uur (Zoom) presentatie bij Team Victrix waarbij alles wat je moet weten voor de challenge wordt toegelicht. Ook is daar ruimte voor het stellen van eventuele vragen.  
 • Dinsdag 15 februari start je met het schema.
 • De wekelijkse groepstraining is elke dinsdag van 19.00 uur tot 20.00 uur, deze start op 15 februari. Tijden van de training zijn onder voorbehoud in verband met Corona. 
 • In de week van maandag 28 maart t/m vrijdag 1 april heb je de eindmeting.

Voor meer informatie mail naar Fenke@teamvictrix.nl

Aanmelden Victrix members : klik hier

Aanmelden Non victrix members Klik hier

20 feb Clinic Sportpsychologie

MENTAAL STERK HET NIEUWE SEIZOEN IN

Wil jij weten hoe je doelen stelt en ze dit jaar gaat halen? Wil je leren met meer focus je trainingen door te komen?
Hoe je minder bezig bent met de WOD van je teamgenoten? Wil je je slaap meer optimaal inrichten?  Wil je de spanning voor een mogelijke wedstrijd wegnemen en deze keer wel meedoen? Zondag 20 februari 12:30 start een gratis introductie workshop mentale vaardigheden voor crossfit sporters. Tijdens deze workshop zullen we de basis van focus bespreken. Hierop volgend zullen er nog 5 verdieping workshops volgen, zodat je op verschillende manieren leert altijd focus op je
doelen te houden. Meld je aub aan voor de eerste workshop voor zaterdag 12 februari!

Vervolgworkshops zijn:

 • zo 27 februari Doelen stellen
 • za 19 maart Gedachte controle
 • zo 27 maart Slaap
 • zo 10 april Spanning reguleren
 • za 30 april Visualisatie

Kosten: 

 • Gratis intro workshop 20 feb 12:30  Inschrijven Klik hier
 • Losse workshops €15,-  Inschrijven Klik hier
 • 5 workshops €70,-  Inschrijven Klik hier

 

21-27 feb testweek

De maand januari is voorbij gevlogen en dat betekent dat de Victrix Testweek al dichterbij komt. Een hele week waarbij jouw fitheid op de proef wordt gesteld. Je wordt namelijk getest op je kracht, conditie en techniek. 

 

De testweek is voor iedereen die bij ons sport. Dit is HET moment om te kijken waar je staat op het gebied van functioneel fitness. In alle lessen gaan we ‘benchmark’ workouts doen die op elk niveau gedaan kunnen worden. Als jij deze workouts eerder hebt gedaan doe je ze nu met een moeilijkere oefening, je gaat geen single-unders meer doen maar je probeert nu double-unders. Misschien heb je gewerkt aan je kracht en kan je de workout nu wel een level hoger, of heb je nu eindelijk het lastige weightlifting onder de knie? 

 

Heb jij moeite met een bepaalde oefening die je nog wel wilt oefenen? Zoek dan contact met jouw persoonlijke coach zodat jullie hier samen aan kunnen werken nu het nog kan 😉 

 

25 feb The Open

THE CROSSFIT OPEN 2022

Het is bijna zover! De start van The Crossfit Open 2022 is om de hoek. Uiteraard gaan wij als Victrix community allemaal mee doen aan dit wereldwijde event! 

Wat is The Open?

The Open is het grootste online CrossFit event van de wereld. In een periode van 3 weken leg je 3 verschillende workouts af om te testen hoe je fitheid ervoor staat. Het mooie van The Open is dat het voor iedereen toegankelijk is. Elke workout heeft een RX, Scaled en een foundation (beginner) optie. Dit houdt in dat iedereen kan meedoen! 

Wanneer? 

Dit jaar organiseren wij The Open op vrijdag 25 februari, vrijdag 4 maart en vrijdag 11 maart. Van 18:00 tot 21:00 heb je de tijd om de workout te doen met een judge. Je kunt je zonder credit aanmelden in de app. Wij zullen een paar dagen van tevoren de heat indeling bekend maken. 


Binnen Team Victrix maken we een leaderboard voor RX – Scaled – Foundation. Na 3 weken Hebben we een winnaar in de 3 verschillende divisies.  


IEDEREEN DOET MEE!


Klik hier voor een preview. 

https://youtu.be/pbKODLQQQbo

 

Linda uit dienst.

Helaas gaat onze Linda ons na 4,5 jaar verlaten. Zij heeft een mooie nieuwe uitdaging gevonden en zal daar per 1 maart beginnen. Vrijdag 25 februari na The Open workout doen we een borreltje voor iedereen die haar gedag wil zeggen. 

 

27 feb ouder-kind wod + diploma-uitreiking

Samen sporten met je kind, of met je vader of moeder. Hoe leuk is dat!? Zondag 27 februari organiseren wij weer een ouder-kind WOD om 11.30 uur. Een les van 60 minuten waarbij wij een training bedenken voor een ouder samen met kind. Per duo graag 1 inschrijving in de app. Wij zorgen na afloop voor wat drinken en iets lekkers. P.s leeftijd is van 4 t/m 10 jaar. Heb je een puber met wie je graag zou willen sporten? Neem hem/haar mee naar de Bring a friend WOD elke eerste zondag van de maand.

 

Na de ouder-kind wod, om 12.30 uur hebben wij de diploma/sticker uitreiking voor de kids die meegedaan hebben aan de testweek. Deze kids worden automatisch ingeschreven voor de uitreiking. Zou u hem/haar uit willen schrijven als jullie niet kunnen komen? We sluiten de uitreiking af met een hapje en een drankje. Zet het alvast in je agenda. Tot dan!

 

Diploma’s inleveren

Liggen er nog diploma’s thuis? zouden jullie deze dan mee willen nemen vòòr de start van de testweek? 

Lid van de maand:
Maarten Vissers, Maarten is lid van de maand geworden omdat hij een gezellige en fanatieke sporter is die consistent komt trainen. Hij maakt altijd een praatje en blijft na de WOD vaak nog even hangen voor een kopje koffie. Hij heeft daarnaast ook mee gelopen met de halve marathon van Egmond wat wij een knappe prestatie vinden. Naast dat Maarten fit IS ziet hij er ook eens MEGA fit uit. Ga zo door spierbundel, we zien je graag in de lessen. 

 

Bekijk ook ander nieuws
13 juli 2023
Hoe blijf je fit op vakantie?
Dit zijn mijn top 6 tips die ik gebruik om actief te zijn op vakantie en zo het lekkere eten te kunnen compenseren. 
Lees verder
Team Victrix Vakantie Workouts
13 juli 2023
Gratis download: vakantie work-out gids
Zit jij een periode lang thuis of ga je lekker op vakantie? Dan is deze gratis gids speciaal voor jou!
Lees verder
29 juni 2023
Kids examen
Afgelopen zaterdag was de 3e editie van het kids examen. Ben jij benieuwd hoe dat was klik dan hieronder.
Lees verder