Functioneel Fitness voor kinderen van 4 tot 7 jaar

CORONA UPDATE 26-04-2021

Omdat de sportscholen gesloten zijn bieden wij de mini’s en kids lessen buiten aan.
Rooster:
Maandag 16.00 Kids
Woensdag 16.00 Kids
Zaterdag 10.00 Kids
Zaterdag 1100 Mini’s

Voor het aanvragen van een gratis proefles klik hier
Voor de tarieven van een abonnement of 10 rittenkaart klik hier

Voor de allerkleinsten onder ons biedt Team Victrix een les voor Mini’s aan. Kinderen tussen 4 en 7 jaar worden op speelse wijze uitgedaagd om functionele bewegingen te doen. Denk aan springen, rennen, trekken, duwen en ga zo maar door! De groepen bij Team Victrix bestaan uit maximaal 10 kinderen zodat ze genoeg aandacht krijgen. De diversiteit aan oefeningen zorgt voor een betere houding, meer conditie en kracht en leren ze te vertrouwen op de mogelijkheden van het eigen lichaam. Ook leren de mini’s over teamwork, sportiviteit en luistervaardigheden. En bovenal hebben ze plezier! Het trainingsprogramma is speciaal opgezet voor de ontwikkelingsbehoeften van de kinderen. Onder professionele begeleiding doorlopen ze vier onderdelen van de training: een warming-up, krachtoefeningen, W.O.D. (Work Out of the Day) en een cooling down spel als afsluiting. Kinderen ouder dan 7 jaar kunnen doorstromen naar Kids, waar ze verder kunnen bouwen aan een sterk lichaam en meer zelfvertrouwen.

Kijk op het actuele rooster wanneer de mini’s les wordt aangeboden.

Sport tegelijkertijd met je kind

Op zaterdag ochtend hebben wij naast de mini’s training ook training voor de ouders van de kids en onze reguliere leden. Dit zijn basic lessen voor iedereen geschikt.

Natuurlijk wil je graag weten hoe een les eruitziet voor jouw mini. Team Victrix nodigt je daarom van harte uit om samen een proefles te komen volgen!

mini fitness 5 tot 7 jaar