28 juni 2023

Start nieuwe groep Project Health

Sinds donderdag 22 juni zijn we vol enthousiasme gestart met het begeleiden van een nieuwe groep Project Health. Ons doel van dit project is om zoveel mogelijk mensen een duwtje in de rug te geven op weg naar een gezonder leven.

Hoe doen we dat? We bieden een intensief traject aan waarin we twee keer per week trainen. Eén keer per week hebben we een vast moment waarop we samen trainen als groep, onder leiding van onze sportkundige Joëlla. Dit zorgt voor een vertrouwd en veilig gevoel, waarin deelnemers zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Daarnaast krijgen de deelnemers gedurende zes maanden begeleiding van onze diëtiste, Doortje. Zij staat klaar om hen te ondersteunen bij het maken van gezonde voedingskeuzes.

Maar dat is nog niet alles! Naast de professionele begeleiding bieden we ook verschillende clinics aan, waarin we specifieke aspecten van een gezonde leefstijl behandelen. Bovendien worden regelmatig fit checks uitgevoerd om de voortgang bij te houden. Samen met de deelnemers stellen we haalbare doelen op, en om de band te versterken, wandelen we elke maand gezamenlijk.

We zijn trots op dit programma en de resultaten die we al hebben behaald. Wegens het succes, mogen wij aankondigen dat we na de zomer, in september, weer een nieuwe groep start. Dus als jij of iemand die je kent interesse heeft om deel te nemen aan ons project Health, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Samen gaan we de uitdaging aan om een gezonde leefstijl te bereiken!

Contactformulier:

Bekijk ook ander nieuws
13 juli 2023
Hoe blijf je fit op vakantie?
Dit zijn mijn top 6 tips die ik gebruik om actief te zijn op vakantie en zo het lekkere eten te kunnen compenseren. 
Lees verder
Team Victrix Vakantie Workouts
13 juli 2023
Gratis download: vakantie work-out gids
Zit jij een periode lang thuis of ga je lekker op vakantie? Dan is deze gratis gids speciaal voor jou!
Lees verder
29 juni 2023
Kids examen
Afgelopen zaterdag was de 3e editie van het kids examen. Ben jij benieuwd hoe dat was klik dan hieronder.
Lees verder