Team Victrix

Onder leiding van eigenaar en hoofdcoach Martijn Ploeger, werkt team Victrix met een divers team van gecertificeerde trainers om jou zo professioneel mogelijk te begeleiden.

Martijn Ploeger

Team Victrix eigenaar
Head coach

Wie ben ik?

Mijn naam is Martijn Ploeger. Ik ben sinds 2013 eigenaar en headcoach van Team Victrix. Na een jarenlange passie voor verschillende sporten verloor hij zijn sporthart aan CrossFit en kwam in 2013 een droom uit, zijn eigen CrossFit box. Martijn beoefende op dat moment al een paar jaar CrossFit en nam deel aan verschillende nationale en internationale wedstrijden. Met zijn passie en enthousiasme voor de sport probeert hij iedere dag weer de leden te motiveren en te inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Linda Leegwater

Functional Fitness coach
Kids, Master 50+ en Zwangerschaps coach

Wie ben ik?

Ik ben Linda Leegwater.

Na afronding van de Hbo-studie Sport en Bewegen ben ik aan de slag gegaan in de sportwereld. Na verloop van tijd werd mijn interesse gewekt door Functional fitness. Hier ben ik me in gaan verdiepen én specialiseren. Ik werk heel graag met mensen en zie ze graag groeien in hun sportieve mogelijkheden. Ook geef ik met heel veel plezier Functional fitness les aan kids en kun je bij mij terecht als je zwanger bent. Als zwangerschapscoach en functional fitness coach zit ik bij Team Victrix helemaal op mijn plek.

Raymon Dumont

Functional Fitness coach
Personal trainer

Wie ben ik?

Mijn naam is Raymon Dumont

Merel van der Linden

Functional Fitness coach

Wie ben ik?

Ik ben Merel van der Linden

Sport heeft altijd mijn leven verrijkt. Gedreven en gedisciplineerd in alles wat ik ondernam, van topsport in schaatsen en zwemmen in mijn jeugdjaren tot competitief golfsurfen in zowel de Benelux als in Europa.

Na jaren in het buitenland werkzaam te zijn geweest als gevorderde Surf Coach, ontdekte ik bij terugkomst in Nederland Functional Fitness en zo geschiedde het… Ik was hooked! Al gauw werd mijn nieuwe passie mijn beroep toen ik in 2017 werd gevraagd als manager en Head Coach voor een CrossFit box.

Naast Functional Fitness, heb ik meerdere specialisaties, namelijk Weightlifting, Functional Fitness voor Kids/Teens en ben Mobiliteit trainer.

Tijdens mijn lessen heb oog heb voor ieders persoonlijke sterke en zwakke punten en zorg ervoor dat iedere atleet aanwijzingen krijgt die goed aansluiten op zijn of haar persoonlijke capaciteiten, maar leg vooral de nadruk op het hebben en het behouden van plezier in de sport.

Ik zou mijzelf als coach omschrijven als gepassioneerd, gedreven en altijd enthousiast! Ik ben ervan overtuigd met mijn werkervaring en persoonlijke eigenschappen dat ik een goede aanvulling ben aan het Victrix Team.

Merel Voogt

Kids en Mini’s coach

Wie ben ik?

Mijn naam is Merel, 24 jaar en woon in Alkmaar
Ik heb afgelopen jaar de opleiding ‘Sportkunde’ afgerond.
Sinds mei 2019 geef ik de mini’s les op de zaterdagochtend en daarnaast werk ik in de Decathlon.

Thessa Schut

Yoga

Wie ben ik?

Ik ben Thessa, nu 29 jaar oud en ik kom uit Alkmaar.

Nu ben ik een Yogajuf maar dat is niet waar ik altijd voor geleerd heb.
Ik heb namelijk een studie Communicatie management gedaan. Na mijn studie kwam ik er echter al snel achter dat een baan van 9 tot 5 achter een bureau niets voor mij was.
Ik heb altijd al gedanst en geturnd en mijn liefde voor sport heeft er voor gezorgd dat ik in dit wereldje ben beland.

Begonnen als Pilates lerares heb ik mij inmiddels ontwikkeld tot allround instructrice, ik geef onder andere spinning en bodyshape maar vooral veel Yoga.

Yoga is voor mij de basis. Het zorgt voor bewustwording van lichaam en geest. Misschien heb jij nu het idee dat Yoga heel zweverig is maar dat valt ontzettend mee, eigenlijk is het juist heel down to earth.

De Yogalessen die ik geef zijn voor iedereen toegankelijk, van beginner tot gevorderd, van flexibele slangenmensen tot stijve harken. Het tempo van de lessen ligt laag en je bent altijd vrij om een pauze in te lassen als jij dat wilt.

Yoga vind de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning. Het is een fijne manier om te werken aan de mobiliteit en flexibiliteit van je lichaam en daarom ook prettig om te doen naast andere sporten zoals Crossfit of hardlopen.

Laat je absoluut niet afschrikken door het beeld dat jij nu misschien van Yoga hebt maar kom gewoon eens een lesje meedoen!

Kamil Verweij

Functional Fitness coach
Teens coach

Wie ben ik?

Ik ben Kamil Verweij, 19 jaar oud en woon in Alkmaar. Ik ben nu bezig met mijn HBO-studie (Academie voor lichamelijke opvoeding) en ik vind het een enorm boeiende en leerzame studie. Mijn doel is om de verworven kennis toe te kunnen passen binnen de functional fitness lessen.

Op mijn dertiende ben ik begonnen met een vechtsport, een jaar later ben ik in aanraking gekomen met fitness. Hier heb ik ingezien dat fitness een enorme aanvulling kan zijn op je sportprestaties, maar ook op je zelfvertrouwen. Enkele jaren later heb ik de uitdaging gevonden in functional fitness en dit is tot op de dag van vandaag een enorme drijfveer!