Victrix Fitness Gym

Fitness met begeleiding of liever zelf aan de slag?

Professionele apparatuur, advies als je daar behoefte aan hebt en een krachttrainingsprogramma dat precies bij jou past: dat vind je in onze Victrix Fitness Gym. De overzichtelijke fitnessruimte biedt alles wat je nodig hebt om je persoonlijke doelen te behalen. En je staat er zeker niet alleen voor. Als je wilt, kun je gebruikmaken van fitness met begeleiding. Een van onze coaches maakt een programma op maat en geeft je tips en advies over onder andere je houding en hoe je oefeningen het beste kunt uitvoeren. Heb je jezelf tot doel gesteld om af te vallen? Onze lifestyle coach denkt graag met je mee wat je, naast het sporten, nog meer kunt doen om dit te bereiken. Bijvoorbeeld op het gebied van voeding. Kom je er tijdens het fitnessen achter dat je liever inzet op bodyweightoefeningen? Probeer dan eens CrossFit. Onze community verwelkomt nieuwe leden met open armen. Together we are victorious!

Fitness Alkmaar

€ 35

per maand

Onbeperkt Fitness

Sportspecifieke trainingen en fitness in Alkmaar

Bij Team Victrix vind je ook ruimte om sportspecifieke (kracht)trainingen te doen. Bijvoorbeeld ter voorbereiding op of onderhoud van je lichaam voor schaatsen, hockey en handbal. Meer kracht, de juiste techniek en een goede houding hebben een positief effect op je sportprestaties. Wil je meer weten over de mogelijkheden van sportspecifieke training? We beantwoorden je vragen graag zonder dat je ergens aan vastzit!

Victrix Fitness Gym

Openingstijden Victrix Fitness Gym

Maandag 9.00 tot 22.00 uur
Dinsdag 7.00 tot 22.00 uur
Woensdag 9.00 tot 22.00 uur
Donderdag 7.00 tot 22.oo uur
Vrijdag 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag: 8.00 tot 14.00 uur
Zondag 9.00 tot 12.00 uur

Professionele fitness en bodybuilding Alkmaar

De Victrix Fitness Gym biedt ook ruimte als je traint voor wedstrijden in fitness of bodybuilding in Alkmaar. Het draait om wat jij wilt bereiken tijdens de wedstrijd. Wel gaan we na of je verwachtingen in lijn liggen met wat realistisch is tijdens een officiële wedstrijd. Het is ons gezamenlijke doel om jou op tijd in shape te krijgen! Voor bodybuilding doorlopen we de volgende stappen:

  • Het trainingsschema wordt opgesteld door personal trainer Nico Korn. Het schema duurt sowieso 6 weken en krijgt natuurlijk jouw volle focus. Met je personal training credits kun je een-op-een trainen om zoveel mogelijk uit je trainingen te halen, bijvoorbeeld op het gebied van techniek.
  • Met een huidplooimeter, weegschaal en meetlint wordt bepaald hoe jouw lichaam klaargestoomd kan worden voor een bodybuildingwedstrijd. We gaan na wat jij nodig hebt om je spiermassa te behouden, terwijl vet en vocht voor de wedstrijd wegzakken. In de laatste weken worden de koolhydraten geminimaliseerd en een paar dagen voor de wedstrijd worden ze geladen, zodat je met mooie lijnen en volle spieren de wedstrijd aan kunt gaan.
  • Want daar kun je met bodybuilding niet omheen. We oefenen samen poses, die terugkomen tijdens de wedstrijd. Een deel hiervan is verplicht, voor andere creëren we zelf een choreografie. Daar besteden we ook veel aandacht aan, want met de choreografie kun je goede punten verdienen bij de jury. Zo maak jij nóg meer kans tijdens je bodybuildingwedstrijd!
crossfit fitness alkmaar

Contactgegevens

Team Victrix
Helderseweg 31b
1817BA Alkmaar
06-38633384
info@teamvictrix.nl

Openingstijden

Maandag: 9.00-22.00
Dinsdag: 7.00-22.00
Woensdag: 9.00-22.00
Donderdag: 7.00-22.00
Vrijdag: 9.00-22.00
Zaterdag: 8.00-14.00
Zondag 9.00-12.00