Team Victrix

Onder leiding van eigenaar en hoofdcoach Martijn Ploeger, werkt team Victrix met een divers team van gecertificeerde trainers om jou zo professioneel mogelijk te begeleiden.

crossfit fitness alkmaar

Martijn

CrossFit Coach

Team Victrix eigenaar
CrossFit headcoach
Weightlifting trainer
CrossFit Level 1 coach
.

Martijn Ploeger is sinds 2013 eigenaar en hoofdcoach van Victrix. Na een jarenlange passie voor verschillende sporten verloor hij zijn sporthart aan CrossFit en kwam in 2013 een droom uit. …

Lees meer over Martijn

Zijn eigen CrossFit box. Martijn beoefende op dat moment al een paar jaar CrossFit en nam deel aan verschillende nationale en internationale wedstrijden. Met zijn passie en enthousiasme voor de sport probeert hij iedere dag weer de leden te motiveren en inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Linda Leegwater

CrossFit, CrossFit Kids, zwangerschapscoach

Mensen helpen om zichzelf naar een hoger level te krijgen. Dat vind ik het allerleukste en doe ik dagelijks bij Team Victrix: voor volwassenen, kids en zwangere vrouwen.

 

Na afronding van de Hbo-studie Sport en Bewegen ben ik aan de slag gegaan in de sportwereld. Na verloop van tijd werd mijn interesse gewekt door CrossFit. Hier ben ik me in gaan verdiepen én specialiseren. Ik werk heel graag met mensen en zie ze graag groeien in hun sportieve mogelijkheden. Ook geef ik met heel veel plezier CrossFit les aan kids en kun je bij mij terecht als je zwanger bent. Als zwangerschapscoach en Crossfit coach zit ik bij Team Victrix helemaal op mijn plek.

 

crossfit fitness alkmaar

Nico

Personal Trainer

MBO vrede & veiligheid
FitVak opleiding personal trainer
Chivo personal trainer & lifestyle coach
Deelnemer klasse Men’s Physique en Classic bodybuilding

Als personal trainer kijk ik zoveel mogelijk naar de wensen van de klant omtrent fitness doelen en zijn/haar mogelijkheden en eventuele beperkingen om deze wensen te laten vervullen …

Lees meer over Nico

Er wordt per klant gewerkt met een persoonlijk trainingsschema waarbij de aandacht wordt gevestigd op de juiste houding en uitvoering voor een zo effectief mogelijk trainingsresultaat. Ook probeer mijn klanten kennis bij te brengen in hun zoektocht naar een fitter, sterker of slanker lichaam. Mijn doel is mijn klanten op een verantwoorde manier en binnen afzienbare tijd fitter en sterker te laten worden. Mijn credo “Train smarter, not harder” doelend op het feit dat wanneer je een oefening goed en effectief uitvoert, je minder zware gewichten kan gebruiken omdat juist met te zware gewichten de techniek van een oefening verloren kan gaan en je hierdoor niet het gewenste resultaat behaalt.

Rob van der Wolk

CrossFit Level 2 coach
Gymnastics Coach
Wedstrijdteam Victrix Headcoach

Voor mij staat de persoon centraal. Ieder lichaam is anders. Iedereen beweegt anders. Ieder mens heeft een eigen doel in deze sport. En dat maakt het zijn van coach nou juist zo leuk en interessant. 

Toen ik in 2014 begon in het wedstrijdteam onder leiding van Damar Suryo en Brenda Koolhaas wist ik dat CrossFit echt mijn sport was. Die professionele en passievolle sfeer waarin ik ben begonnen met CrossFit is voor mij heel belangrijk. Dat is iets wat ik in mijn eigen coaching ook heb meegenomen en doorgezet. Mijn doel is dan ook kennis en passie over te brengen op mijn leden, zodat zij eenzelfde ervaring kunnen opdoen in deze mooie sport.

Ik heb een juridische academische achtergrond, maar ben er uiteindelijk achter gekomen dat contact met en begeleiding van mensen d.m.v. sport en bewegen mij beter lag. Begin 2015 heb ik mijn Level 1 in CrossFit behaald en ben niet veel later begonnen met lesgeven. In 2017 behaalde ik mijn Gymnastics Trainer certificaat en mijn Level 2 in CrossFit. En nu in 2018 aangekomen ben ik begonnen aan het lange voorbereidingsproces van Level 3.

Valery

CrossFit en weightlifting coach

Bij Team Victrix begon ik als CrossFit coach. Zo kwam ik in aanraking met Olympisch gewichtheffen. Mijn liefde voor weightlifting groeide en daarom ben ik me daarop gaan focussen.


Martijn vroeg op zeker punt of ik het leuk vond om weightlifting coach te worden. Het antwoord daarop was natuurlijk: “Ja!”. Nu geef ik naast de CrossFit Victrix trainingen ook twee keer per week de weightlifting lessen. Met veel plezier help ik onze leden met de verbetering van hun snatch en clean & jerk techniek.

Lars Dekker

Sportmasseur

Mijn naam is Lars Dekker en vanaf februari 2017 versterk ik Team Victrix als sportmasseur. Ik woon al 44 jaar in Alkmaar en ik ben op dit moment bezig met de deeltijdopleiding 

Lees meer over Lars

Fysiotherapie bij Hogeschool THIM van de Laan in Nieuwegein. Na jaren van voetbal, tennis en wielrennen train ik sinds 2,5 jaar bij CrossFit Victrix. Daarnaast ben ik één van de twee verzorgers bij de selectie van voetbalvereniging v.v. Bergen.

Sinds 2012 ben ik bezig met het volgen van opleidingen en het geven van massages. Inmiddels ben ik gediplomeerd ontspanning,- en sportmasseur. Afgelopen jaar heb ik een verdiepingsslag op het gebied van sportmassage gemaakt door het behalen van mijn sportzorgmasseur diploma. Verder heb ik cursussen gevolgd op het gebied van kinesiotaping en triggerpointmassage.

crossfit fitness alkmaar

Ons lesaanbod

Team Victrix biedt een zo breed mogelijk scala op het gebied van fitness en gezondheid.

crossfit fitness alkmaar

Contactgegevens

Team Victrix
Helderseweg 31b
1817BA Alkmaar
06-38633384
info@teamvictrix.nl

Openingstijden

Maandag: 9.00-22.00
Dinsdag: 7.00-22.00
Woensdag: 9.00-22.00
Donderdag: 7.00-22.00
Vrijdag: 9.00-22.00
Zaterdag: 9.00-14.00
Zondag 9.00-12.00