Masters programma
voor 55+ers

Team Victrix heeft een CrossFit programma ontwikkeld speciaal voor 55+ers

CrossFit klinkt vaak heftig in de oren van deze doelgroep maar wij weten dat deze sport juist voor hen perfect is.

Dit 3 maanden durende programma is speciaal ontwikkeld voor 55+ers van elk niveau. In dit programma wordt de nadruk gelegd op functionele bewegingen die gemakkelijk in te zetten zijn in het dagelijks leven. Er wordt o.a gewerkt met kettlebels, dumbells, techniek stangen, cardioapparatuur en eigen lichaamsgewicht. De combinatie tussen balans, flexibiliteit, conditie, kracht opbouw/behoud en plezier staat centraal.

Je traint met maximaal 12 deelnemers onder begeleiding van een Crossfit coach

5 september 2019 nieuw basic master les op het rooster
De eerste cursus is afgerond en was een groot succes, alle masters zijn doorgegaan met trainen op de dinsdag ochtend. Hierdoor hebben we een tweede uur gecreëerd op vrijdag middag 17.15 uur. Mocht u deel willen nemen aan de lessen dan starten we met een vrijblijvend intakegesprek. Zodat u ons en onze sportschool kunt leren kennen en wij meer kunnen vertellen over het programma. Daarna nemen wij begin meting af om te kijken hoe het er voor staat met uw mobiliteit, balans, kracht en conditie, na 3 maanden nemen wij deze testen nog een keer af om te kijken hoe u zich heeft ontwikkeld.

De kosten voor dit 3 maanden programma inclusief begin en eind meting is 149,95 euro.

Voor meer informatie of voor het inplannen van een introductie afspraak mail naar linda@teamvictrix.nl

1 gratis proefles

100% vrijblijvend kennismaken met Team Victrix?

Onze CrossFit in Alkmaar bestaat uit een intensief en dagelijks wisselend fitnessprogramma, geschikt voor alle leeftijden. De focus ligt op krachttraining en cardio. Tijdens de training gebruik je geen ingewikkelde fitnessapparaten. We bouwen aan je kracht en conditie met bodyweightoefeningen die passen bij jouw niveau en doel. Bijvoorbeeld met materialen zoals gewichthefstangen, kettlebells, wall balls en pull-up rekken. In principe start iedereen in de beginnerslessen (Crossfit Basics). Je kunt het beste minimaal twee keer per week komen trainen. Dan merk je snel resultaat. Iedere CrossFit les duurt een uur en heeft een vaste opbouw: warming-up, skill/kracht, W.O.D. (Work Out of the Day) en een cooling down. Een professionele trainer begeleidt, motiveert en stimuleert je tijdens de les. De groepen bestaan uit maximaal 15 personen. Zo kun jij lekker trainen met een goede houding en zonder blessures!

Bij Victrix proberen wij een zo breed mogelijk scala van lessen te bieden om jou zo goed mogelijk te begeleiden op jouw niveau. Naast de reguliere CrossFit trainingen bieden wij ook:

Beginnerslessen

Weightlifting techniek lessen

Gymnastics

Yoga

Strongfit training

Advanced training (voor de gevorderde CrossFitter)

Crossfit Mini’s en Kids

Crossfit Teens

Master training (55+)

Zwanger en Fit

Daarnaast organiseren wij diverse evenementen zoals wedstrijden, ouder-kind W.O.D, barbecues, buitentrainingen en maandelijkse clinics met betrekking tot sport en gezondheid.

CLINICS

Team Victrix biedt ook CrossFit clinics op maat aan, aan scholen en bedrijven. Bent u geïnteresseerd in een clinic voor uw bedrijf of school klas neem dan contact op via de mail of het onderstaande telefoonnummer. Wij zien u graag!

06-38633384  /  info@teamvictrix.nl

Combineer Crossfit met:

crossfit fitness alkmaar

Voeding advies

Fitness

crossfit fitness alkmaar

Personal Training

Ons lesaanbod

Team Victrix biedt een zo breed mogelijk scala op het gebied van fitness en gezondheid.

crossfit fitness alkmaar

Contactgegevens

Team Victrix
Helderseweg 31b
1817BA Alkmaar
06-38633384
info@teamvictrix.nl

Openingstijden

Maandag: 9.00-22.00
Dinsdag: 7.00-22.00
Woensdag: 9.00-22.00
Donderdag: 7.00-22.00
Vrijdag: 9.00-22.00
Zaterdag: 9.00-14.00
Zondag 9.00-12.00