CrossFit in Alkmaar:
krachttraining en cardio

Zomer actie Crossfit basis lessen

10 rittenkaart voor maar €50,- te gebruiken in de maanden juli en augustus deze actie geld alleen voor nieuwe leden.

Wat houdt onze basis les in?

Wil je werken aan een betere conditie en kracht? Dan is CrossFit misschien iets voor jou! Deze allround manier van sporten is geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus. Wanneer je start met CrossFit is het belangrijk dat je eerst de basisbeginselen leert. Je gebruikt namelijk geen fitnessapparaten, maar vooral functionele bewegingen van je lichaam. Denk aan rennen, trekken, duwen, springen en ga zo maar door. Een goede houding is een must om geen blessures op te lopen. Bij Team Victrix werk je aan een betere conditie en meer kracht onder begeleiding van een professionele trainer. Iedere les begint met een warming-up, daarna werk je aan kracht, doe je de W.O.D. (Work out Of the Day) en eindig je met een cooling down. Wil je na een tijdje meer? Dan kun je doorstromen naar de reguliere CrossFit lessen.

Heb je verder vragen kan je altijd mailen naar Martijn@teamvictrix.nl

Je kan je aanmelden in de onderstaande link:

1 gratis proefles

100% vrijblijvend kennismaken met Team Victrix?

Onze CrossFit in Alkmaar bestaat uit een intensief en dagelijks wisselend fitnessprogramma, geschikt voor alle leeftijden. De focus ligt op krachttraining en cardio. Tijdens de training gebruik je geen ingewikkelde fitnessapparaten. We bouwen aan je kracht en conditie met bodyweightoefeningen die passen bij jouw niveau en doel. Bijvoorbeeld met materialen zoals gewichthefstangen, kettlebells, wall balls en pull-up rekken. In principe start iedereen in de beginnerslessen (Crossfit Basics). Je kunt het beste minimaal twee keer per week komen trainen. Dan merk je snel resultaat. Iedere CrossFit les duurt een uur en heeft een vaste opbouw: warming-up, skill/kracht, W.O.D. (Work Out of the Day) en een cooling down. Een professionele trainer begeleidt, motiveert en stimuleert je tijdens de les. De groepen bestaan uit maximaal 15 personen. Zo kun jij lekker trainen met een goede houding en zonder blessures!

Bij Victrix proberen wij een zo breed mogelijk scala van lessen te bieden om jou zo goed mogelijk te begeleiden op jouw niveau. Naast de reguliere CrossFit trainingen bieden wij ook:

Beginnerslessen

Weightlifting techniek lessen

Gymnastics

Yoga

Strongfit training

Advanced training (voor de gevorderde CrossFitter)

Crossfit Mini’s en Kids

Crossfit Teens

Master training (55+)

Zwanger en Fit

Daarnaast organiseren wij diverse evenementen zoals wedstrijden, ouder-kind W.O.D, barbecues, buitentrainingen en maandelijkse clinics met betrekking tot sport en gezondheid.

CLINICS

Team Victrix biedt ook CrossFit clinics op maat aan, aan scholen en bedrijven. Bent u geïnteresseerd in een clinic voor uw bedrijf of school klas neem dan contact op via de mail of het onderstaande telefoonnummer. Wij zien u graag!

06-38633384  /  info@teamvictrix.nl

Combineer Crossfit met:

crossfit fitness alkmaar

Voeding advies

Fitness

crossfit fitness alkmaar

Personal Training

Ons lesaanbod

Team Victrix biedt een zo breed mogelijk scala op het gebied van fitness en gezondheid.

crossfit fitness alkmaar

Contactgegevens

Team Victrix
Helderseweg 31b
1817BA Alkmaar
06-38633384
info@teamvictrix.nl

Openingstijden

Maandag: 9.00-22.00
Dinsdag: 7.00-22.00
Woensdag: 9.00-22.00
Donderdag: 7.00-22.00
Vrijdag: 9.00-22.00
Zaterdag: 9.00-14.00
Zondag 9.00-12.00