Functioneel Fitness

Het programma van Team Victrix in Alkmaar bestaat uit een intensief en dagelijks wisselend fitnessprogramma, geschikt voor alle leeftijden. De focus ligt op krachttraining en cardio. Tijdens de training gebruik je geen ingewikkelde fitnessapparaten. We bouwen aan je kracht en conditie met bodyweightoefeningen die passen bij jouw niveau en doel. Bijvoorbeeld met materialen zoals gewichthefstangen, kettlebells, wall balls en pull-up rekken. In principe start iedereen in de beginnerslessen. Je kunt het beste minimaal twee keer per week komen trainen. Dan merk je snel resultaat. Iedere Functioneel Fitness les duurt een uur en heeft een vaste opbouw: warming-up, skill/kracht, W.O.D. (Work Out of the Day) en een cooling down. Een professionele trainer begeleidt, motiveert en stimuleert je tijdens de les. De groepen bestaan uit maximaal 15 personen. Zo kun jij lekker trainen met een goede houding en zonder blessures!

STARTERSTRAJECT:

Wanneer jij besluit om te starten met functioneel fitness bij Team Victrix dan start je met het starterstraject. Dit is een programma van 3 maanden waarbij je eerst de basisbeginselen leert. Een goede houding is een must om geen blessures op te lopen.

Jij traint minimaal 2 keer per week en hebt de keuze uit de 10 basislessen die per week worden aangeboden.

Voor meer informatie over de kosten van het starterstraject en de inhoud klik hier

Bij Victrix proberen wij een zo breed mogelijk scala van lessen te bieden om jou zo goed mogelijk te begeleiden op jouw niveau. Naast de reguliere Functioneel Fitness trainingen bieden wij ook:

Functional fitness starterstraject
Barbell&strength
Gymnastics
Yoga
Strongfit training
Mini’s en Kids
Teens
Master training (50+)
Zwanger en Fit

Daarnaast organiseren wij diverse evenementen zoals wedstrijden, ouder-kind W.O.D, barbecues, buitentrainingen en maandelijkse clinics met betrekking tot sport en gezondheid.