Functioneel Fitness

Het programma van Team Victrix in Alkmaar bestaat uit een intensief en dagelijks wisselend fitnessprogramma, geschikt voor alle leeftijden. De focus ligt op krachttraining en cardio. Tijdens de training gebruik je geen ingewikkelde fitnessapparaten. We bouwen aan je kracht en conditie met bodyweightoefeningen die passen bij jouw niveau en doel. Bijvoorbeeld met materialen zoals gewichthefstangen, kettlebells, wall balls en pull-up rekken. In principe start iedereen in de beginnerslessen. Je kunt het beste minimaal twee keer per week komen trainen. Dan merk je snel resultaat. Iedere Functioneel Fitness les duurt een uur en heeft een vaste opbouw: warming-up, skill/kracht, W.O.D. (Work Out of the Day) en een cooling down. Een professionele trainer begeleidt, motiveert en stimuleert je tijdens de les. De groepen bestaan uit maximaal 15 personen. Zo kun jij lekker trainen met een goede houding en zonder blessures!

Bij Victrix proberen wij een zo breed mogelijk scala van lessen te bieden om jou zo goed mogelijk te begeleiden op jouw niveau. Naast de reguliere Functioneel Fitness trainingen bieden wij ook:

Functional fitness basis traject

Barbell&strength

Gymnastics

Yoga

Strongfit training

Mini’s en Kids

Teens

Master training (55+)

Zwanger en Fit

Daarnaast organiseren wij diverse evenementen zoals wedstrijden, ouder-kind W.O.D, barbecues, buitentrainingen en maandelijkse clinics met betrekking tot sport en gezondheid.