Clinics voor bedrijven en scholen

Sportworkshops en clinics

Team Victrix weet dat sport verbindt. Het zorgt voor een gezond lichaam, positieve geest en geeft energie. Ook brengt het je in contact met anderen: wanneer je elkaar aanmoedigt of wanneer je als team het gestelde doel behaalt. Voor scholen en voor bedrijven bieden wij sportworkshops op maat aan. Denk aan een workshop teambuilding, sport clinic of CrossFit clinic. Ook organiseren we andere evenementen, zoals wedstrijden, ouder-kind W.O.D. (Work Out of the Day) en buitentrainingen. Eventueel gecombineerd met een barbecue om de sportclinic of CrossFit workshop goed af te sluiten.

Workshop teambuilding

Wil je medewerkers spelenderwijs en met plezier in beweging krijgen? Informeer dan naar onze workshop teambuilding. In overleg stellen wij een programma op maat samen. Ook is het mogelijk om een wekelijkse of maandelijkse CrossFit clinic te volgen met medewerkers. Dit kan op werkdagen tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Goede vitaliteit zorgt voor energie en productiviteit op de werkvloer. Dus dat is een investering waard! Team Victrix informeert je graag over de mogelijkheden.

CrossFit clinic voor scholen

Team Victrix biedt CrossFit aan op basis van 9 fundamentele bewegingen. Voor deze movements hebben we richtlijnen opgesteld. Sporten moet leuk zijn maar ook verantwoord. Door te letten op houding, gezond te eten en eigen grenzen te herkennen en hanteren, kunnen scholieren bewust omgaan met hun fysieke gesteldheid. En naarmate ze hierin groeien, groeit hun zelfvertrouwen mee. Een mooie win-winsituatie waar we je graag meer over vertellen!

crossfit fitness alkmaar

Air Squad

crossfit fitness alkmaar

Wallballs

crossfit fitness alkmaar

Deadlift

Crossfit coach

MARTIJN

MAAK KENNIS MET

crossfit fitness alkmaar

Ons lesaanbod

Team Victrix biedt een zo breed mogelijk scala op het gebied van fitness en gezondheid.

crossfit fitness alkmaar

Contactgegevens

Team Victrix
Helderseweg 31b
1817BA Alkmaar
06-38633384
info@teamvictrix.nl

Openingstijden

Maandag: 9.00-22.00
Dinsdag: 7.00-22.00
Woensdag: 9.00-22.00
Donderdag: 7.00-22.00
Vrijdag: 9.00-22.00
Zaterdag: 9.00-14.00
Zondag 9.00-12.00