Fitness met begeleiding of liever zelf aan de slag?

Professionele apparatuur, advies als je daar behoefte aan hebt en een kracht training programma dat precies bij jou past: dat vind je in onze Victrix Fitness Gym. De overzichtelijke fitnessruimte biedt alles wat je nodig hebt om je persoonlijke doelen te behalen. En je staat er zeker niet alleen voor. Als je wilt, kun je gebruikmaken van fitness met begeleiding. Een van onze coaches maakt een programma op maat en geeft je tips en advies over onder andere je houding en hoe je oefeningen het beste kunt uitvoeren. Heb je jezelf tot doel gesteld om af te vallen? Onze lifestyle coach denkt graag met je mee wat je, naast het sporten, nog meer kunt doen om dit te bereiken. Bijvoorbeeld op het gebied van voeding. Kom je er tijdens het fitnessen achter dat je liever op een hogere intensiteit wilt trainen in een groep? Probeer dan eens Functional Fitness. Onze community verwelkomt nieuwe leden met open armen. Together we are victorious!

Voeding begeleiding & lifestyle Coaching

Bij Team Victrix kan je ook terecht voor Voeding en lifestyle Coaching.

Wij bieden naast het harde sporten Coaching in Voeding en Lifestyle.

De combinatie trainen en lifestyle coaching is de beste manier om je eigen ik weer terug te vinden.

Je lifestyle is bepalend hoe je in het leven staat en of je jezelf een schop onder je kont kan geven om te gaan sporten.

Voeding is de belangrijkste factor in het verlagen van je vet percentage.

Je hoeft helemaal  niet te bewegen om een gezond vet percentage te hebben. Alleen raden wij het wel aan om er naast te sporten.

Dit is goed voor je conditie maar ook voor je kracht en je mentale gesteldheid.

Ik zeg altijd hoe ouder je word hoe belangrijker het is om te gaan bewegen. Het bewust zijn van het aansturen van je spieren word naar mate je ouder word belangrijker om vitaal en fit te blijven.

Professionele sport specifieke training

De Victrix Fitness Gym biedt ook ruimte als je sport specifiek wilt trainen.

Ben je top sporter of wil je jezelf verbeteren in de sport die je beoefent  dan kunnen wij jou hier mee helpen met sport specifieke trainingen.

Dit om jou sport prestaties te verbeteren en blessure vrij te blijven sporten.

Ons programma is gebaseerd op functional fitness principe dit houd in dat we jou op alle vlakken beter willen laten gaan bewegen.

De focus is mobiliteit, kracht, explosiviteit, Conditie en symmetrie in je beweging vormen.

Wij werken samen met een sport fysio die jou kan ondersteunen in mobiliteit problemen en blessure.