Crossfit bij Team Victrix

1 gratis proefles

100% vrijblijvend kennismaken met Team Victrix?

Onze CrossFit in Alkmaar bestaat uit een intensief en dagelijks wisselend fitnessprogramma, geschikt voor alle leeftijden. De focus ligt op krachttraining en cardio. Tijdens de training gebruik je geen ingewikkelde fitnessapparaten. We bouwen aan je kracht en conditie met bodyweightoefeningen die passen bij jouw niveau en doel. Bijvoorbeeld met materialen zoals gewichthefstangen, kettlebells, wall balls en pull-up rekken. In principe start iedereen in de beginnerslessen (Crossfit Basics). Je kunt het beste minimaal twee keer per week komen trainen. Dan merk je snel resultaat. Iedere CrossFit les duurt een uur en heeft een vaste opbouw: warming-up, skill/kracht, W.O.D. (Work Out of the Day) en een cooling down. Een professionele trainer begeleidt, motiveert en stimuleert je tijdens de les. De groepen bestaan uit maximaal 15 personen. Zo kun jij lekker trainen met een goede houding en zonder blessures!

Bij Victrix proberen wij een zo breed mogelijk scala van lessen te bieden om jou zo goed mogelijk te begeleiden op jouw niveau. Naast de reguliere CrossFit trainingen bieden wij ook:

Beginnerslessen

Weightlifting techniek lessen

Gymnastics

Yoga

Strongfit training

Advanced training (voor de gevorderde CrossFitter)

Crossfit Mini’s en Kids

Crossfit Teens

Master training (55+)

Zwanger en Fit

Daarnaast organiseren wij diverse evenementen zoals wedstrijden, ouder-kind W.O.D, barbecues, buitentrainingen en maandelijkse clinics met betrekking tot sport en gezondheid.

CLINICS

Team Victrix biedt ook CrossFit clinics op maat aan, aan scholen en bedrijven. Bent u geïnteresseerd in een clinic voor uw bedrijf of school klas neem dan contact op via de mail of het onderstaande telefoonnummer. Wij zien u graag!

06-38633384  /  info@teamvictrix.nl

Combineer Crossfit met:

crossfit fitness alkmaar

Voeding advies

Fitness

crossfit fitness alkmaar

Personal Training

crossfit fitness alkmaar

Contactgegevens

Team Victrix
Helderseweg 31b
1817BA Alkmaar
06-38633384
info@teamvictrix.nl

Openingstijden

Maandag: 9.00-22.00
Dinsdag: 7.00-22.00
Woensdag: 9.00-22.00
Donderdag: 7.00-22.00
Vrijdag: 9.00-22.00
Zaterdag: 8.00-14.00
Zondag 9.00-12.00