Functioneel Fitness voor 50+ers

Functioneel Fitness programma voor 50+ers

CORONA UPDATE 26-04-2021

Vanwege de Corona crisis zijn de sportscholen gesloten, daarom bieden we al onze lessen buiten aan. Op dit moment bieden we de volgende lessen aan:
Mini’s
Kids
Teens
Regulier (18+)
Masters (50+)
Wilt u een gratis proefles volgen? Dat kan via deze link.

De Personal Trainingen onder leiding van onze Personal Trainer Niels worden ook buiten gegeven. Wilt u Voeding en Lifestyle Coaching? mail dan naar Niels@teamvictrix.nl voor een gratis intake gesprek.

Neem ook eens een kijkje op onze Instagram voor een sfeerimpressie van de buiten lessen.

Functioneel Fitness programma voor 50+ers

Wij hebben een programma ontwikkeld speciaal voor deze doelgroep en trainen op dinsdag ochtend en vrijdag middag met maximaal 12 deelnemers onder leiding van een Functioneel Fitness coach. In dit programma wordt de nadruk gelegd op functionele bewegingen die gemakkelijk in te zetten zijn in het dagelijks leven. Er wordt o.a gewerkt met kettlebels, dumbells, techniek stangen, cardioapparatuur en eigen lichaamsgewicht. De combinatie tussen balans, flexibiliteit, conditie, kracht opbouw/behoud en plezier staat centraal.

Voor de start van de lessen worden er testen uitgevoerd om te kijken wat de begin situatie is van de conditie/kracht en balans. Elke drie maanden hertesten we de deelnemers om te kijken hoe zij zich hebben ontwikkeld.

Kosten: U kunt kiezen voor een 10 rittenkaart a €125,- of een Team Victrix abonnement 2 keer in de week trainen

Bent u enthousiast geworden? Vraag dan een vrijblijvend introductiegesprek aan of meld u aan voor een gratis proefles. Dit kan via de volgende link

.

Voor vragen en meer info kunt u mailen naar linda@teamvictrix.nl