Ontdek meer over Team Victrix

Together we are Victorious.

Over Team Victrix

TEAM VICTRIX Functioneel Fitness & Health Center is in 2014 opgericht door Martijn Ploeger, uit liefde voor sport en beweging. Ons doel is om mensen van elke leeftijd en levensfase te helpen een gezonde leefstijl te creëren. Of je nu jong bent of oud, een beperking hebt, zwanger bent, aan het revalideren bent, een beginner bent of een pro: iedereen kan sporten op zijn of haar eigen niveau.

Bij Team Victrix doen we dat met elkaar, met onze coaches en onze mooie community. Iedereen is welkom. Ondertussen is Team Victrix een gevestigde naam in Alkmaar en blijft Victrix zich ontwikkelen in de beste trainingsmethoden en beste coaches. Met de frisse blik naar de toekomst blijven wij ons verbeteren om de beste versie van onszelf te worden.

Let's meet

Maak kennis met onze trainers

Ons team is jong en ambitieus. Ieder met zijn eigen kwaliteiten en specialiteiten, om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Martijn-Ploeger
Martijn Ploeger
Eigenaar & Trainer
Eigenaar van Team Victrix sinds 2014 met een groot sporthart waar geen enkele uitdaging in de weg staat. Hij zal jouw motiveren dat je als gewone sterveling ogenschijnlijke onbereikbare doelen kunt halen.
Raymon-Dumont
Raymon Dumont
Head Coach & Event Manager
Met Raymon kom je de les wel door. Gedreven en gepassioneerd voor sport. Hij leert jou alle fijne kneepjes van functioneel trainen. 
Max-Ursem
Max Ursem
Head coach advanced
Met zijn enorme passie en commitment om zelf de beste te willen zijn. Brengt Max dit over aan onze leden, Max ziet de kleine verbeterpunten en corrigeert deze.
Naomy-Dop
Naomy Dop
Kids Coach
Naomy Dop is onze ervaren Kids Coach. Samen met haar werken de kids en teens aan kracht, groepsgevoel en sterke mindset. Bovenal zijn deze sportlessen speels en heel leuk!
Igor-Popović
Igor Popović
Trainer
Adriaan Blom
Personal Trainer
Joëlla-Struik
Joëlla Struik
Leefstijl coach
Leefstijl coach
Doortje-de-Vries
Doortje de vries
Voedingsdeskundige
Voedingsdeskundige
Kamil-Verweij
Kamil Verweij
Trainer
Afgestudeerd aan de HBO (Academie voor lichamelijke opvoeding. Door te sporten  heb ik ingezien dat functioneel fitness een enorme aanvulling kan zijn op je sportprestaties, maar ook op je zelfvertrouwen.
TESSA
Thessa Schut
Yoga Coach
Edgar Teleguario
Personal Trainer en Allround
Edgar doet al negentien jaar aan Crossfit en werkt op de maandagochtend, dinsdagochtend en woensdagochtend.

Word samen met Team Victrix gezond en fit

Victrix is meer dan alleen een sportschool. Wij zetten ons vol enthousiasme in om jou fysiek, mentaal en sociaal sterker te maken.

Onze partners

Voor elke leeftijd
De juiste begeleiding
Gezondheid en plezier

Waarom Team Victrix

Voor elke leeftijd

Voor elke leeftijd hebben wij een speciaal programma ontwikkeld die bij jouw niveau past.

De juiste begeleiding

Onze professionele coaches helpen jou met jouw doel.

Gezondheid en plezier

Plezier staat hoog in het vaandel. We motiveren jou met onze Wall of Victory.
Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US