Functioneel Fitness voor Kinderen van 7 tot 12 jaar

Voor kinderen van 7 tot 12 jaar heeft Team Victrix een les voor Kids opgezet. Het doel van het specifieke trainingsprogramma is om meer kracht, een betere conditie en meer zelfvertrouwen op te bouwen. De oefeningen zijn divers, zodat de kids goed worden geprikkeld. Zeker in deze leeftijdscategorie is sporten heel belangrijk: kinderen doen ervaringen op die ze de rest van hun leven bij zich houden. Bijvoorbeeld op het gebied van sportiviteit, teamwork en luistervaardigheden. De lessen worden gegeven door professionele coaches en bestaan uit: een warming-up, krachttraining, W.O.D. (Work Out of the Day) en cooling down in de vorm van een spel. Team Victrix vindt het belangrijk dat kids plezier hebben tijdens de training. Ze worden weliswaar uitgedaagd, maar leren ook om hun eigen grenzen te herkennen en hanteren. Wil jij dat je kind zich beter, fitter, sterker en sneller voelt? Misschien is deze les wel dé manier om dit te bereiken! Om voldoende aandacht aan de kids te kunnen besteden, zijn groepen niet groter dan 10 kinderen. Voor kinderen onder de 7 jaar bieden wij Mini’s aan. Voor kinderen ouder dan 12 jaar bieden wij Teens aan.

Kijk op het actuele rooster wanneer de kids les wordt aangeboden.

Sport tegelijkertijd met je kind

Op bepaalde momenten hebben wij naast de kids training ook training voor de ouders van de kids en onze reguliere leden. Dit zijn starters lessen voor iedereen geschikt.

Wil je de training eerst een keer wilt ervaren? Kom samen met jouw kid(s) een keertje meedoen! Vraag eenvoudig een proefles aan. Durven jij en je kid(s) de uitdaging aan?